Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Göğüs ve sırt gözüme çok battı. Diğer bölgeler başarılı
Kolay gelsin
Güzel gelişim hiç supplement kullanmamışsın haklısın bende kullanmıyorum doğa da tüm supplementler mevcut60 - 70 tl ye gainer alacağına 1 paket makarna al daha iyi
Güzel gelişim hiç supplement kullanmamışsın haklısın bende kullanmıyorum doğa da tüm supplementler mevcut60 - 70 tl ye gainer alacağına 1 paket makarna al daha iyi
bence çok iyi gelişiyo bırakmayıp bi 9 ay daha devam edersen sağlam bi vücut yaparsın tebrikler
vücudun gayet fit iyi duruyor takıp ediyorum seni iyi yol katettin
Göğüs,Mide ve Sırt'a biraz daha yüklendinmi bence tamamdır. Genel anlamda güzel gelişim kaydetmişsin başarılar . . .
Uyku ve beslenme düzeninin olmamasına karşın, azminle, isteğinle elinden geldiği kadar iyi bir vücut yapmışsın..
Önden bakıldığında vücutun gayet güzel, ama arkadan bakıldığın da Sırtın geri kaldığı göze direk çarpıyor.
Spor hayatında başarılar,
Açıkça söyleyeyim bana moral oldunuyku düzeni olmadan, beslenme düzeni olmadan da böyle fit bi vucuda sahip olmak mümkünmüş demek ki. Yarın benim ilk günüm olacak salonda bende uyku ve beslenme düzenine çok dikkat edemeyeceğim ve senin resimlerin gerçekten bana moral oldu
![]()
teşekkürler.öğrenci olupta bu sporu yapmak ayrı bi zahmet veriyo en iyi sen anlarsın
aynen kardeşim zor oluyor ama sen buna rağmen harbi iyi bir gelişim sağlamışsın iyi hacim sağlamışsın tebrik ederim
günde kaç saatlik bi çalışma yaptın?
Seni muhtemelen kizdiracagim fakat zaman kaybediyorsun, 9 ay icinde olmasi gereken sey bulk kutle ve guc antremani. Vucudundan gordugum kadarla birhayli gencsin zaman kaybetmeden guc antremanlari yap o kas yapisi gercek bir antremani tasimaz.(kizma yok) guc geldikten sonra zaten kisa bir sure icinde kas gelisimi gelecek ve kutle ister istemez gelecek. Azimlisin ama bu azmini dogru bicimde kullan derim.
http://trainingdimensions.net/tdArticles/Reg Park.pdf
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=136225091&page=1
bu anteman 3 tane mr olimpia yetistirdi (baslangic asamasi antremanidir) arnold dahil.
Rule #1: If you want to get bigger, then get stronger