Haklısın yukarıdaki söylediğin gibi bir program daha iyi olur

Kış aylarına da yaklaştığımız için midenin yoğunluğunu biraz azaltabilirim.Bacak antrenmanının sonundaki mideyi çıkarıp,omuzdan sonraya attığım kalfı tekrar buraya alıp,omuz sonrasına da tekrar mideyi koyunca 2 günlük,midenin de hakkını verebileceğim bir program oluyor.Dinlenme günlerimi de tamamen dinlenmeye ayırabilirim böylece.
Sırt antrenmanlarından sonra hep bir şey mi yapsam diye düşünüyordum.Forearm gerçekten güzel oturdu oraya da.
Videodaki ilk alet süper yahu,keşke bizim salonda da olsa

Evde sıkma aleti var fakat zorlamıyor artık tekrarları çok yüksek yapmadıkça,salonda böyle bir alet gerçekten çok güzel olurdu.
Smith Machine'e dayanıp yapma fikri güzel fakat,videodaki gibi bir ekipmanı nasıl oluşturacağım ? Salonda hocamın yaptığını görmüştüm bu hareketi,20 kg'lık olimpik bara ağırlık takarak çalışıyordu.Kalınlık bakımından videodakinde oldukça ince oluyor tabi.
Verdiğin forearm programını aynen uygulayacağım.Bilek için ayakta Reverse Wrist Curl çalışıyorum ben de barı parmak uçlarıma kadar indirerek.Sırt sonu 3 hareket ve biceps sonrası 1 hareketle nasıl bir verim alacağımı yazacağım buradan