mjacksonwithus
Yeni Üye
o avatara koymusta. ben duvara poster yaptırcam nerdese ^^ evdekıler sapık dıcek ondan yapmıyorum
yalnız yasasaydım kesın yapardım.

Allah Allah sanki kendileri melek :evil: İdeal insan spor yapan insandır bench_Oyahu arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim, ne atletizmi, ne kası. zaten öküz gibiyiz bi de kadın böyle olursa ohooo. bize falan da yorum yapar, yok fazla karbohidrat alıyon, yok drop set niye yapmıyon, yok jay cutlerin villası var senin niye yok. bu konular da kadınla hiç çekilmez![]()
Arkadaşlar ideal kadın da, ideal erkek gibi spor yapmalı tabi ki. Ama kadın doğasına uygun olarak vücuduna şekil vermeli.
Jamie Eason çok güzel bir kadın, fakat, kol kaslarının o derece belirgin olması, itici bir his uyandırıyor bende...
Bence ideal kadın fiziği için:
- selülit olmamalı, karın düz olmalı, göğüsler dik olmalı..
Not: İşte spor bu görüntüyü kazanmak için, kadınlar bunu anlamıyor, selülit kremleriyle yattıkları yerden fit olabileceklerini sanıyorlar...
Bunun haricinde kaslı görüntü bir kadının kadınsılığını yok ediyor bence, onunla sevişmektense insanın içinden bilek güreşi yapmak geliyor hyper_
(Sonuncusu şakaydı tabi ki...)
Setenay selam, selülit ve göğüs dikleştirme için tavsiye edeceğin bir program var mı?
Benim için değil tabi ki, tanıdık bi bayan için...
Tanıdık bi bayana göğsünü nasıl dikleştireceğini mi anlatacaksın?
rock bunun icin erkeklerın calıstıgı gıbı gogus idmanları yapması gerekıyor kimse o kisi. farkı yok erkek kadın. sadece setlerın sayısı 3 tekrarlar 12 li olsa daha iyi olucaktır. yani bir salonda calısmaya baslamalı hocanın gogus programı ıle.
şimdi mualefet umurcum bu evde basıt bır program. bunu salonda yaptıgımızda bıldıgın erkeklerın yaptıgın program olmus oluyor. 2x12 dusuk kılolarla yapıldıgı zaman daha etkılı olcaktır.
Ayrıca erkek gogusude yag ve idmansızlıga maruz kalırsa kadınınkı gıbı sarkar arada ben pek bir fark goremıyorum. Varsa goren bilgili kisiler bilgilendırırse sevınırım. Merak ettım farkı varmı acaba . askerden sonra salon acıcamda sureklı arastırıyorum cok okuyorum.
Terbıyenı takın bence ben senin hicbir seyin degılım, umurcugun hıc degılım.. Kuralları oku nasıl hıtap etmen gerektıgını ogren..
Muhalefet denılır ayrıca ona mualefet degıl..
Tum bunları gecersek ben arkadasın hakkını korumak adına sormam gerekenlerı soruyorum.. Alınacak bırsey yok bunda..![]()