Kollarım güçsüzleşti yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba fitnessa yeni başladım 19 yaşındayım program dahilinde gidiyorum uzun süre spor yapmadığım için 1 hafta et kesilmesi/hamlık kol ağrıları yaşadım. yüzümü yıkayamacak kadar kollarım ağırıyordu. şimdi ağrılarım geçti fakat kol kaslarım çok güzsüzleşti şınav dahi çekemiyorum direk yere düşüyorum programa devam edemiyorum ne kadar sürecek bu ve ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim

Hayır hocam sadece kollarımda var.Spor salonuna gidip koşuyorum ve bacak çalışıyorum kollarım güçsüz olduğu için başka hiç bi yerimde yok

Beslenmen falan nasıl? Eğer iyi olduğunu düşünüyorsan bir süre dinlen baktın geçecek gibi değil bir doktora görünürsün. Uzun süreli güçsüzlük kulağa pek hoş gelmiyor.

Beslenmem çok iyi değil kollarımda hiç bir ağrı acı sıkıntı yok ama bi güçsüzlük söz konusı dediğim gibi şınavda yukarı kaldıramıyorum kendimi

Genel olarak güçsüzsün. Şınavda itişi yapamamanın sebebi sadece kol değil hatta koldan da ön planda göğüs ve bir nebze ön omuz güçsüzlüğüdür. Şınavı dizlerin yerdeyken yapmayı dene, tekrar sayılarını arttır, sonra nizami şınava geçersin. Diğer hareketlerde de böyle, en düşük ağırlıktan başka ve ağırlıkları zamanla yükselt. Beslenmeni de düzeltmelisin.

Hocam ama spora başladığım gün ve ondan önceki günlerde 10 15 şınav çekebiliyordum en azından kollarımda bu güçsüzlük yoktu. fitnessa başladıktan ve kol ağrılarım geçtikten sonra bu duruma geldim

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;
“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı