Katie Chung Hua

Yaş 25 Boy 1.57 Kilo 44
Başarıları
2009 IFBB Olympia 11th
2009 NPC Washington Ironman Championships 2nd
2010 NPC USA Championships 5th
2011 NPC Team Universe & National Fitness Championships 2nd
katie_barnes_img4.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:13 ----------

Katie-Chung-Hua-Interview-1.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:16 ----------

image4_0.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:18 ----------

image5.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:20 ----------

image1_0.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:22 ----------

image2.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:24 ----------

3882071e.JPG

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:26 ----------

1gJdPKpu8RDvoeeCQ7Kybf8ygmISg938e.jpeg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:29 ----------

11b4ikhmQcaCAHLvdBrYGsSf1kHy292e.jpeg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:31 ----------

belki çok güzel değil boyuda kısa fakat çekici ve seksi bir bayan olduğu söylenebilir

konu başlığında böyle isimler görünce acaba rocky bu sefer kimin fotosunu koymuş bizim için diyorum :D teşekkürler rocky. bu arada gerçekten güzelmiş katie.

Çinli galiba zat-ı şahaneleri. :D
Genlerimizde tıpkı Göktürk atalarımızda olduğu gibi bir düşkünlük var Çinli bayanlara galiba... :)

çok fazla boş mesaj var ve çok fazla bel altı yorumlar sildim..bu bölümün amacı sporcu resimleri paylaşmak..haklarındaki fantezileri vs konuşmak değil..herkes tabiki beğenisini dile getirebilir ama doğru ve seviyeli bir üslupla..

buranın sözlük olmadığını her seferinde söylemek zorunda kalıyoruz..

lütfen kuralları okuyalım..

Benim için ideal kadın fiziği budur.Jamie Eason da iyidir fakat ben çekik gözlüleri daha güzel bulduğum için oyum Katie'ye. :)

Boyu biraz kısa ama onun dışında yüzü ve fiziğiyle boy kısalığını kapatıyor.

Karın kasları ise şahsi fikrim bir kadın için bence en ideal hali.

Ben buna öleyim öleyim çok güzel değil ama çok çekici.

Bayıldım müthiş valla. Ufak tefek tamda sevdiğim tiplerden. Yalnız biraz şeylere benziyor sanki hani, bu sitede değil de normal internet ortamında görsem fareli siteden araştırmasına başlardım isminin.

Son düzenleme:
şu Jamie Aeson Nicole Wilkins Lee Andrea Pasutti üçü sevgilim olsun başka kıza bakmam gerçekten :) bu arada bikini model konularını açmıyacağım çünkü iş başka yerlere gidiyor zaten hemen hemen hepsini ekledim siteye :)

Back
Yukarı