Merhaba PROTEİN TOZLARI HAKKINDA KISA BİLGİ İSTİYORUM

merhaba arkadaşlar protein tozları heralde kasları daha hızlı yapıyor ben 16 yaş 93 kiloyum kaslarım yok birtek kol kaslarım var oda muay thai yaptığım için her neyse ben o proteinden 1 kilo veya 2 kilo alsam eve bardak bardak içsem bende hızlı kas yaparmıyım veya nası ne gibii işe yarıyor parası önemli değil ama öylede 400 lira 300 lira olmasın :) sagolun

Kardesim protein tozlari sadece destek ürünüdür beslenmende gunluk alman gereken bi protein miktari vardır eger bunu tamamlayamazsan ihtiyac vardir.kas bardak bardak protein tozu icilierek yapilmaz calisicaksin ter dokuceksin dinleniceksin yeterli saglikli besleniceksin.yani kisaca beslenme ile gunluk tamamlayamadigin protein miktarını tamamlamana yarar.
Konu kapanabilir ama soyliyim..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba arkadaşlar protein tozları heralde kasları daha hızlı yapıyor ben 16 yaş 93 kiloyum kaslarım yok birtek kol kaslarım var oda muay thai yaptığım için her neyse ben o proteinden 1 kilo veya 2 kilo alsam eve bardak bardak içsem bende hızlı kas yaparmıyım veya nası ne gibii işe yarıyor parası önemli değil ama öylede 400 lira 300 lira olmasın :) sagolun
Bu konuyu açmak yerine birazcık araştırsan protein tozunun ne işe yaradığını anlardın.Lütfen araştırdıktan sonra konu açalım.

Back
Yukarı