KKocaarslan
Yeni Üye
bu 6 ay öncesi hiç spor yapmışmıydın? Yoksa spora 6 ay önce başladın ve o vücudu elde ettin? 6 aylık için çok ama çok iyi. Helal.
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
bu 6 ay öncesi hiç spor yapmışmıydın? Yoksa spora 6 ay önce başladın ve o vücudu elde ettin? 6 aylık için çok ama çok iyi. Helal.
olmuşun sen yatebrikler 6 için süper
Yeni konu ne zaman gelecek ? Bilgilendir bizi![]()
Valla guzel kardesim sana gipta ettim ve keske senin yasinda baslasaydim diye yine mutsuz oldum cunku yas 36 ve 2 senedir ugrasiyorum gorunumun super allah basarini daim etdin moral motivasyonunu eksik etmesin mide programin nedir ve yag olcun ve biraz tuyolar verirsen cok sevinirim.
Basarilar ve tebrikler
6 aylık bir çalışma ise gerçekten gayet iyi.
benim de boyum seninki gibi sabahları 180 cm aksamları 185
6 ay gibi bir sürede çok iyi olmuş hocam, 6 ay boyunca ilk mesajda belirttiğiniz gibi mi çalıştınız ? hergün bölüm bölüm ?
merak ettim bu kadar iyi yorumdan sonrada şu an resimler açılmıyoryakında yeni konu gelebilir beyler selam herkese.