Kadinlar Ne Ister

Ne istediklerini kendileri de bilmezler, biz nasıl bilelim ? :)

'' Henüz yanıtlanamamış ve kadın ruhuyla ilgili otuz yıl süren araştırmalarıma karşın benim de yanıtlamayı başaramadığım çok önemli bir soru var: Kadın ne ister? '' Sigmund Freud

Son düzenleme:
Kadınlar nemi ister Napolyon Bonapart bunun cevabını yıllar yıllar önce vermiş.Para,para,para :)

• Like
Reactions: Azi
bende anlamıyorum zaten bu tavırları

yani aşk falan bana nasıl desem sanki hayalmiş gibi geliyor

aşığım manayk oldum dşyen adam bile aldatıyor yada ne bilim ölen biten kadınlar 2 tekila ile barların tuvaletınde seks yapıyor

olay para meselesı paranız varsa en populer sız olursunuz en seksıde sız en yakısıklıda seks tanrısı bıle olursunuz :)

Haklisin ben de en basta soyledim zaten para diye :) Benim kumarhane gecmisim var :) kumarhanede calistim ben tuvalette sex yapanlar falan demissinya daha beterlerini de gordum :)

Soyle de bi ironi var evet parayla cok rahat tavlarsiniz kizi ben bunu kastetmemistim sex derken ama iyi basamazsaniz 2. sahsa gider gece gelir yine senin ile uyur seninle uyanir , yarin senin arabani surer senin verdigin parayla kendine elbiseler alir falan filan ama cani istediginde digerine gider :)
ne kadar paraniz oldugu onemli degil :) Hatta bir vip musterinin karisi icin jigolo getirtmisligim var.

Dusunsenize kiz seninle yatiyor fakat digerinin hayalini kuruyor... Ne kadar igrenc :)

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı