Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sabahları kahvaltı yerine kullanmak istiyorum.Biraz kiloloyum.6-7 kg fazlam var.
Hangisini kullansam yararlı olur ? Spora başladım cardio+Vg
Önerilerinizi bekliyorum
Yulaf ezmesi diye düşünüyorum çünkü yağ oranı çok az ve protein oranı iyi yeni başladıysan sabahları 100g kadar tüketebilirsin sadece tadı biraz kötü süte hafif bal,pekmez vb şeyler uygularsan tadınında iyi olacağı kesin ayrıca tok tutuyor
karbonhidratı ağırlık çalışması günlerinde alabilirsiniz fakat cardio günlerinde fazla karbonhidrat almayınki vücut karbo.ları yaktıktan sonra yağları yakmaya başlasın. Karbonhidrat çok oluncada yağ yakımı daha geç olacaktır.
karbonhidratı ağırlık çalışması günlerinde alabilirsiniz fakat cardio günlerinde fazla karbonhidrat almayınki vücut karbo.ları yaktıktan sonra yağları yakmaya başlasın. Karbonhidrat çok oluncada yağ yakımı daha geç olacaktır.
Yulafın 100g'da 70g karbonhidrat vardır protein ve yağda mevcuttur. Kahvaltıda 50gr alınıp ardından cardio çalışması yapılabilir. Karbonhidratı( Yani karbonhidrat bakımından zengin olan yiyecekleri) cardio günlerinde çok fazla tüketmemeniz önerilir. Genelde protein ağırlıklı beslenilir.