meyasdo
Üye
Öncelikler Herkese Merhabalar;
Boyum 176, kilom 69 yağ oranımda %11 %12 civarı.
Yaklaşık 5 6 aydır bodubuilding yapıyorum fakat verim alamadığım tek yer karın kaslarım. Resimdede gördüğünüz gibi. Haftanın 4 5 günü karın antrenmanı yapıyorum. 40 dakikada günlük kardiyom var. 10 dakika spor öncesi 30 dakika spor sonrası. Beslenmemde aşağıdaki gibi;
Sabah: 3 yumurtayla omlet,
100 gr yulaf ezmesi kuru üzüm ve taze sıkılmış portakal suyu ile
1 bardak süt
50 60 gr. peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün: Bir avuç fındık veya ceviz
Öğle: 150 gr. tavuk
yanında salata
1 kase yoğurt
Ara öğün: 1 adet elma
Ara öğün: Whey protein
Akşam: 100 gr tavuk
balıklı salata
4 yemek kaşığı bulgur
1 bardak portakal suyu
Akşam yemeğinden 1.5 saat sonra idman
İdman sonrası: Whey protein tozu + muz
Aslında kafamı karıştıran bir nokta daha var. Karın kası çalışırken ağırlık ile çalışırsam bir faydasını görebilirmiyim. Çünkü genetikten dolayı zor çıktığını düşünüyorum karın kaslarımın. Ama karın kasını ağırlıkla çalışıldığında diyaframda şişlik olduğunu duydum. Ne derece doğru bilgilendirirseniz sevinirim..
Boyum 176, kilom 69 yağ oranımda %11 %12 civarı.
Yaklaşık 5 6 aydır bodubuilding yapıyorum fakat verim alamadığım tek yer karın kaslarım. Resimdede gördüğünüz gibi. Haftanın 4 5 günü karın antrenmanı yapıyorum. 40 dakikada günlük kardiyom var. 10 dakika spor öncesi 30 dakika spor sonrası. Beslenmemde aşağıdaki gibi;
Sabah: 3 yumurtayla omlet,
100 gr yulaf ezmesi kuru üzüm ve taze sıkılmış portakal suyu ile
1 bardak süt
50 60 gr. peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün: Bir avuç fındık veya ceviz
Öğle: 150 gr. tavuk
yanında salata
1 kase yoğurt
Ara öğün: 1 adet elma
Ara öğün: Whey protein
Akşam: 100 gr tavuk
balıklı salata
4 yemek kaşığı bulgur
1 bardak portakal suyu
Akşam yemeğinden 1.5 saat sonra idman
İdman sonrası: Whey protein tozu + muz
Aslında kafamı karıştıran bir nokta daha var. Karın kası çalışırken ağırlık ile çalışırsam bir faydasını görebilirmiyim. Çünkü genetikten dolayı zor çıktığını düşünüyorum karın kaslarımın. Ama karın kasını ağırlıkla çalışıldığında diyaframda şişlik olduğunu duydum. Ne derece doğru bilgilendirirseniz sevinirim..