• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Leopras-Gelişim Takibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leopras
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eksik Olan Ve Ağırlıklı Çalışmam Gereken Bölge

• Trapez

Votes: 8 5,2%
  • Omuz

Votes: 26 16,9%
  • Göğüs

Votes: 28 18,2%
  • Karın

Votes: 38 24,7%
  • Ön ve Arka Kol

Votes: 14 9,1%
  • Sırt

Votes: 40 26,0%

• Total voters
    154
  • Poll closed .
Yanlışlıkla Trapez Seçeneğini işaretleyen arkadaş benim :) Öncelikle iyi bir gelişim olmuş 7 ayda fakat Omuzların Çok dar ve kanatların yok denecek kadar az ya verdiğin pozlardan kaynaklanıyor yada senin için zor gelişen bir bölge ağırlık vermeni öneririm.

omuzlar trapezin azizliğine uğradı aşırı gelişme sonucu olanıda kapattı kanat içinde ayrı bi foto daha ekliyicem fotoğraftan sanırım az gözükmesinin sebebi normalde vücudum için orantılı gelişen bi bölge olduğunu düşünüyorum. omuz a yüklenicem bu ay trapez içinde ağrlık azalttım umarım işe yarar.yorum için teşekkürler..

Vücudunuz genel olarak güzel ancak neden daha güzel olmasın :) Göğüste açış hareketlerini daha düzgün yapmanızı, beslenmenize dikkat etmenizi, biraz da cardio yapmanızı öneririm.

Başarılar.

Vücudunuz genel olarak güzel ancak neden daha güzel olmasın :) Göğüste açış hareketlerini daha düzgün yapmanızı, beslenmenize dikkat etmenizi, biraz da cardio yapmanızı öneririm.

Başarılar.

cardio ya başladım hareketleri tam anlamıyla doğru yaptığımdan bende şüpheliyim bundan sonra ona daha çok dikkat edicem beslenme konusunda protein tozu kullanmayı düşünüyorum etkisini görmek umuduyla... yorum için teşekkürler

omuz sırt göğüse ağırlık vermelisin.arkadan çift biceps pozu verseydin sırtı daha iyi görürdük.biraz poz çalışırsan iyi olur 7 zorunlu pozu öğrenmelisin en azından.birde six pack yaparsan çok güzel olur abi ;)

omuz sırt göğüse ağırlık vermelisin.arkadan çift biceps pozu verseydin sırtı daha iyi görürdük.biraz poz çalışırsan iyi olur 7 zorunlu pozu öğrenmelisin en azından.birde six pack yaparsan çok güzel olur abi ;)

şuanda önceliklerim karın ve göğüs bunun yanında sırt ve omuza da normalinden daha fazla ağırlık veriyorum kısa zamanda yeni foto atıcam yorum ve öneri için teşekkürler..

7 ay için fena değil
dış kollarıda geliştir derim ben

o an pozu verırken daha sağ tarafa cok yuklenmıssen olabılır..7 aya göre gelişme güzel alt karında yaglanma var 6pack ıstıyorsan snn ıcın dıet şart

o an pozu verırken daha sağ tarafa cok yuklenmıssen olabılır..7 aya göre gelişme güzel alt karında yaglanma var 6pack ıstıyorsan snn ıcın dıet şart

six pack istiyorum tabiki ama biraz daha kilo alıp gelişmekde istiyorum o yüzden 75 kilo olduktan sonra diet e girmeyi düşünüyorum yorum ve öneri için teşekkürler...

six pack istiyorum tabiki ama biraz daha kilo alıp gelişmekde istiyorum o yüzden 75 kilo olduktan sonra diet e girmeyi düşünüyorum yorum ve öneri için teşekkürler...

abi bu kışa kadar sabret kışın 4 ay bulk yap seneye yazın 4 ayda definasyon yap tamamdır ;) ama beslenmene uykuna dikkat edeceksin doğru antrenman yapacaksın.

abi bu kışa kadar sabret kışın 4 ay bulk yap seneye yazın 4 ayda definasyon yap tamamdır ;) ama beslenmene uykuna dikkat edeceksin doğru antrenman yapacaksın.

uyku ve beslenmeye dikkat edemiyorum okul sınavlar falan derken spor arka planda kalıyo elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum ama okulla birlikte gerçekten zor dikkat etmek yazın kendimi sırf spora vericem ama şuanlık yapabildiğim kadar. öneri ve yorum için teşekkürler...

son halim bu omuz ve karın ağırlıklı çalıştım son resimlerden bu yana değişme varmı sizce ?

