Kollarım gelişmiyor

Yaklaşık 1 yıldırlı bb ye gidiyorum fakat kollarım hiç gelişmedi diyebilirim. Göğüs ve kanatlar gelişiyor ama kollarda gelişme 0 denecek kadar az. Bunun sebebi sizce nedir ?

1 yıldır spor yapıp hiç gelişme yok diyen ilk seni görüyorum

hiç kelimesi biraz benim kafamda soru işaretleri uyandırdı mutlaka gelişmişdir azda olsa

eğer hiç gelişmediyse düzenli beslenmiyorsundur ve dinlenmiyosundur

bi yerde şunu okumuştum

antreman yapınca -1
düzenli beslenince +1
dinlenince +1

yani sen bunlardan birini eksik yapıyorsan eğer yerine sayıyo alabilirsin mesela ama yinede 1 yılda mutlaka azda olsa gelişme olmalı

SIktığımda 32 geliyodu 2 ay önce şimdi kaç geliyo bilmiyorum ölçtürmedim daha
Gelişiyordur ama sen fark etmiyorsundur ya da yavaş gelişiyordur , benim bir ayda 0,8 cm gelişti bicepsim o kunuda sıkıntım yok fakat bilek kasımda en ufak gelişme yok sırf bilek yüzünden barfikste zorlanıyorum mesela , antrenman biçimini gözden geçirdin mi peki ? Belki de yetersiz geliyordur

1 yıldır spor yapıp hiç gelişme yok diyen ilk seni görüyorum

hiç kelimesi biraz benim kafamda soru işaretleri uyandırdı mutlaka gelişmişdir azda olsa

eğer hiç gelişmediyse düzenli beslenmiyorsundur ve dinlenmiyosundur

bi yerde şunu okumuştum

antreman yapınca -1
düzenli beslenince +1
dinlenince +1

yani sen bunlardan birini eksik yapıyorsan eğer yerine sayıyo alabilirsin mesela ama yinede 1 yılda mutlaka azda olsa gelişme olmalı
Kardeşim benim beslenmem dört dörtlük diyemem ama o kadar da fena değil yani vücudumda en az yani mınımum gelişen bölge kollarım sorunum bu[DOUBLEPOST=1390828347][/DOUBLEPOST]Bu 1 sene için
Gelişiyordur ama sen fark etmiyorsundur ya da yavaş gelişiyordur , benim bir ayda 0,8 cm gelişti bicepsim o kunuda sıkıntım yok fakat bilek kasımda en ufak gelişme yok sırf bilek yüzünden barfikste zorlanıyorum mesela , antrenman biçimini gözden geçirdin mi peki ? Belki de yetersiz geliyordur[/quoteBu 1 sene içinde 5-6 kere program değiştirdim fakat bi gelişme olmadı kollar için

Hmm kusura bakma atlamışım , biraz daha sabret belki belli bir hacme geldikten sonra büyümeye başlar

1 yıldır spor yapıpda kolların 32 cm ise bir sıkıntı var demektir.Beslenmen yetersiz olabilir iyi dinlenmiyorsundur. Programın nasıl

Back
Yukarı