HUMOR
Üye
helal olsun cidden mükemmel olmuş. peki herhangi bir sarkma veya çatlak varmı?
teşekkürler.Sarkma hiç olmadı can simidi tabir edilen bölge duruyo(daha uğraşcağımız var orayla).Kalça ve basen kısım epey sıklaştığını hissediyorum.(malum eskiden hiç spor yapmadığımdan yumuşacıktı.).Sarkma hiç olmadı kollar eskiden löpür löpür sallanırken eser kalmadı.Özellikle spordaki 2.ayda bu değişimleri farkettim. Kolumda ve koltuk altımdan göğse doğru çatlaklarım vardı zaten lise döneminde sporsuz 15 kg vermeden mi , genetik mi bilmiyorum ama üstüne yeni çatlak eklenmedi.Nemlendirici krem alıyım hatırlatman çok iyi oldu

azmini ve başarını tebrik ediyorum kardeşim. senin verileri gördüğüm zaman inanki banada bi mutluluk geldi arkandan bende geliyorum hiç merak etme sen sayende motivede olmuş oldum. başarının devamınıda bekliyorum kardeşim
teşekkür ediyorum değerli yorumların için.Aynı şekilde bende sizlerin gelişimi görünce çok iyi motive oluyorum.Gelişimini yakından takip ediyorum gerçekten çok azimli bir şekilde gidiyosun.İnşallah en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız.

Bu arada bu haftasonu İstanbulda olduğumdan Diyetin tam dışına çıkmadğım gibi diyete tam uyamadımda .
Cumartesi Günü
Forumdaki Yulaflı omlet tarifiyle kahvaltımı yaptım.İçine süt kattım kıvamı yine tam tutturamadım

Saat 13:00 gibi 6 parça sucuğu lavaşla dürüm yaptım.
Saat 15:00 1 ayva yedim
Saat 18:00 Haşlanmış tavuk yedim.Yaklaşık 100 gram kadar vardı .
Saat 20:00 Edirne tava ciğeri yedim.Yarım tabak yanında domatesle beraber.(Edirnede almıştım)
Elma sirkesi , Pharmaton , Balık yağı Edirnede kaldı.
Gece yatarken 1 bardak süt içtim.
Pazar Günü
Sabahtan beri anam ağlıyo resmen daha kahvaltı edemedim.20lik diş alttan
yamuk çıkıyor.Diğer dişlere fena baskı yapıyor.Dişçi komple çeneyi açıp yamuk dişi bide 2 tane 20lik diş içerde çıkmış onları ameliyatla alınmalı demişti 15 tatildeyken.Ama acısından duramazsın vs 15-20 gün dediği için yaz tatiline erteletmiştim şimdi pişmanlığını yaşıyorum vizelerde başlıcak ne halt edicem bilmiyorum.Dün 3 e kadar uyumadım resmen ağrıdan.Bakalım ne zaman geçicek ağrısı ben böle bir acı görmedim hayatımda.
Bide üstüne perşembe ayak gününde Calf makinesinin diz koyma yeri yoktu.Alet bozulmuş sanırım.Hoca bir yere tutunup tek ayak üzerinde tabanın yere değmicek şekilde yap dedi.Ağrısı Cumartesi başladı.Uzun süre oturup kalkınca ayağı tam düz basamıyorum parmak ucunda yürüyorum.Ancak 5 dakika fln yürüyünce ısınınca kendine geliyor.İnşallah ciddi birşey yoktur.Dünden beri 1 Volteren tüpünü sürdüm heralde aralıklarla .