Eklentiler

• 559494_155162234612799_100003570700973_189669_553421055_n.jpg
    559494_155162234612799_100003570700973_189669_553421055_n.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 470
Karin bolgesini baya bi toparlamissin cok daha fit duruyor. Bence en eksik kalmis yerin goguslerin onun disinda git gide daha iyiye gidiyor genel olarak. Gogus egzersizi olarak neler yapiyorsun yazabilir misin?

Karin bolgesini baya bi toparlamissin cok daha fit duruyor. Bence en eksik kalmis yerin goguslerin onun disinda git gide daha iyiye gidiyor genel olarak. Gogus egzersizi olarak neler yapiyorsun yazabilir misin?

öncelikle yorum için teşekkürler göğüsde bi türlü istediğim gelişmeyi yakalayamıyorum program şu şekilde

Bench Press
İncline bench press
Declive bench press

birde 2 kabloyu eller birleşicek şekilde çekme adını hatırlayamadım

öncelikle yorum için teşekkürler göğüsde bi türlü istediğim gelişmeyi yakalayamıyorum program şu şekilde

Bench Press
İncline bench press
Declive bench press

birde 2 kabloyu eller birleşicek şekilde çekme adını hatırlayamadım

Gittigin spor salonunda "Pectoral Fly" aleti bulunuyor mu?
Yukarida yazdigin butun egzersizler compound tipi egzersizler, yani tum ust vucudunu calistiran egzersizler.
Eger gogsune hacim kazandirmak istiyorsan kesinlikle"pect fly" yapmani oneririm sirf gogus bolgesini calistiran bir egzersiz oldugundan bench press'e gore daha verimli sonuclar alabilirsin. Hatta bu egzersize superset olarak set bitimlerinde 10 adet sinav veya dip yaparsan cok daha iyi sonuclar alabilrsin.

Onun disinda dun baska bir arkadasa da soylemistim sanada soyleyeyim;
Bench press birden cok kas grubunu calistiran bir egzersiz oldugundan dogru yapilmadigi taktirde goguse etkisi cok az olan bir egzersiz. Bench press yaparken bench barini gogus ucunun bir kac santim uzerine dogru indirmeni tavsiye ederim.

Gittigin spor salonunda "Pectoral Fly" aleti bulunuyor mu?
Yukarida yazdigin butun egzersizler compound tipi egzersizler, yani tum ust vucudunu calistiran egzersizler.
Eger gogsune hacim kazandirmak istiyorsan kesinlikle"pect fly" yapmani oneririm sirf gogus bolgesini calistiran bir egzersiz oldugundan bench press'e gore daha verimli sonuclar alabilirsin. Hatta bu egzersize superset olarak set bitimlerinde 10 adet sinav veya dip yaparsan cok daha iyi sonuclar alabilrsin.

Onun disinda dun baska bir arkadasa da soylemistim sanada soyleyeyim;
Bench press birden cok kas grubunu calistiran bir egzersiz oldugundan dogru yapilmadigi taktirde goguse etkisi cok az olan bir egzersiz. Bench press yaparken bench barini gogus ucunun bir kac santim uzerine dogru indirmeni tavsiye ederim.

Pectoral Fly aleti var bunu kaç set olarak giriyim bunun haricinde butterfly aletinide yapmamın göğüsün hacim kazanması açısından bir etkisi olurmu

Pectoral Fly aleti var bunu kaç set olarak giriyim bunun haricinde butterfly aletinide yapmamın göğüsün hacim kazanması açısından bir etkisi olurmu

butterfly dedigin aletle pectoral fly hemen hemen ayni sey. ikiside gogusleri hedef alan hareketler o yuzden birini yapman yeterli.

Gogus egzersizi olarak;

1- Bench Press (3 x 8)
2- incline bench press (3 x 8)
3- Pectoral Fly (3 x 10) + superset 10 adet sinav veya dip.
4- Cable crossover (3 x 10)

Butun bu hareketleri olabildigince yuksek agirlilki bir sekilde yapmaya calis.

Back
Yukarı