Kadinlar Ne Ister

Predatel

Üye
Arkadaslar dertlesme basligi altinda son gunlerde cok fazla bir sekilde kiz problemleri gormeye basladim.Su cevabi bulunamis soruya biraz yorum yapalim dedim :)

-Erkeğin mahvolduğunu görmek -Kendileri için, kendileri uğruna-! (Freud) demis.

Ben baslayayim tecruberime dayanarak soyluyorum ;

*para , sex ve her zaman daha fazlasini isterler

sizce ne isterler?

sex falan zaten herkeste bulunur bir maharet değil

Dogru diyorsun da sex var sex var :) ben departmanimdaki tek erkektim ve kizlarin koca gun konustugu tek sey diyebilirim.

eger senden memnun kalmamislarsa bak gor ozaman seni nasil kopek g...tune sokuyorlar :) inanamazsin. cok genis hayal dunyalari var :)

Maksat seninle yaptiktan sora yine sende arami baskasinda degil bak bakalim ozaman kaciyormu elinden

aslında her devirde para önemliydi şimdiki zamana bağlamak doğru olmaz bir bayana seksteki yeteneğini göstermek için ortamlara akman gerekir barlar discolar tatiller vs bunun içinde kısaca para gerekli 5 parasız adam genelde asosyal olur hadi sosyal oldu parasız sosyelleşmeninde bir tadı tuzu yoktur zaten yapacakların kısıtlıdır kendimden biliyorum 5 liram yokken evden çıkamıyordum

Her kadın kendini Kraliçe gibi hissetmek ister.

Eş veya Sevgili ister ( Sadık Bir Köle )

Mücevherler , Lüks giysiler , Ayakkabılar , Parfümler ( Para )

Eğlendirilmeyi ister ( Soytarı )

Kendisine sürekli iltifat edilmesini , kompliman yapılmasını ister . ( Dalkavuk )

İster de ister ..... :)

Son düzenleme:
Dogru diyorsun da sex var sex var :) ben departmanimdaki tek erkektim ve kizlarin koca gun konustugu tek sey diyebilirim.

eger senden memnun kalmamislarsa bak gor ozaman seni nasil kopek g...tune sokuyorlar :) inanamazsin. cok genis hayal dunyalari var :)

Maksat seninle yaptiktan sora yine sende arami baskasinda degil bak bakalim ozaman kaciyormu elinden

bende buna para var para var dıey karsılık verıyorum :)

baska baslıktada yazmıstım parası olmayan adamla her hayal kurulur sınemaya gıdılır her sey yapılır ama parası olan adamla hayal kurulmez onun ıcın olurler

paran varsa ıstersen 2 dk da bosal pek sorun olmaz cunku seksın ustune kadını gotursun adam gıbı bır avm ye mesela ıstınye park dersınkı ne ıstersen al ama sen ıstersen 45 dk tut kendını eger luks bır restorantta 300tl lık hesapta kem kum yaparsan sadece gecmıs bır anı olarak kalırısn

bu devırde paraya bakıyorlar

bende buna para var para var dıey karsılık verıyorum :)

baska baslıktada yazmıstım parası olmayan adamla her hayal kurulur sınemaya gıdılır her sey yapılır ama parası olan adamla hayal kurulmez onun ıcın olurler

paran varsa ıstersen 2 dk da bosal pek sorun olmaz cunku seksın ustune kadını gotursun adam gıbı bır avm ye mesela ıstınye park dersınkı ne ıstersen al ama sen ıstersen 45 dk tut kendını eger luks bır restorantta 300tl lık hesapta kem kum yaparsan sadece gecmıs bır anı olarak kalırısn

bu devırde paraya bakıyorlar
yani diyorsunki çok paran varsa iktidarsızda olsan en iyi sex yapan erkek sensin bayanlar için
icon10.gif

yani diyorsunki çok paran varsa iktidarsızda olsan en iyi sex yapan erkek sensin bayanlar için
icon10.gif

aynen öle :)

şöle empati kurun çok kötü sex yapan bir bayanlasınız kutuk muberek yatıyor ne bır cılve ne bısey 0 yanı bole ıgrenc bır durum cırkınde baya

ama sızı alıyor altınıza cekıyor bır spor araba mesela mercedes c serısı bır coupe :)
LPDesign%2B-%2BMercedes%2BC-coupe%2B63%2BAMG%2BBlack-Series%2Bcopy.jpg

alıyor ustunuze en ıyı takımları cebınzıde her dahım para var ayakkabınız bıle mın bın tl :) çakmağınız bile özel yapım :)

sımdı bunalrı sıze sunan bır bayan mı yoksa aylık elektrık faturası yuzunden kavga ettıgınız kırayı denklestırmekde zorlandıgınız ıyı seks yapan guzle bır bayanmı :)

gercekcı olun guzel bayanı secmeyın bılıyorsunuz kı cırkın kadın daha mantıklı :)

ve ıtıraf edın o arabanın ıcınde dusundunuz kendızı :)

çok ilkel bir konu gibi geldi bana... kadınlar ne ister; aç bir erkek tavrı gibi... :) konuyu açan kişi kusura bakmasın ama öyle.

