AkrepHan
Yeni Üye
trapez i hiç bir zaman aşırı geliştiği için boşlamadım. ama ağırlık azaltarak devam ediyorum trapeze yönelik hareketlerde. omuzları küçük gösterdiğine dair yorumlar okuyorum bu beni rahatsız etmiyo. trapez beni rahatsız eden bir kas grubu değil. yorum ve tavsiyeniz için teşekkür ederim
yaşım 17 boy 1.70 kollarım son ölçütüğümde 36 ydı kilom arttıkça genişliyo ama kas kütlesi halinde bir genişleme olmuyo şuan aynı 36 ama 37.5 olduğu yada 35e düştüğü oluyo kiloma göre değişlik gösteriyo kilomu 65-70 arasında tutmaya çalışıyorum bu yüzden galiba
omuzdan kastınız trapez sanırım omuzlarım küçük die eleştiri alırım genelde yorumunuz için teşekkürler
omuz genişliğim eksik fakat trapez konusunda size katıldığımı söyleyemeyeceğim trapezlerimin iyi geliştiğini düşünüyorum bu ay sonu yeni fotoğraflar eklemeye çalışıcam karın konusunda büyük sorunum var malesef dokunduğumda alt karında dahil olmak üzere hissediyorum fakat yağı eritemediğimden belirginleşmiyo yağ oranı ve deri kalınlığı ile alakalı olduğunu düşünüyorum abslerin ayrık gözükme sebebide bu kilo 65e falan düştüğünde çok daha belirginleşiyo ozamanda çekilmiş fotoğraf varsa ekliyeceğim yorumunuz için teşekkürler
Not: Geç cevap verdiğim ve özel mesajlara cevap veremediğim için özür dilerim geceleri internet için vaktim kalıyo elimden geldiğince cevap yazmaya çalışacağım
hayır abslerijn ayrık gözükmesinin sebebi yağ değil genetiktir ne yaparsanız yapın birleştiremezsiniz. greg plitt ünlü fitness model bile bu konuda bişey yapamıyor malesef beğenenler var ama bence ayrık olması iyi değil

bakınız yağ olmamasına rağmen absler ayrık