rsxer
Üye
Lor peynirde yörsan gayet iyidir, devam edin bence...
eet bende onu kullanıyorumthums:
Lor peynirde yörsan gayet iyidir, devam edin bence...
Maksadım kesinlikle "AVUKATLIK" değildir.Bu yakıştırmayı neye güvenerek yaptınız bilemiyorum.Güvenirliğine şüphe bırakmayacak bilgi istiyorsanız buyrun;
http://www.yorsan.com.tr/ ==>"Kurumsal/Kalite Politamız ve Belgelerimiz"den bakabilirsiniz.
TS EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi
TS ISO EN 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi
TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi
TS EN ISO 17025 Laboratuar Yeterlilik Belgesi
CENTCOM Belgesi
Sanırım bu açıklamalar yeterlidir.Güvenilirliğinden emin olmadığım hiç bir ürünü almam-tavsiye etmem, özelliklede bu bir gıda maddesiyse!
Saygılar,
Bir besin maddesinin güvenilirliğini hiç alakası olmayan '' Çevre Yönetim Sistemi'' ni dayanarak gösterek açıklamaya çalışmanız bu konudaki cahilliğinizi açıkça ortaya koyuyor.
Açıklama yapmaktan kasıt; kalite belgelerini ne işe yaradığını bilmeden buraya copy paste etmek olmamalı değil mi?
Benim ürün ile lgili şikayetçi olduğum asıl konu tadındaki burukluk ve acılık. Yukarıda diğer arkadaşlarında farkettiği gibi tadında bir değişme söz konusu eskiye nazaran. Tadını ve lezzetinin garantisini ortaya koyan böyle bir belge göremedim. Ayrıca sizin bir ürünü güvenli bulmanız nasıl bir kıstasdır da tavsiye edip etmemeniz bu kadar önemli olsun..
Diyeceğim odur ki ben Yörsan'ı lağvettim.Onun yerine lezzet,fiyat, hijyen olarak daha kaliteli bir ürün buldum. Onu kullanıyorum fakat belirli bir markası yok.
Saygılar..
Benim ürün ile lgili şikayetçi olduğum asıl konu tadındaki burukluk ve acılık. Yukarıda diğer arkadaşlarında farkettiği gibi tadında bir değişme söz konusu eskiye nazaran. Tadını ve lezzetinin garantisini ortaya koyan böyle bir belge göremedim. Ayrıca sizin bir ürünü güvenli bulmanız nasıl bir kıstasdır da tavsiye edip etmemeniz bu kadar önemli olsun..
Size özel tek tek bilgi belirtme ihtiyacı duymadığım için tüm belgeleri kopyala\yapışır yaptım.Ayrıca 3-4 tane kalite belgesi varken neden bunları bırakıpta '' Çevre Yönetim Sistemi'' ne takıldınız anlayamadım!
Lezzet, göreceli bir kavramdır bu nedenle size göre tatsız olan bir yiyecek benim için çok lezzetli olabilir,bunun bir kıstası yoktur.Ben kimseyi mecbur tutmuyorum "bunu kullanıyorum herkes bunu yemek zorundadır"diye isteyen istediğini kullanır,beni ilgilendirmez.Sadece tavsiye edebilirim...
Saygılar!
Bu ürünü sürekli kullanıyorum özellikle geceleri kullanıyorum. gayet güzel kuru değil. BİM'lerde 500gr paketi 3.35TL ye alıyorum.
![]()
Besin Değerleri (100Gr. İçin)
KALORİ :94KCAL
KALSİYUM :864MG
PROTEİN :19GR
YAĞ :2GR
TUZ :5GR
17 kiloluk şunu aldım ( börekci bi tanıdık sayesinde) kullanıyorum şu anda
![]()
LOR PEYNİRİBesin Değerleri (100Gr. İçin) KALORİ :94KCAL KALSİYUM :864MG PROTEİN :19GR YAĞ :2GR TUZ :5GR
17
Bir besin maddesinin güvenilirliğini hiç alakası olmayan '' Çevre Yönetim Sistemi'' ni dayanarak gösterek açıklamaya çalışmanız bu konudaki cahilliğinizi açıkça ortaya koyuyor.
Açıklama yapmaktan kasıt; kalite belgelerini ne işe yaradığını bilmeden buraya copy paste etmek olmamalı değil mi?
Diyeceğim odur ki ben Yörsan'ı lağvettim.Onun yerine lezzet,fiyat, hijyen olarak daha kaliteli bir ürün buldum. Onu kullanıyorum fakat belirli bir markası yok.
Saygılar..
Loru her zaman yiyebilirsin, özellikle antrenman sonrası, whey ve kazein için idealdir.