kanat icin en iyi hareket

Evet vucudumda kanat eksik kaliyor diger bolgelere gore ucgen vucut icin kanat sart hangi hareketleri yapmaliyim sirt antremanimin yaninda

Sizin yaptiginiz sirt antrenmani nasil ? Kac aydir calisiyosunuz?

7 aydir spor yapiyorum latpulldown goguse ve enseye cekis ,one arm dumbell row ,seated cable row bide antramana baslamadan barfiks cekiyorum isinmak icin
4x10 seklinde calisiyorum

Olabildiğine geniş tutuş nizami barfiks...

7 ay olduysa bi deadlift eklemenin vakti gelmiste geciyo bile bence :) enseye cekis hareketini cikarsan iyi olur sakatlik olabilir pek onerilen bi hareket değil, onun yerine straight arm pulldown ekleyebilirsin ya da bi row hareketi onun yerine bent over barbell row

LAT PULLDOWN Hareketini Dar Tutarak Avucunun Tersi ile Boynun Az daha altına indir . Kaldırırken komple kalktıgı yere kadar kaldır önemli olan kaldırırken indirirken komple indirme sakın . cok etkili.
Dogrudan iç kanatları hedef alıyor.

Avuc ici yuzumu bakicak sekildemi tutmam gerek bari?
Aynen avuc için sana bakacak Dar tutacaksın ama cokta degil normal . indirirken önemli degil kaldırırken önemli asıl acıyı kaldırırken hissedeceksin iyice hasar vereceksin oraya. kollarının kalktıgı yere kadar kaldıracaksın.

Aynen avuc için sana bakacak Dar tutacaksın ama cokta degil normal . indirirken önemli degil kaldırırken önemli asıl acıyı kaldırırken hissedeceksin iyice hasar vereceksin oraya. kollarının kalktıgı yere kadar kaldıracaksın.
Dar tutus derken omuz genisligindemi yoksa daha darmi en icteki kisimdanmi tutim?

Dar tutus derken omuz genisligindemi yoksa daha darmi en icteki kisimdanmi tutim?
hemen hemen kafan'dan geniş tut omuz genişligi kadar degil ikisinin arasında tut omuz genişliginden tutarsan kanatlara vurmaz denedigin zaman farkına varacaksın saten.

Indirirken dedigin kendimize cekerken yani dimi
evet o kısmı komple indirme boynuna kadar gelsin yeter yada üst gögüs hizasına. triceps calışırken pushdown hareketi yapıyorsun ya ondada komple kaldırmak nasıl sacma ise bundada komple indirmek cok sacma.

Ben ciddi anlamda sırt bile çalışmıyordum bir aralar.Ancak evde barfiks demiri vardı canım sıkıldıkça çekiyordum , okuldada çekiyorduk tenfüslerde sonra kanatlar vücudun en iyi bölgesi oldu.Kısaca Barfiks en iyisidir eve bir bar alıp canınız sıkıldıkça çekin farkı görürsünüz.

Barfiks çekemiyorsanız Lat Pulldown ama latpulldown dan önce mutlaka barfiks barında zorlayın kendinizi 1-2 barfiks olsa bile çekin zamanla artar.

Rowıng hareketlerı ozellıkle t barı tavsıye ederım alttan cekmeye calıs bırde kanatta agır gırmeye calıs 5 7 tekrar aralıgında..

Back
Yukarı