Ketosis,karatay diyeti gibi düşük veya 0 karbonhidrat içeren diyetlerle hacim kazanmak mümkün mü ?
Yanlış olmasın kilo başına 2.5 , 3 gr karb alınması gerekiyor sağlıklı yaşam için karbanhidrat enerji kaynağıdır kardeşimAsıl sormak istediğim;karbonhidratların kas lifi bazındaki büyümeye herhangi bir katkısı var mıdır ?Bildiğim kadarıyla karbonhidratlar kaslarda su tutuyor.Bu konuyu da şunun için açtım bulk-definasyon şeklinde uygulama yapamayanlar için karbonhidratlar ne kadar önemlidir onu merak ediyorum...
SCHWARZXXL Antrenman | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu bu konuya bakmanızı tavsiye ederim IF ve 0 carboyla neler yapilabildigine dairYanlış olmasın kilo başına 2.5 , 3 gr karb alınması gerekiyor sağlıklı yaşam için karbanhidrat enerji kaynağıdır kardeşim
Kardeş ben yaşayamazsın demedim 0 karb sağlıksızdır. Ayrıca enerji kaynağı olarak sağlıklı yağlar alternatiftir.sen bana 0 karb sağlıklı diyemezsin bir zaman sonra kaslar erimeye başlar karbonhidrat tüketimini eksikliğindeSCHWARZXXL Antrenman | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu bu konuya bakmanızı tavsiye ederim IF ve 0 carboyla neler yapilabildigine dair
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Low carb diyetini bende uyguladım bro 0 karb demek minimum 10 .15gr karb alımı enerji içinde sağlıklı yağlar kullanılır yani elbet bir yere varılır lakin sağlık yönünden zararlıdır ayrıca ette karb oldunu senden duydum ilkkezBende 0 carb sağlıklıdır demedim zaten sadece low carbla hatta 0 carbla bile belirli.mesafeler alınabilir ayrica 0 carb demek 0 kompleks carbo demek makarna pirinç gibi yoksa et sebze gibi besinlerin tüketildiği bu diyetlerdede karbo var zaten
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne sonuc aldin bizlerle paylasirsan seviniriz definasyon açısından kesinlikle fark etmiştir peki ya hacim ? Yağlar noktasında bulktada alinmali definasyon da orani arttirilmali sağlık yönünden aşırı protein tüketimi nasil zararliysa az karbonhidratta tabiki zararlıdır ancak kuruluk ve defineli icin bu sart fakat definelik icin sağlıksız birsey yapılır mi dersen bu cok farkli bir tartışma konusu iyi forumlarLow carb diyetini bende uyguladım bro 0 karb demek minimum 10 .15gr karb alımı enerji içinde sağlıklı yağlar kullanılır yani elbet bir yere varılır lakin sağlık yönünden zararlıdır ayrıca ette karb oldunu senden duydum ilkkez![]()
ilaç derken supplement mi? suplement ise hangisi?düşük karb demek hayalet gibi pil bitik gezmek demek. ilaçsız çok zor.
ilaç derken supplement mi? suplement ise hangisi?