Low Carb. Diyetlerle Ne Kadar Hacim Yapılabilir ?

Ketosis,karatay diyeti gibi düşük veya 0 karbonhidrat içeren diyetlerle hacim kazanmak mümkün mü ?

Asıl sormak istediğim;karbonhidratların kas lifi bazındaki büyümeye herhangi bir katkısı var mıdır ?Bildiğim kadarıyla karbonhidratlar kaslarda su tutuyor.Bu konuyu da şunun için açtım bulk-definasyon şeklinde uygulama yapamayanlar için karbonhidratlar ne kadar önemlidir onu merak ediyorum...

Uzun sure deneyen varsa genel hacim degil sadece kas hacmi ve definasyon noktasında ne tur değişimler yasadi paylasirsa seviniriz

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asıl sormak istediğim;karbonhidratların kas lifi bazındaki büyümeye herhangi bir katkısı var mıdır ?Bildiğim kadarıyla karbonhidratlar kaslarda su tutuyor.Bu konuyu da şunun için açtım bulk-definasyon şeklinde uygulama yapamayanlar için karbonhidratlar ne kadar önemlidir onu merak ediyorum...
Yanlış olmasın kilo başına 2.5 , 3 gr karb alınması gerekiyor sağlıklı yaşam için karbanhidrat enerji kaynağıdır kardeşim

Bende 0 carb sağlıklıdır demedim zaten sadece low carbla hatta 0 carbla bile belirli.mesafeler alınabilir ayrica 0 carb demek 0 kompleks carbo demek makarna pirinç gibi yoksa et sebze gibi besinlerin tüketildiği bu diyetlerdede karbo var zaten

Bende 0 carb sağlıklıdır demedim zaten sadece low carbla hatta 0 carbla bile belirli.mesafeler alınabilir ayrica 0 carb demek 0 kompleks carbo demek makarna pirinç gibi yoksa et sebze gibi besinlerin tüketildiği bu diyetlerdede karbo var zaten

Low carb diyetini bende uyguladım bro 0 karb demek minimum 10 .15gr karb alımı enerji içinde sağlıklı yağlar kullanılır yani elbet bir yere varılır lakin sağlık yönünden zararlıdır ayrıca ette karb oldunu senden duydum ilkkez :)

Low carb diyetini bende uyguladım bro 0 karb demek minimum 10 .15gr karb alımı enerji içinde sağlıklı yağlar kullanılır yani elbet bir yere varılır lakin sağlık yönünden zararlıdır ayrıca ette karb oldunu senden duydum ilkkez :)
Ne sonuc aldin bizlerle paylasirsan seviniriz definasyon açısından kesinlikle fark etmiştir peki ya hacim ? Yağlar noktasında bulktada alinmali definasyon da orani arttirilmali sağlık yönünden aşırı protein tüketimi nasil zararliysa az karbonhidratta tabiki zararlıdır ancak kuruluk ve defineli icin bu sart fakat definelik icin sağlıksız birsey yapılır mi dersen bu cok farkli bir tartışma konusu iyi forumlar :)

diyetle hacim alınmaz kilo verilir etikili bir diyet orası ayrı ama body building yapan için uygun değil zayıf bir insan olursunuz low carb diyetinin sonunda amacınız buysa kolay gelsin

Vücut ya anabolik durumdadır ya da katabolik sen harcadığın kalorinin fazlasını alıyorsan kas eklersin alamıyorsan ve karbonhidratı da azaltmışsan insülin düşük geziyorsan kas eklemen imkansıza yakın.
Müsabık değilsen zaten definasyona fazla asılmana gerek yok yazın daha formda görünmek için karbonhidratı azaltıp yağ oranını düşürebilirsin zaten yazın kas eklemek çok zor en iyi yapabileceğin şey kasları formda tutmak olur.

karatayın dedikleri biz body building yada fitness sporu ile ilgilenenler için değil normal spor yapmayan kilolu olan insanlar için zaten 20 dakika yürüyün başka bir sporda gerek yok diyor amaç sadece zayıf olmaksa evet hacim fit vücutsa hayır bazı ketocu sporcularda var ama onlar pro sporcu steroid kullanmışlardır

Back
Yukarı