• Like
Reactions: Azi
o uygun olmayan seyı ancak ergenler ıster

kadınlar asla cınsel bır seyın hayalını kurmaz hıcbırı sole kaslı seks manyagı bır kocam olsun demez ama hepsı zengın bana hedıyeler alan cok paralı bır kocam olsun der :)

O lafı kadınlardan şu saatten sonra nefret ettiğim için söyledim açıkçası. Tabi dediğin doğru para nerde kadın orda. Fakat hepsi için aynı şeyi söyleyemeyiz büyük bı kısmı öyle malesef. Ne yapalım bizde çok çalışıp paramızı kazanırız =) Aslına bakarsan baba sağolsun maddi durum iyi hergün cebimiz para görüyor fakat buna rağmen istediğim kişiyi bulamadım demekki herşey para değilmiş.

Danny Boy sözde şunu derler ama efendi olsun beni sevsin yalancı olmasın parasıda olmasada olur ancak gerçekte böyle değil kas yakışıklılık sex aşk bunlar hikaye parası olan kızla çıkar veya evlenir ancak seninde başına geliyormu merak ettim diğer sitelerde yada gerçek hayatta aşkın meşkin olmadığını paranın önemli olduğunu söylediğimde diğer sitelerde çok kızanlar hatta ağır küfür edenler oldu bunlar sadece bayanlar değil erkeklerde küfür etti gerçekte söylediğimde ise duygusuzsun diyorlar bana tıpkı terminatör gibi sence bu insanların bu kadar tepki göstermesi nedir oysa gerçekler apaçık ortada

Danny Boy sözde şunu derler ama efendi olsun beni sevsin yalancı olmasın parasıda olmasada olur ancak gerçekte böyle değil kas yakışıklılık sex aşk bunlar hikaye parası olan kızla çıkar veya evlenir ancak seninde başına geliyormu merak ettim diğer sitelerde yada gerçek hayatta aşkın meşkin olmadığını paranın önemli olduğunu söylediğimde diğer sitelerde çok kızanlar hatta ağır küfür edenler oldu bunlar sadece bayanlar değil erkeklerde küfür etti gerçekte söylediğimde ise duygusuzsun diyorlar bana tıpkı terminatör gibi sence bu insanların bu kadar tepki göstermesi nedir oysa gerçekler apaçık ortada

Bana göre kendi sevgilililerinin para için değil, kendilerini cidden sevdiklerine inandıkları için. Banada abim hep derdi kendi dengine göre birini bul,sevgilini iyi seç,parası gözü olandan uzak dur,paranı yedirme diye. Fakat gönülü kaptırdık bi kere. Sonucunda ne oldu bitti!

bende anlamıyorum zaten bu tavırları

yani aşk falan bana nasıl desem sanki hayalmiş gibi geliyor

aşığım manayk oldum dşyen adam bile aldatıyor yada ne bilim ölen biten kadınlar 2 tekila ile barların tuvaletınde seks yapıyor

olay para meselesı paranız varsa en populer sız olursunuz en seksıde sız en yakısıklıda seks tanrısı bıle olursunuz :)

bencede kendilerini kandırıyor bu insan aşk var diye artık zenginleşemiyeceklerini anlayan insanlar bunlar durumu kabullenmişler banada ters böyle şeyler yalanlarla mutlu olmak birde kadınlarda haklı diyorum ne yapsın kendilerini sinemaya bie zar zor götürecek adamı sürekli yok kira ne olacak yok faturayı nasıl ödeyeceğiz bunlarımı düşünecekler bizde onların yerinde olsak bizde öyle düşünürdük hatta biz erkekler bile zengin kız isteriz çok zengin kızlar gözüme daha güzel çekici bakımlı geliyor gerçek bu birde şu geliri çok azken evlenenleri anlamıyorum zaten bir ton sıkıntıları var gereksiz yere çoğaltıyorlar çocukda olunca iyice çıkmaza giriliyor neyse fazla derin mevzulara girdik :)

Back
Yukarı