DaMountain
Üye
Herkese meraba , şuanda bunları yazarken son derece siniriyim ve gergin.Youtube dan canan karatay olsun ismini bilmediğim diğer bi ton sağlıkçı olsun doktor olsun diyetisyen olsun artık siz ne derseniz deyin , tamamıyle medyayı kullanarak insanları gerçeklerden saptırıyorlar ki buda medyanın işine geldiği için , takım elbiseli aldıgı reytinglere bakan bi adamı oturtuyorlar oraya kadında halkın dikkatini çekicek ne varsa konusmaya başlıyor hele o altta geçen ''Protein tozlarının zararları neler?'' gibi yazıları görünce sinirden laptopun ekranını yumruklayasım geliyo . Medya medya medya gerçekten manipüle konusunda çok başarılılar.İnsanların burda günde 1 kilo etten tavuktan 8 tane yumurtadan bahsediyorlar, kardeşim eğer parasını vericeksen kabul bugun ben gidip 1 kilo et almaktansa 1 ölçek protein tozuyla(hayvansal gıdalarla üretilen takviyelerdir, ilaç adı altında kötülüyorlar kardeşim sen gidip kas yapcam diye hayatında spor yapmamıs içersen bi ton protein tozu aminoasit yağ yakıcı ve STEROİD ölür gidersin tabi) ihtiyacımı kapatıyorum , yok efendim fabrikadan geçti ulan sen o 1 kilo etin gökten düştüğünümü sanıyorsun
hem ağlıyorum hem gülüyorum , neyse kısaca görüşlerinizi merak ediyorum bu konu hakkında gerçektende şu konularda kulaktan dolma bilgileri ile dolaşan insanlardan biraz olsada arınmıs bi yer olarak en çok siz forum üyelerine sormak istedim.İhtiyacımız olan protein tozu(gidip merdiven altı ucuz tozlardanda bahsetmiyorum) mıyoksa 1 kilo etmi bunun dışında protein tozumu yoksa günde 8 yumurta yemekmi daha zararlı . bide bu işin '' SAĞLIK BAKANLIGI '' kısmıda var , ulan sen gidip sigara alkol sat , protein tozuna karsı çık ??? money money money diye dilimde mırıldanarak bu fikirlerimi sonlandırıyorum umarım bu yazıyı okuyan her arkadasım bi yorum bırakır .