wanquisher
Üye
rockybalboa7 ye tamamen katılıyorum 1 2 eklemek ıstedıgım şey ise gun içerisinde daha aktif olarak daha hızlı hereket ederek bol bol su içerek ve bol sebze meyvenin de faydası çok olacak
malesef çözüm kardio dolayısı ile kilo vermek zorundayız benim planım ideal kilomun biraz daha üstüne çıkıp sonrasında definasyona girmek yoksa dediğin gibi okadar kilo almaya çalışıpta göbek yaptım die aldığım kiloları geri vermek bana zor geliyor.Aynisi bende var kardrs galiba bu siskinlik zayıf insanlarin kaderinde var bendw 1 80 im gainer a abana abana 60 tan 70 kg ya ciktim ama gobegte daha dogrusu alt karinda bir siskinlik var yandan çok cirkin onden cok guzel duruyo hayir simdi kilo almak icin bu kadar ugrastim simdi diyorum bisikler felan yapiyim oylede kilo vericem igrenc bi durum biri el atsin ya
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaş zayıfım demiş kilo vermesi onun açısından daha kötü olur.
Karın kası yapıcam diye 60 kg a falan düşmenin gereği yok.
Sert karın antremanlarıyla karın kası yapabilirsin, ama bu sadece görünüşte karın kası olur aynı bendeki gibi =)
Yani görüşünüşte baklava,ama ellediğinde yağdır.
Onun için karın kasını pek kafana takma ilk baş kilo al hacimlen, sonrasında definasyonda zaten karın kasını yaparsın.
Ama 65 kg da karın kası yapıcam diye kilo vermenin bi anlamı yok.
ahha orumları okurken stresden cıktım ıyımı A:Sd:AS.Dad
kalor ıacıgı ver, kstedıgını yesende verırsın.calorıı azalt ama depoyu dogru doldurmak onemlı.karb dusurme, yadı hafıf azalt.. okdr.
ıstersen 20 lık gofret ıle tamamla gene yakarsın.ama dedıgım gıbı depoyu dogru doldur kas gıtmez.
[DOUBLEPOST=1403727838][/DOUBLEPOST]Depoyu dogru doldur dedıgın olayda zaten dıyette yaptıgım sey tatlı ve unlu urunlerı kesıp proteın agırlıklı beslenme sekli Demek istedigin su sanirim sadece protein ve tamamen yagsizda yesen tika basa yedigin zaman fazla kalori almis oluyoruz ve sonucta yine kilo veremeyiz bu sekilde haklisinıstersen 20 lık gofret ıle tamamla gene yakarsın.ama dedıgım gıbı depoyu dogru doldur kas gıtmez.