kilo vermem durdu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan plnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok mutlaka 100 kalori fazladan açık bırakıyorum. Bunlar gece bana yağ olarak dönmez diye düşünebilir miyim

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lor kazein protein bulunduruyo bildigim kadariyla yani yagi dusuk bi lor alirsaniz sıkıntı olmaz hem gece uyku boyunca protein sentezi devam eder.Badem de zaten kaliteli yag var,miktari abartmadikca bisey olmaz

Sadece beslenme kısmına yorum yapacağım.

Buğday ekmeğini ve balı çıkarıp, yerine tam yağlı peynir ve 2 tam yumurta,
Bulgur pilavı, yulaf ve meyveyi çıkarıp, yerine salataya bol zeytinyağı,
Akşam pilav/makarnayı çıkarıp yerine et koyuyorsun.

Aradaki cevizleri de öğün üstüne, meyveyi de spordan hemen sonra sadece 1 porsiyon.

beslenmemde şöyle
sabah: mis light peynir, yeşillik,1 yumurta,2 dilim tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı bal
kahvaltıdan sonra sade türk kahvesi
kahvaltıdan 2 saat sonra spor
spordan sonra tavuk+salata+bulgur pilavı veya yoğurt+yulaf ezmesi+meyve
akşam sebze+yoğurt+esmer pirinç pilavı veya kepekli makarna
arada ceviz yiyorum gündüz akşam meyve yiyorum yemekten sonra ama az.

Tabii ki yağ yakımı için karbonhidratı azaltmak şart bunu forumda çoğu yerde okudum ama zayiflayip kilo Koruma dönemi olacak ve karbonhidrat vücuda daha çok girecek o zama tekrar yağlanma gerçekleşmez mi? Yani daha uzun süre devam eden ancak daha uygulanabilir ve psikolojik açıdan da daha iyi olacağını düşündüğüm için böyle bir diyet yaptım ama gördüğüm gibi yeterli olmadı mecburen kh çok azaltılacak. Çok teşekkürler öneriler için

Kilo kaybı istenilen seviyeye gelince karb alımı bakliyat ve kısmen süt ürünü/meyve formatında yavaşça arttırılabilir.

Öncelikle Makarna ve pilav KARBONHİDRAT :) Bunları kes bence.. kepekli ekmek yerine kızartılmış ekmeği tercih et :) üstüne reçel vb şeyler sürebilirsin sabah. hem daha az kaloridir , kızartılmış ekmek. bunlara dikkat edersen. sana şöyle söyleyim. 1 haftada 2kilo verirsin.

Kızarmış ekmek daha az kalorili değildir. Yağ yakmak isteyen birine de reçel önerilmez.

SCHWARZX XL Öncelikle Yorumuna saygı duyuyorum bu önerdigim. şey zaten kahvaltı için :) öğle ve akşam için onu söyleyemem.. fakat buğday ekmeği ve beyaz ekmekten daha az kaloridir. kızarmış ekmek.[DOUBLEPOST=1411424042][/DOUBLEPOST]Normal 1 dilim buğday ekmeği kalorisi gram açısından diyeyim 30 gr kızartılmış ekmek 10 gr. arada 20 gram fark var kızartılmış ekmek hem daha güzel tat verir. bunlar bu işin ipucusu 20 grama kadar dikkat edersen alacagın verim daha fazla olur ;)[DOUBLEPOST=1411424219][/DOUBLEPOST]Eklemem gereken şeyler de var eğer 1 hafta günde 2 dilmi tam buğday ekmeği yersen haftada 420 gram eder :) kızartılmış 140 eder 2 sinden çıkart haftadaki karın eder 280 gram :) ama yukardaki kişi benden daha tecrübeli bunlar işin en küçük ayrıntısı diyebilirim.

Son düzenleme:
Yahu sadece kuruduğu için ekmeğin kalorisi mi düşer? Nereden uyduruyorsunuz bunları?

hergün aynı miktarda kalori alına rejimler bir süre sonra metabolizma hızını yavaşlatır. vücut kediii kıtlık durumuda hisseder. dolayısıyla her gün x kalori aldığınız rejimler yerine.
a
2/3 a
1/2 a
2 a
gibi farklı gülere farklı oralarda ama haftalık totalde yine ilk günkü rejiminiz x7 kalori miktarına sabitleyerek beslenirseniz tekrar kilo verebilirsiniz.

Arkadaslarimin eslerindeki kilo verme sorunlarinin bir kismi trioid bezli sorunlar..trioid bezlerinizi kontrol ettirmenizi tavsiye ederim..ssygilar..[DOUBLEPOST=1415780214][/DOUBLEPOST]
Gece 11 12 acıkmaları için bir tavsiye istiyorum

Bunun icinde 1tam yumurta .yanindada 1cay kasigi bal

Merhaba uzun bir aradan sonra yeniden buradayım yaklaşık 5 aydır 2 günde 1 spor yapmayı aksatmadim genelde kardiyo 2 jg ve 5 kg dumbbell de kullandığım oldu hareketlerde. Kaslarimin büyüdüğünü gördüm hatta üst bacaklar dışa çıkık bir hal aldı bu da squat ve lunge ile diye düşünüyorum kilo da veremedim tabii ki artik bu hareketler yerine 1 saat civarında 8 km yürüyüş yapmayı düşünüyorum incelmek için sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum teşekkür ederim şimdiden

Kilo da veremedin çünkü diyetine sadık kalmadın. Sadece bunu düşünüyorum.

Tek soeunum akşam yemeği çünkü ikinci öğretim olduğum için hazirlayamiyorum. Sadece protein almam gerektiğini biliyorum acaba akşamları whey alsam okur mu? Kilom yüksek olmadığı için vermek kolay olmuyor

İlla akşam yemek zorunda değilsin. Yeme işini daha erken kapatabilirsin. Önemli olan günlük toplam tüketimin. Zaten bütün gün yediklerine bakmak lazım önce.

Back
Yukarı