PeRTH
Üye
Merhaba ben 1996 doğumluyum ve 1.71 boyunda 48 kiloyum.Kilomu az bulduğum için kilo almayı planladım.Bunun içinde her gün yapabileceğim bir program hazırladım.
Sabah
.bir dilim peynirli ekmek bir dilim ballı ekmek.Bir tane de çiğ yumurta
öğlen
.okulda yiyebildiğim şeyler
akşam
.Sıkı bir akşam yemeği kesin bir yemek türü yok.Ardından dumbell çalışmadan önce yarım yağlı bir bardak sütün içerisine iki kaşık protein tozu dumbell dan sonra yine aynı yarım yağlı bir bardak sütün içerisine iki kasık protein tozu.
Sizce böyle yaparak kilo alımı sağlayıp bu kiloları kasa çevirebilir miyim ?
Dumbell çalışmalarımda ön kol göğüs ve omuz şeklinde oluyor
Şimdiden teşekkürler...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:38 ----------
Şimdi anladım ki çiğ yumurtanın yararı yokmuş o yüzden programımdan çıkardım belki omlet olarak yerim.
Sabah
.bir dilim peynirli ekmek bir dilim ballı ekmek.Bir tane de çiğ yumurta
öğlen
.okulda yiyebildiğim şeyler
akşam
.Sıkı bir akşam yemeği kesin bir yemek türü yok.Ardından dumbell çalışmadan önce yarım yağlı bir bardak sütün içerisine iki kaşık protein tozu dumbell dan sonra yine aynı yarım yağlı bir bardak sütün içerisine iki kasık protein tozu.
Sizce böyle yaparak kilo alımı sağlayıp bu kiloları kasa çevirebilir miyim ?
Dumbell çalışmalarımda ön kol göğüs ve omuz şeklinde oluyor
Şimdiden teşekkürler...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:38 ----------
Şimdi anladım ki çiğ yumurtanın yararı yokmuş o yüzden programımdan çıkardım belki omlet olarak yerim.