Herkese saygılar .. Sorularımı fazla açmayarak özet bir şekilde sizlere sormak istiyorum..Bu spora yeni başladım 1 hafta oldu işte hamlığımı daha yeni attım diyebilirim ..Kilo 60 Boy : 1.85 Ama vucut tipim basketc igibi omuzlarım genis ama et olmadığından zayıf gösteriyorum yani 70 kilo biriyle hemen hemen aynı gibiyim..Bana beslenme programı yazdı hocam gunluk 5 bin kalori ama dişimi sıksam uyamam ona çünkü ögrenciyim ve ailemle kalmıyorum sadece akşam yemeğinde evdeyim oda bir iki tabak..Amacım kilo almak ama kas olarak yani yağ var vucudumda ama fazla değil..Önceden kilo aldırıcı toz kullanmıştım ama pek yararı olmadı spor yapmadıgın ıcın ama bu oncedendi..Simdi almayı dusunuyorum günde 5 bin kaloriyi karsılayabilecek az da olsa ..Ayrıyetten bemiks kullanıyorum gunde2 tane tok karnı bunu yararı olur mu bodyde?Ve testestoron ıgnesı olmayı dusunuyorum bana zararlarını anlatmayın bılıyorum çok doktor tanıdığım var ama olursa bana olucak..Bu igneyi ismini vermeyim pri.. nerede vurdurabilirim yani salonda belki izin vermezler hocam falan ama ben kesin yaptıracagım cunku beslenmem iyi degil ...İgneyi vurdursam yararı olurmu yani olucakda gelişebilirmiyim.. Sımdılık sorularım bunlar yardımcı olursanız cok mınnettar olurum arkadaslarım tesekkurlerımı sunuyorum../ aklıma bir soru daha geldi .. benim midem pistir yani çiğ yumurta içebiliyorum istedigim kadar bunu spordan once veya sonra ıcsem yararı olurmu ?
Son düzenleme: