Kadında ideal fizik...

Kadında ideal fizik özellikleri..

• Zayıf

Votes: 13 6,6%
  • Normal

Votes: 47 23,7%
  • Balık etli

Votes: 73 36,9%
  • Atletik

Votes: 65 32,8%

• Total voters
    198
Bir kere bacaklar çöp gibi olmayacak.Hafif yağlı olabilir.Ama şöyle ele gelmeli.:D
Bayanlara arka ve ön üst bacak kaslarının çok yakıştığını düşünüyorum.

Ne yaparsan yap olmuyor xD birinin bacagı bırının yuzu bırının baska bır yeri guzel oluyor gerisi itici cogu zaman. kadınlar yapboz gıbı olsaydı iyi olurmus ^^ tabi aynı sey erkekler ıcınde gecerlı

mesala Pink in ve Lilly Allen in yuzunu cok sevıyorum ama vucutları ırenc otesı ırenc

bu şekilde biyolojik olarak karşı cinste pek sağlıklı ve çekici olmayan özelliklerin beğenilmesini ben bir savunma mekanizması olarak görüyorum.Bugüne kadar fit yakışıklı bir adamın yanında şişman bir bayan görmedim,hep kendileri gibi hatunlarla geziyorlar.Göbekli bir adam kendi göbeğini savunmak adına şişman kızlara yöneliyor sanırsam:)

alakası yok bunun bence. ben yağlı biri değilim hatta kilo almaya çalışan biriyim. fit bir vücudum var , sporculuk geçmişimden kalma(yüzücüydüm) ,ben hacim kazanmak istiyorum sadece .
ama yağlı kadın yani balık etli kadın severim. kadın göbekli ise güzeldir bana göre(hafif göbek tabi obez bir kadından bahsetmiyorum :) ). basenleri iri olmalı. kalçaları iri olmalı.bacakları ince bi kadın çok sevimsiz değil mi? iskelet gibi :) kolları kalın olmalı(kas değil)vs. bence o tarz kadınlar daha anaç oluyor , daha sevimli oluyor.kadının hatları belirgin olmalı , ne bileyim kadınsı olmalı . tuttunmu ele gelmeli :D bu benim zevkim , fit olan aynı zamanda 'kadın zevki' benimkine paralel olan pek çok arkadasım da mevcut. yani bence fit olmakla alaksı yok kadın zevkinin.

manken vücudu diye tabir ettiğiniz 0 beden, ben ve benim gibi düşünenlerin ise 'çar çöp' :) olarak nitelendirdiği kadın modeli bana sıska çelimsiz birini çağrıştırıyor nedense , hoşuma gitmiyor. kadında kaburga görmeye tahammül edemiyorum. safinaz gibi :D

bu benim görüşümdür. herkesin beğenise tabiki saygım var ben bunu kalınlaştırdığım yer için yazdım.

Son düzenleme:
vayy bee bu yazıları okudukça diyet yapmaktan vazgecesim geliyor:lol::lol:
:lol:şaka bir yana

arkadaşlar ele gelen kadın tipi derken bahsettiginiz bayan tipini anlayamadım :confused:

vayy bee bu yazıları okudukça diyet yapmaktan vazgecesim geliyor:lol::lol:
:lol:şaka bir yana

arkadaşlar ele gelen kadın tipi derken bahsettiginiz bayan tipini anlayamadım :confused:

Yani azda olsa yağ mutlaka olmalı, taş gibi olmamalı.. Zaten bayanların ideal yağ oranı erkeklerinkinden daha fazladır örneğin bir erkeğin yağ oranı %7 ila %18 arasında normal iken bayanların yağ oranı %22 ila %28 arasında olmalıdır bana göre...:) Vücudu fit olupta yağ oranı %24 - 25 lerde olan bayanlar bana göre favoridir hafif balık etli olurlar bazı arkadaşların tabiri ile "ele gelen kadın tipi" dirler:)

Bildiğin balıketli bayan tipini kastediyorlar; yuvarlak hatlı ama asla "çok" yağlı değil, kadınsı... ;)

Arkadaşlar yazdıklarınızı okudum, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum :)
Yılmak yok, yazdıklarınız motivasyonumu bir kat daha
arttırdı

Ben kimseye özel olarak bir atıfta bulunmadım; yalnızca, kilolu bayanlar için bazı arkadaşlarımızın kullandığı ifadeler bana çok ağır geldi -ki bunu yukarıda yazılanları okuyan her arkadaş görebilir- ondan olsa gerek yazma gereği duydum ama bu konudaki özgüvensizliğimin de payı var tabii... :)

Balık etli,Göğüs Ve basenlerden dolgun,karın bölgeside hafif yağlı,kumral saç ... :D

İhtiyaç duyulan duruma göre değişir. Şöyle ki:

Kişisel bir meseleyse yüz güzelliği olmalı. Bakışlar başka olmalı. O yoksa fiziksel yorumum yoktur. O varsa da fiziksel yoruma gerek yoktur. Bilmem anlatabildim mi?

Ama fuar hosteri arasan aradığın özellikler ne olur diye sorarsanız uzun boylu ilgiye kendinde toplayacak bir tip derdim.

alakası yok bunun bence. ben yağlı biri değilim hatta kilo almaya çalışan biriyim. fit bir vücudum var , sporculuk geçmişimden kalma(yüzücüydüm) ,ben hacim kazanmak istiyorum sadece .
ama yağlı kadın yani balık etli kadın severim. kadın göbekli ise güzeldir bana göre(hafif göbek tabi obez bir kadından bahsetmiyorum :) ). basenleri iri olmalı. kalçaları iri olmalı.bacakları ince bi kadın çok sevimsiz değil mi? iskelet gibi :) kolları kalın olmalı(kas değil)vs. bence o tarz kadınlar daha anaç oluyor , daha sevimli oluyor.kadının hatları belirgin olmalı , ne bileyim kadınsı olmalı . tuttunmu ele gelmeli :D bu benim zevkim , fit olan aynı zamanda 'kadın zevki' benimkine paralel olan pek çok arkadasım da mevcut. yani bence fit olmakla alaksı yok kadın zevkinin.

manken vücudu diye tabir ettiğiniz 0 beden, ben ve benim gibi düşünenlerin ise 'çar çöp' :) olarak nitelendirdiği kadın modeli bana sıska çelimsiz birini çağrıştırıyor nedense , hoşuma gitmiyor. kadında kaburga görmeye tahammül edemiyorum. safinaz gibi :D

bu benim görüşümdür. herkesin beğenise tabiki saygım var ben bunu kalınlaştırdığım yer için yazdım.

şişman ve balık etli tanımlarından kişilerin anladıkları değişiyor,ama
kastettiğin bayan tipini anladım sanırım.obez değil ama etine dolgun hatun,balıketlinin üst sınırı.Zaman zaman böyle hatunlar benimde hoşuma gidiyor,daha önce de yazmıştım zevkler değişebiliyor günü gününe:)

Benim atletik adamın yanındaki şişman kadın lafım " obez" anlamındaydı,senin kastettiğin anlamda kadın değildi galiba.Ama her genellemenin istisnaları vardır,obez seven de vardır muhakkak,belki de yeterince örnek görmedim.

Bu arada anaçlık demişsin ya,oldukça mantıklı.Östrojen seviyesinin artması yağ oranı ve yuvarlak hatları artırır,annelik içgüdüsünü artırması gibi.O tip bayanların anaç olması doğal,gerçi bununda istisnası vardır:)

bayanda yüz güzelliği de önemli tabi,estetik fenomenin vurguladığı üzere,hatta uzun dönemli ilişki içine gireceğin kadında güzellik olmasa bile yüzünde en azından bir sevimlilik bir sempatiklik olmalı şahsi isteklerime göre.Ama bazı kadınlar varki yüzlerinde güzellikten eser yok ama vücutları harika.Onlarında kıymeti bilinmeli kanımca:D

neyse,iyi forumlar herkese.

peki en sevdiğiniz unlu kadın yuzler hangisi?

Benim Lilly Allen. Cok zevksiz oldugumu dusunenler olabılır ama boyle basıt ve tatlı yuze sahıp kadınlar daha hos ve cekıcı benım ıcın.

Eklentiler

• large-LillyAllen.jpg
    large-LillyAllen.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 404
  • lily_allen.jpg
    lily_allen.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 429
  • Lily_Allen_627198j.jpg
    Lily_Allen_627198j.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 410
  • lily-allen.jpg
    lily-allen.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 436
  • lily-allen-31.jpg
    lily-allen-31.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 404
  • 01_23_09_am_love_nooner-lilly-allen_1_w_300_h_395.jpg
    01_23_09_am_love_nooner-lilly-allen_1_w_300_h_395.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 431
Sayın kadınseverler lütfen birbirinizi kırmayın işi fanatikliğe dökmeyin...
Balıkçılar,Atletikçiler,zayıf ve normalseverler sonuçta bütün kadınseverler kardeştir...
Hadi ben balık tutmaya gidiyorum........

işi tartışma boyutuna neden getiriyorsunuz ki isteyen istediği fizik türünden hoşlanır zevkler renkler tartışılmaz bana göre atletik kadınlar hoş görünüyor balık etli denilen bayanları hoş bulmuyorum nedeni çoğu spor yapmaz ve şu göbekte biriken yağları ve selülitleri beni rahatsız ediyor açıkcası neyse arkadaş yüz güzelliğini sormuş yüzüne hayran hayran baktığım Adriana lima birde kavak yellerindeki Pelin Karahan şu aralar

Kıssadan hisse konuya bodoslama girecek olursam...

Genelde erkekler ele gelen kadın tipi ister. Genelde büyük bir titizlikle kadınlar ise güzel elleri olan erkekleri ister. Görüldüğü gibi genel olarak erkek doyurucu bir av peşindedir, kadınlar ise sağlam bir avcı peşindedir. Tam bir doğa kanunu işlemekte...

Kemik suyuna çorba da iyidir elbet ama pirzolanın yeri ayrıdır ama çok yağlı yerinden de olmayacak. Tazesinden sıkı ve iyi pişmiş olacak. Gerisi de artık yemeyi sevenlerin işi...

Selamlar...

Kemik suyuna çorba da iyidir elbet ama pirzolanın yeri ayrıdır ama çok yağlı yerinden de olmayacak. Tazesinden sıkı ve iyi pişmiş olacak. Gerisi de artık yemeyi sevenlerin işi...

Selamlar...

estetik fenomen aklımdaki herşeyi tek cümlede özetlemişsin,hatta konunun en vurucu cümlesi diyebilirim:) İzninle seni bu konuda üstat olarak nitelendirmek istiyorum:)

bu arada gene bir tartışma lafı geçmiş.bir arkadaştan alıntı yapmıştım ama niyetim tartışma falan değildi,zaten bol bol gülücük koydum,yanlış anlama olmasın,saygılar.

Birincilik ve ikincilik yarışı hala tüm hızıyla devam ediyor....3 ve sonuncuların ise yeri artık garanti sayılır.....

Bence erkekeğe ne kadar benzemiyorsa o kadar iyi....
Bazı arkadaşlar balık etli kadınları şişmanlarla karıştırmaya devam ediyor ben çevremde atletikye göremiyorum balık etlide göremiyorum sanki çevre balık etten geçilmiyormuş gibi konuşanlar var......Balık etten kasıt latin amerikalılar gibi bilirsiniz..

Bence erkekeğe ne kadar benzemiyorsa o kadar iyi....
Bazı arkadaşlar balık etli kadınları şişmanlarla karıştırmaya devam ediyor ben çevremde atletikye göremiyorum balık etlide göremiyorum sanki çevre balık etten geçilmiyormuş gibi konuşanlar var......Balık etten kasıt latin amerikalılar gibi bilirsiniz..

Bu balık etlılerın en guzel ornekleri zenci melezleri yada brezilya yerlileri , Brezilyalı Beyonce ile zenci melezi Ciara superler. Ozellıkle Ciara nın vucut hatları 10 ustunde 298785857474 :D Ciara bas dondurucu vucuda sahıb bana gore. Balık etlı dıyınce aklıma direk Ciara geliyor.

Back
Yukarı