Bazı doktorlar kimse kusura bakmasın ama çok adi oluyorlar çok pis sövesim var forum kuralları gereğince sövemiyorum malesef

benimde böyle bir problemim vardı konu açmıştım hatta
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ah-u-doktorlar-t43299.html?t=43299
oku bu konuyu ne demek istediğimi anlayacaksın (tüm mesajları oku )
ya bu doktor nasıl oluyorda skolyoz için dik dur diyor skolyozun dik durmakla ne ilgisi var Allah
aşkına aklınız mantığınız kabul ediyor mu kifoz için dik durmak gerekir. Skolyozun ise derecesine göre değişir derecesi yüksekse bu sporu bile yapmaman gerekiyor onu doktorundan öğrenmelisin ama bence adam gibi bir doktor bul belki skolyozun bile yoktur dediğim gibi sen bir attığım konuyu oku anlayacaksın zaten
Kifoz için ise özellikle yok sırt çalış, trapez çalış ,yok öyle bir şey herkez nasıl çalışıyorsa hoca sana ne verdiyse onu yapacaksın ,herkez gibi her bölgeyi eşit şekilde çalış bir vakitten sonra düzelecektir zaten sadece sabretmen gerekiyor
Bende kemik olarak her türlü rahatsızlık var

kifoz var skolyoz var güvercin göğsü var
ama ya şimdi kifozda skolyoz da yok ikiside bu spor sayesinde geçti güvercin göğsüne gelirsek
tabiki ameliyat olmadan düzelmesi imkansız fakat şu an dezavantajdan çok avantaj sağlıyor
göğüs kasları çıkınca dışarıdan gözükmüyor artık ve göğüs kaslarını daha iri gösteriyor
demek ki sabredince ,azmedince her şey oluyor ya ne acele etme sabret ve çalış dostum
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:27 ----------
He bu arada skolyoz varsa ve bu sporu yapabileceğin düzeyde olsa bile ağır ,beline yük bindiren
hareketlerden kaçınmalısın skolyozun düzeldiği ve belinin güçlendiği zaman yapabilirsin