Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer dediğin şey kası sıktığında kasın biraz yumuşak geliyorsa hem ya genetikden vardır ya da o bölge biraz yağlıdır. Örneğin çevremde kolu yağsız olupta kasının sert olmadığı adam tanımıyorum Bence orta bir ağırlıkla 4 set çok tekrar gir yakın zamanda çözüm olur diye düşünüyorum. Bu şekilde hem kası biraz daha sıkılaştırırsın hemde yağlardan ufaktan gitmeye başlar tabi beslenmeni de kendine göre ayarlamalısın.
arkadaşım bendede öyle bi sorun vardı 6 ay önce ama zamanla kas birikimi kolda birikiceği için sıkılaşıcaktır şuan bende sıkı genetiklede alakası var ama biraz yağlı yemeklerden uzak durmaya bak