ama yağlıilk değerler yörsan a ait tadıda güzel migros larda bulunuyor
loru direkt peynir işi yapan marketlerden, mandıra tarzı yerleri olup kendi imalat eden esnaftan alıyorum çoğunlukla.
tadı kesinlikle teksüt'ün paketlenmiş loruna 5 basar. Sıfır tuz ancak biraz yağlı olduğunu söyleyebilirim.
loru açıktan almanızı da tavsiye ederim ayrıca. ben her sabah kahvaltısında mutlaka lor bulunduruyorum.
paketleme işlemi görmüş herşeyden uzak duruyorum.
teksüt bütün loru olduğu gibi tuzluyor ve bu lorun tüketim ömrünü uzatıyor.
benim açık aldığım lor 2 günde bozulurken teksütün lorunun haftalarca dayanmasının tek sebebi bu.
lor tüketiyorsanız, kendi mandırasından üreterek kendi peynir ürünlerini satan peynircilerden almanızı tavsiye ederim.
bence gayet açık net dümdüz anlatmış hocam eline emeğine sağlıkLor peynirinin internette gezinen bolca farklı besin değeri mevcut. Peki bunlardan hangisi doğru? Örneğin ben lor peynirini İtimat'tan alıyorum ve aldığım peynirin yağsız olduğunu söylüyorlar. (Ne kadar yağsız orası bilinmez) Fakat gel gelelim besin değerleri konusunda kafam karışık. Peki siz yediğiniz lor peynirinin besin değerlerini ne kadar iyi biliyorsunuz? Veya loru nereden almalıyım? Size lorun 100 gramındaki birkaç farklı besin değerini veriyorum:
Lor Peyniri (Normal):
Kalori:404
Protein:19
Karbonhidrat:19.1
Yağ:28
Lor Peyniri (%2 Yağ):
Kalori:90
Protein:13.7
Karbonhidrat:3.6
Yağ:1.9
Lor Peyniri (Yağsız):
Kalori:85