Multivitaminler

Sizce en ideal Multivitamin hangisi?

• Total voters
    371
tabi ki en doğru yol , "deneme -yanılma "yöntemi...

özellikle, performans sporu ile uğraşan biriis olarak "b-vitamin kompleks " ve "c-vit" kounsunda hepsini aşağı yukarı denedik sporculara...pahalı yabancı markalar da dahil...ancak, hiçbiri "apikobal " ve "calcium sandoz c-vir 1000 mg" gibi ucuz vitaminler kadar verim vermedi...))

yıllar önce "times dergsisinde "vitaminler ve çöpe atılan paralar" konulu uzun ,güzel bi yazı vardı...)

Ginseng icerenleri tercih ediyorum suan kullandigim harika mobileden. girdiğim için ismini vericem 69tlye almıştim

One aday en dandik diyen olmuş yaaa; abi neye göre dandik, naptın moleküllerine ayırıp deney filan mı yaptın???

Benim bildiğim multivitaminler yeni kas kütlesi kazanmak için vücuttaki anabolik hareketleri desteklesin diye kullanılır...
Ama yorumlara baktağım zaman uçuk beklentileri olanlar var :D

Herhangi markaları dandik görüyorsan sana Allah yapısı en sağlam multivitamini söyliyeyim; uzak doğuda yaşıyorsan ginko yada ginksenk ye, Türkiyede yaşıyorsan hurma ye...

ultimate daily complete

İçerik ve kalite olarak sizce nasıl?

1 servis 3 tablettir.
Her servis

Vitamin A (as palmitate) 5,000 IU Magnesium (amino acid chelate) 250 mg Vitamin C (as ascorbic acid) 500 mg Zinc (amino acid chelate) 11.2 mg Vitamin D3 200 IU Selenium (as selenomethionine) 35 mcg Vitamin E (as acetate) 100 IU Copper (amino acid chelate) 1.5 mcg Thiamine 25 mg Manganese (amino acid chelate) 5 mg Riboflavin 25 mg Chromium Polynicotinate 100 mcg Niacin (as niacinamide) 25 mg Potassium (amino acid chelate) 47.5 mg Vitamin B6 25 mg Bioflavonoids (from lemon) 125 mg Folic Acid 200 mcg Glutamic Acid 50 mg Vitamin B12 25 mcg Betaine HCL 50 mg Biotin 150 mcg Choline (as bitartrate) 25 mg Pantothenic Acid 25 mcg Inositol 25 mg Calcium (amino acid chelate) 500 mg Rutin 25 mg Iron (amino acid chelate) 9 mg Para Amino Benzoic Acid 15 mg Iodine (from Kelp) 75 mcg Rose Hips Powder 10 mg Hesperidin 10 mg Acerola Cherry 5 mg Boron (amino acid chelate) 1.5 mg

merhaba.Ben multivitamin kullanıyorum.Şu an gnc men's mega men kullanıyorum ama solgar vm 2000 de baya tavsiye edilmiş.İçerik olarak gnc'nin içeriği daha üstün gibi geldi.Size de danışmak istedim sizce hangisi kullanmalıyım?

merhaba.Ben multivitamin kullanıyorum.Şu an gnc men's mega men kullanıyorum ama solgar vm 2000 de baya tavsiye edilmiş.İçerik olarak gnc'nin içeriği daha üstün gibi geldi.Size de danışmak istedim sizce hangisi kullanmalıyım?

Bence GNC nin içeriği daha iyi. Ben de şu an onu almaya düşünüyorum.
Aslında Ultimate Daily Complete yada Ultimate Super Complete bulabilirsem onu alacağım ama bulamıyorum bir türlü.

Arkadaşlar yazılanlar okudum yıllardır multivitamin kullanan biri olarak düşüncelerimi paylaşmak istedim.
Ben vitamin kullanmaya oneaday men ile başladım daha sonra oneaday maximum kullandım. Gnc nin mega men inide denedim. Son olarak Solgar dan vm 2000 ve vm 75 kullandım epeydir vm 75 kullanmaya devam ediyorum. Ben kendi düşünceme göre vm 75 den çok memnunum. Vücut geliştirme yönünden tam olarak birşey söyleyemem çünkü yeni başladım bu spora ama vücut direncime çok güzel bir katkısı olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.
İdrar rengi ve kokusu olayı b vitamininden kaynaklanan birşey tek başına b vitamini kullanırsan benzer bir renk ve koku aldığını görürsün yine. Birde bol su ile içmek gerektiğini düşünüyorum vitaminlerin o zaman idrar rengi açılıyor :)
solgar vm 75 in yurtdışında 360 lı şişesi var. tl olarak 220 liraya geliyor ama Türkiye de en fazla 90 lısı var o da 81 lira malesef.

paranız varsa solgar alın yoksa megadyn alın 30tanesi kapsül 7lira felan beslenmizden zaten karşılıyorsunuz vitamin minarel ihtiyacınızı vitamin hiç almasanızda olur suni olarak paranız varsa alın ama bence zaruri değil beslenmeniz sağlam olursa daha karlı çıkarsınız

Arkadaşlar merhaba

Ucuz yollu vitamin desteği arıyorum hem de bu sporcu vitaminlerindeki gibi çok fazla dozajlarda olmasını istemiyorum, eczanelerde bulabilceğim ne tavsiye edersiniz?

Megadyn Pronatal önerilmişti ama onu bulamadım, başka ne olabilir vitamin+mineral olarak destek vericek.

Arkadaşlar merhaba

Ucuz yollu vitamin desteği arıyorum hem de bu sporcu vitaminlerindeki gibi çok fazla dozajlarda olmasını istemiyorum, eczanelerde bulabilceğim ne tavsiye edersiniz?

Megadyn Pronatal önerilmişti ama onu bulamadım, başka ne olabilir vitamin+mineral olarak destek vericek.

Lifetime multimalethums:

Pharmaton iyidir ama pahalı 30 tablet 40lira eczanelerde.
Animal ise tam bir israf benim gözümde %1000 küsürlerde karşılama oranları falan tam bir marketing bir ürün kullananlara şaşırıyorum idrarla atmak üzere kat kat vitamin aliyorsunuz hemde epey pahalıya.

Bu durumda biotech yada hardline alıp kullanmayı düşünüyorum günde 1 tablet karşılama oranları %100 genelinde yeterli zaten besinlerden aliyoruz

yoğun çalışıyosan bunların hiçbiri vitamin ihtiyacını karşılamaz çünkü normal insanlara göre yapılmış ürünler,

bana mega mens hediye edilmişti gnc nin. gayette güzeldi bi sıkıntısını yaşamadım. tavsiye ederim... ben zaten iyi beslendiğimi düşünüyorum. kullandığım multivitaminlerden sonra idrarımın rengi bariz değişiyor. demekki birçoğu işe yaramıyor sanırım büyük kısmını idrarla atıyorum

Back
Yukarı