Kadında ideal fizik...

Kadında ideal fizik özellikleri..

• Zayıf

Votes: 13 6,6%
  • Normal

Votes: 47 23,7%
  • Balık etli

Votes: 73 36,9%
  • Atletik

Votes: 65 32,8%

• Total voters
    198
Estetik güzelliği de zerafeti de bir fizikte toplamış,
bir çok sosyal projeye hayatını adamış olmasıyla bu
kişiyi çok beğenirim. Güzel kadın... Angelina Jolie...

angelina-jolie-sexy-bikini-women.jpg

Son düzenleme:
şu saç çizgisi yüksek olan kadınlar güzel oluyormuş. Böyle bir araştırma yapılmış onaylanmış. örnek: angelina :) :) :)

307KD alın açıklığından mı bahsediosun,ben senelerce bundan yakındım duh

benim anlamadıgım neden ankette tombiş fok tifi falan gibi bir secenek yok
sanki kilolu bayanlar boşta geziyor hiç sevgililerı yok gibi kimse onları secmeyecek gibi ankete bile almamışsınız
şiddetle kınıyorum sizi hepiniz bir gün şişko olabilirsiniz tombiş kızları küçümsemeyin :D

benim anlamadıgım neden ankette tombiş fok tifi falan gibi bir secenek yok
sanki kilolu bayanlar boşta geziyor hiç sevgililerı yok gibi kimse onları secmeyecek gibi ankete bile almamışsınız
şiddetle kınıyorum sizi hepiniz bir gün şişko olabilirsiniz tombiş kızları küçümsemeyin :D

Heeh bu sözlerin üzerine konuya yeni bi yön katıyorum ve o dediğin secenekteki bayanların daha cok sevgilisi olduğunu düşünüyorum :)

Bende ekleyeyım.. Hafıften toplu, balıketlı dedıgımız kızların sempatık ve tatlı olma olasılıgı daha yuksek oluyor.. Ben hep boyle goruyorum cevremde.. O yuzdendır belkıde daha rahat sevgılı bulabılmelerı.. :)

Bırde soyle bırsey var özelestırı yapalım..

Erkeklerın en az yarısı bazı ozellıklerıyle kendılerınden daha altta olan kızlara yanasırlar..

Yanlarında daha rahat ederler cunku..

Zıhınsel, fızıksel, maddı veya manevı olabılır bu ozellık(ler)..

Ayrıca rahat etmenın yanı sıra erkekler bu sekılde bır alanda kendılerınden gerı olan kızları elde etmenın daha kolay olabılecegını dusunurler.. (Onların yuksek beklentıler ıcınde olamayacaklarını dusunurler.. Yuksek beklentılere sahıp olma hakkını onlarda gormezler..)

Tombiş kızlarımızda fızıksel yonden daha kolay elde edılebılen kızlardandır bu teorıye gore.. :)

Tabı bu yazdıklarım anlık dusunceler.. Bır acıgımı yakalayıp kadın dusmanı fılan dıye ustume gelmeyın.. :p

Son düzenleme:
Umur'un dediği gibi kimi konulardaki özgüven eksikliğinden ötürü bu davranış gelişebilir.
Ya da yönetme arzusu kişide çok öndedir ve karşısındaki kişiyi işleyip daha iyi biri haline getirmek isteyebilir. Hafif meşrep olup da o kişide sadakat göstermesi erkeği ne denli mutlu edeceğini ortalama bir kızın sadakatına göre bir düşünülürse bu demek istediğim de anlaşılabilinir.
Yine hepsi toplamda karşısındaki kişiyi olduğu gibi kabul etmekten öte belli korkuların etkisi altında kalmaktan alınan kararlar olabileceği gibi belli şeyleri başaramamış kişilerdeki açlıktan doğan duygusallık da şu günümüz dünyasında daha çekici geleceği de muhakkak...

ugurun dedıklerıne azda olsa katılıyorum ama bayan agırlıklı bir formda bu denli açık sözlü konuşursa linç edilmesi kaçınılmaz ona göre :D

kadın olsun erkek olsun dış görünüşe önem veren kaybeder arkadaş tabi iç güzelligi denen şeyi bulabılmek içinde tanımak lazım

ugur yorumun sayesinde balık etı kızlar ve sevgililerı arasında kan dökülecek gibi geliyo :D:D:D

umur35'in yazdıkları mantıklı.ama hakikaten etine dolgun hatunları sevenlerde var çevremde.

başkalarına da oluyormu bilmiyorum ama benim zevklerim sabit kalmıyor hiç.bazen zayıf feminen hatları çok baskın olmayan tatlı kızlar göze hoş gelirken,bazen yüzü çok güzel olmasada vücudu daha kıvrımlı ve dolgun kadınlar hoş geliyor.bazen hafiften six pack çıkarmış ince belli bayanlar çekici,bazen de geniş kalçalı ve hafif balık etli hatunlar daha güzel gözüküyor.bu değişikliğin sebebini pek çözemedim,hormonel ve psikolojik değişkenlere bağlı sanırsam.

umur35'in yazdıkları mantıklı.ama hakikaten etine dolgun hatunları sevenlerde var çevremde.

başkalarına da oluyormu bilmiyorum ama benim zevklerim sabit kalmıyor hiç.bazen zayıf feminen hatları çok baskın olmayan tatlı kızlar göze hoş gelirken,bazen yüzü çok güzel olmasada vücudu daha kıvrımlı ve dolgun kadınlar hoş geliyor.bazen hafiften six pack çıkarmış ince belli bayanlar çekici,bazen de geniş kalçalı ve hafif balık etli hatunlar daha güzel gözüküyor.bu değişikliğin sebebini pek çözemedim,hormonel ve psikolojik değişkenlere bağlı sanırsam.

Buradaki durumun tek nedeni var bana göre..
Sadece bir tip kadına veya erkege odaklanan kişi sadece cinselligi dusunuyordur..

Ama mesela sen kişilige, tatlılıga, sempatiklige, hal ve davranıslara dıkkat ettıgın ıcın onune 2 tane aynı fızıkte kısı geldıgınde bırısını begenıp dıgerını begenmeyebılıyorsun.. Begenılerın, krıterlerın zamana, mekana veya kısıye baglı olarak degısebılıyor bu yuzden.. ;)

Bu arada ufak bır yanlıs anlsılma var.. Balık etlı var, balık etlı var sımdı..
Ben bıraz daha tombiş olan kızlar hakkında konsmustum orada..
Yoksa erkekler (genelde sporcular dısında) kadının balık etlı olmasını bır eksı puan olarak gormez dıye dusunuyorum.. Hatları hafıften bellı olan balık etlı dıye tabır ettıgımız kısıler ıcın degılde tombişlige kaymıs hanımlarımız ıcındı soyledıklerım.. :)

Son düzenleme:
Valla hic kusura bakmayın arkadaşlar ama bu erkeklerin çoğunun fizik denen şeyden anladıkları yok,şaka gibi :mad: asabım bozuk bu konuda :mad:

Valla hic kusura bakmayın arkadaşlar ama bu erkeklerin çoğunun fizik denen şeyden anladıkları yok,şaka gibi :mad: asabım bozuk bu konuda :mad:

Yok aslında cok ıyı anlarlar ama sadece erkek muhabbetlerınde beklentılerı yuksek tutarlar..

Onun dısında kız olsun yeter mantıgı, fızıksel acıdan..

Tabı cok sısman olanlar bu mantıgın dısında kalır buyuk ıhtımal..

Soyle bır sey var erkekler, bırlıkte oldukları kız ortalamanın cok ustunde degılse ,ki bunun nedenı senın ve benım bahsettıgımız her turlu kıza bakabılmelerıdır, pek muhabbetını etmezler.. Ama kızın yanında deli asık rolu.. Sırf kız olsun mantıgı.. :)

Daha gecen gün başıma geldi ordan biliyorum da hic beklemediğim bi şekilde '' aa göbeğin yok senin ben göbekli kızlara bayılırım'' demez mi hayvanın biri ağzımı bozdurdu bak a32

Daha gecen gün başıma geldi ordan biliyorum da hic beklemediğim bi şekilde '' aa göbeğin yok senin ben göbekli kızlara bayılırım'' demez mi hayvanın biri ağzımı bozdurdu bak a32
hemen göbek yapıp geleyim deseydin:DLaf atacak bir şey bulmuş:DGöbeği ne yapacakmış çok merak ettimD:

Enteresan bi Laf atış şekli ' göbeğin yok senin ' =)) iyiymiş.

Aslında laf atış değil bunu söyleyen bizzat yakınım biri,bu lafından sonra hala yakınım olduğuna inanamıyorum gerci o da ayrı :lol:

Back
Yukarı