Kaslarımın Yumuşaklığı

Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın 25gün önce salona yazıldım ve bodye başladım 176 boy 55 kilo yazıldım şuan 57 kilo oldum kaslarım oldukça yumuşadı vücudumda yağ yok yağdan yumuşamadığını düşünüyorum ve doktora gidicem hangi bölüme gitmeliyim?

kasların yumuşaması?yağdan dolayı kas yumuşaması?bu tabirleri açıklaman gerekli önce sana burda cevap yazılabilmesi için :/

kas dokusu güçlendikçe sertleşme olacaktır
bu sertleşme işi öyle çabuk olan bir olgu değildir
genetiğe göre değişiklik göstermekle birlikte kiminde aylar kiminde yıllar sürer

ilk haftalarda benimde öyle oluyodu. eskiden sert olan kol kasları sıksamda sertleşmiyodu ve ağrı yapıyodu. şimdi 1 buçuk ay olcak kaslar sertleşmeye başladı ve eskisinden daha iyi bi görünüme sahip oldu. takma yani :)

bende de bu aralar olmaya başladı dediğin durum. O kadar fazla değil ama bastırdığında daha yumuşak olmaya başladığını hissetmeye başladım. Geçer inş. :)

tabi burda genetiğinde etkisi var bazı vücut yapılarının kas dokusu yumuşaktır bazılarının sert. yumuşak olmasının şöyle bir avantajı var kramp girmesi sert kasa oranla daha azdır.

Back
Yukarı