Mısır gevreğimi Yulaf Ezmesimi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dedex55

Yeni Üye
Sabahları kahvaltı yerine kullanmak istiyorum.Biraz kiloloyum.6-7 kg fazlam var.
Hangisini kullansam yararlı olur ? Spora başladım cardio+Vg
Önerilerinizi bekliyorum

Yulaf ezmesi diye düşünüyorum çünkü yağ oranı çok az ve protein oranı iyi yeni başladıysan sabahları 100g kadar tüketebilirsin sadece tadı biraz kötü süte hafif bal,pekmez vb şeyler uygularsan tadınında iyi olacağı kesin ayrıca tok tutuyor :)

kilo vermek istiyorsan mısır gevreği kullanma içinde yüksek oranda şeker var çünkü. sabahları 50gr yulaf yeterli olacaktır sanırım

peki içerisinde yüksek oranda karbonhidrat bulunduruyormuş sorun olmazmı ?

karbonhidratı ağırlık çalışması günlerinde alabilirsiniz fakat cardio günlerinde fazla karbonhidrat almayınki vücut karbo.ları yaktıktan sonra yağları yakmaya başlasın. Karbonhidrat çok oluncada yağ yakımı daha geç olacaktır.

karbonhidratı ağırlık çalışması günlerinde alabilirsiniz fakat cardio günlerinde fazla karbonhidrat almayınki vücut karbo.ları yaktıktan sonra yağları yakmaya başlasın. Karbonhidrat çok oluncada yağ yakımı daha geç olacaktır.

karbondihratı ayrı almak diye bir şey yok zaten yulaf ezmesinde mevcut dediğini anlayamadım

bende neyi anlamadığınızı anlayamadım.

Yulafın 100g'da 70g karbonhidrat vardır protein ve yağda mevcuttur. Kahvaltıda 50gr alınıp ardından cardio çalışması yapılabilir. Karbonhidratı( Yani karbonhidrat bakımından zengin olan yiyecekleri) cardio günlerinde çok fazla tüketmemeniz önerilir. Genelde protein ağırlıklı beslenilir.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/search.php?searchid=3629552
Arama Kelimeleri : Mısır yulaf

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı