• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Leopras-Gelişim Takibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leopras
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eksik Olan Ve Ağırlıklı Çalışmam Gereken Bölge

• Trapez

Votes: 8 5,2%
  • Omuz

Votes: 26 16,9%
  • Göğüs

Votes: 28 18,2%
  • Karın

Votes: 38 24,7%
  • Ön ve Arka Kol

Votes: 14 9,1%
  • Sırt

Votes: 40 26,0%

• Total voters
    154
  • Poll closed .
Güzel gelişim hiç supplement kullanmamışsın haklısın bende kullanmıyorum doğa da tüm supplementler mevcut :D 60 - 70 tl ye gainer alacağına 1 paket makarna al daha iyi

vücudun gayet fit iyi duruyor takıp ediyorum seni iyi yol katettin

teşekkürler.öğrenci olupta bu sporu yapmak ayrı bi zahmet veriyo en iyi sen anlarsın :)

Göğüs,Mide ve Sırt'a biraz daha yüklendinmi bence tamamdır. Genel anlamda güzel gelişim kaydetmişsin başarılar . . .

yorum için teşekkürler.göğüs ve sırt a daha fazla yükleniyorum karın da ise çok zorlanıyorum ama umarım alt karındaki yağı eritebilirim

Uyku ve beslenme düzeninin olmamasına karşın, azminle, isteğinle elinden geldiği kadar iyi bir vücut yapmışsın..
Önden bakıldığında vücutun gayet güzel, ama arkadan bakıldığın da Sırtın geri kaldığı göze direk çarpıyor.
Spor hayatında başarılar,

Uyku ve beslenme düzeninin olmamasına karşın, azminle, isteğinle elinden geldiği kadar iyi bir vücut yapmışsın..
Önden bakıldığında vücutun gayet güzel, ama arkadan bakıldığın da Sırtın geri kaldığı göze direk çarpıyor.
Spor hayatında başarılar,

sırt için ayrı bir programa giricem inşallah daha iyi olucak :) yorum için teşekkürler

Açıkça söyleyeyim bana moral oldun :D uyku düzeni olmadan, beslenme düzeni olmadan da böyle fit bi vucuda sahip olmak mümkünmüş demek ki. Yarın benim ilk günüm olacak salonda bende uyku ve beslenme düzenine çok dikkat edemeyeceğim ve senin resimlerin gerçekten bana moral oldu :D

Açıkça söyleyeyim bana moral oldun :D uyku düzeni olmadan, beslenme düzeni olmadan da böyle fit bi vucuda sahip olmak mümkünmüş demek ki. Yarın benim ilk günüm olacak salonda bende uyku ve beslenme düzenine çok dikkat edemeyeceğim ve senin resimlerin gerçekten bana moral oldu :D

zxzc öncelikle hevesini kırmak istemem.uyku ve beslenme düzenim yok doğrudur ama düzen derken söylemek istediğim bir gün 5 saat uyurum ertesi gün pazar olur 12 saat uyurum haftanın 7 günü 5-6 saatlik uykuyla durmuyorum yani beslenmeye gelicek olursak mesela işinin ehli olan bir sporcu asitli ve aşırı yağlı tüketmemeye çalışır ben normaldede aşırı yağlı yiyen biri değilim ama yemiyorumda diyemem asitli içecekleride tüketiyorum ve gün içinde yediğim öğün belli olmuyor günde 4 öğünde yediğim oluyo 2 öğünde yani düzen yok derken bu şekilde bir dengesizliğim var yanlış anlaşılmasın hepten kendimi saldım haftadada 2 gün spor salonuna giderek elde etmedim açıkcası doğuştan gelen bir genetik avantaj falanda yok :)

Seni muhtemelen kizdiracagim fakat zaman kaybediyorsun, 9 ay icinde olmasi gereken sey bulk kutle ve guc antremani. Vucudundan gordugum kadarla birhayli gencsin zaman kaybetmeden guc antremanlari yap o kas yapisi gercek bir antremani tasimaz.(kizma yok) guc geldikten sonra zaten kisa bir sure icinde kas gelisimi gelecek ve kutle ister istemez gelecek. Azimlisin ama bu azmini dogru bicimde kullan derim.
http://trainingdimensions.net/tdArticles/Reg%20Park.pdf

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=136225091&page=1

bu anteman 3 tane mr olimpia yetistirdi (baslangic asamasi antremanidir) arnold dahil.
Rule #1: If you want to get bigger, then get stronger

Son düzenleme:
günde kaç saatlik bi çalışma yaptın?

gittiğim günlerde 1.5 en fazla 2 saat

Seni muhtemelen kizdiracagim fakat zaman kaybediyorsun, 9 ay icinde olmasi gereken sey bulk kutle ve guc antremani. Vucudundan gordugum kadarla birhayli gencsin zaman kaybetmeden guc antremanlari yap o kas yapisi gercek bir antremani tasimaz.(kizma yok) guc geldikten sonra zaten kisa bir sure icinde kas gelisimi gelecek ve kutle ister istemez gelecek. Azimlisin ama bu azmini dogru bicimde kullan derim.
http://trainingdimensions.net/tdArticles/Reg Park.pdf

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=136225091&page=1

bu anteman 3 tane mr olimpia yetistirdi (baslangic asamasi antremanidir) arnold dahil.
Rule #1: If you want to get bigger, then get stronger

önerileriniz için öncelikle teşekkürler.sinirlenmek söz konusu bile değil konuyu açarken olumlu yada olumsuz yorumları göze alarak açtım.spora başlarken belirli bir hedefim yoktu açıkcası yani sigara kullanıyordum bırakmak için bahane diye kayıt yaptırdım 3. aydan sonra ciddiye almaya başladım ama ileride mr olmypia ya katılırım şöyle çalışmalıyım gibisindende bir düşünce yok okuldan fırsat buldukça salona gidiyorum belirttiğim gibi uyku ve beslenme düzenim yok ilerde profesyonel body ci yada vücut geliştirme uzamanı olmak istemiyorum sizin bahsettiğiniz uygulama bu sporu iş olarak yapmak isteyenler için sanırım en azından lise bitene kadar gerekli alt yapıyı oluşturup zaman buldukçada yakaladığım form u korumak istiyorum önerilerinizde haklı olabilirsiniz yada yanlıştır bilemem ama benim bu spordan beklentilerim okadar geniş çaplı değil.

Back
Yukarı