Kolumda damar çıktı

2.5 litrelik şişe kaldırıyordum kolumda boyle bir damar çıktı sonra 1 ay ağıkrlık kaldırmadm hala geçmedi . Ne damarı buuu bişey olucak diye korkuyorum ağırlık kaldırmıyorum artk sabahları kalktıgımda olmuyor akşam yemeğinden sonra kesin oluyo 14 yaşındayım

Eklentiler

• damar.jpg
    damar.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 562
Bu çikan damarlar tamamen genetik bir durum kimisinin damarı kasın üzerinden geçer senin kolunda ki gibi belirgin olur bu biraz yağ orani ile de alakali korkacak bir durum yok yani sakin ol :)

damar genişlemesi sporla beraber artıyorsa iyidir beyler. kan basıncını dengelemek için elastikiyet şart damarlarda böylece tansiyonu genişleyerek dengeler beyin kanaması geçirmenizi önler. bastıkça şişen damarlar motivasyon kaynağınız olsun sağlıklı bir kalp-damar sistemine sahip olduğunuzu gösterir. yüksek tansiyona yakalanmış hastalarda damar sertleşip su borusu misali olduğundan genişleyip kan basıncını dengeleyemez ve çok ileri durumlarda damar kan basıncına dayanamayıp çatlar. tabi ilk çatlaklar burunda olur burada da olmuyorsa beyinde. sağlıklı sporlar herkese.

Internette sözlüğün birinde gezinirken bodyforumtr taklidi yapiyoruz diye bi baslik gordum entry'leri okuyodum biri de kaslarim agriyo acaba ölür müyüm? Yazmis.Cok gulmustum harbiden acaba oyle bi baslik acilicakmi forum tarihinde diye merak ederken en az onun kadar komik ve saçma bi baslik acilmis bulunmakta :D
Ama yaşini dusunerek dalga gecmemek gerek kucukmussun kiyamam yav,bisey olmaz korkma zaten aciklamasi yapilmis ilk mesajlarda devam calismaya kardesim

Egemen, Yaver soyle bir konu acsam prim yaparmi sizce, ayda 15 kilo dana eti yiyorum sizce dana olurmuyum?

Sic Semper Tyrannis
ben bu soruya yarın saat 12:30 sularında cevap vermek istiyorum. sabah erkenden avmye gidip, ordaki "tay" gibi kızlara, at etiyle mi bu hale gelip gelmediklerini soracağım. eğer at eti yemek suretiyle tay gibi olmuşlarsa, sizin de dana eti yiyerek dana olma ihtimali yüksek. eğer 12:30a kadar yazmazsam, bilin ki garakoldayım.

2.5 litrelik şişe kaldırıyordum kolumda boyle bir damar çıktı sonra 1 ay ağıkrlık kaldırmadm hala geçmedi . Ne damarı buuu bişey olucak diye korkuyorum ağırlık kaldırmıyorum artk sabahları kalktıgımda olmuyor akşam yemeğinden sonra kesin oluyo 14 yaşındayım
ölen arkadaslarim var o damar yuzunden gecmis olsun.. :D

Back
Yukarı