Kadında ideal fizik...

Kadında ideal fizik özellikleri..

• Zayıf

Votes: 13 6,6%
  • Normal

Votes: 47 23,7%
  • Balık etli

Votes: 73 36,9%
  • Atletik

Votes: 65 32,8%

• Total voters
    198
o avatara koymusta. ben duvara poster yaptırcam nerdese ^^ evdekıler sapık dıcek ondan yapmıyorum :D yalnız yasasaydım kesın yapardım.

Evet avatarıma koydum ideali :) Yalnızda yaşıyorum duvara posterini assam mı:p:lol:

yahu arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim, ne atletizmi, ne kası. zaten öküz gibiyiz bi de kadın böyle olursa ohooo. bize falan da yorum yapar, yok fazla karbohidrat alıyon, yok drop set niye yapmıyon, yok jay cutlerin villası var senin niye yok. bu konular da kadınla hiç çekilmez:D

yahu arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim, ne atletizmi, ne kası. zaten öküz gibiyiz bi de kadın böyle olursa ohooo. bize falan da yorum yapar, yok fazla karbohidrat alıyon, yok drop set niye yapmıyon, yok jay cutlerin villası var senin niye yok. bu konular da kadınla hiç çekilmez:D
Allah Allah sanki kendileri melek :evil: İdeal insan spor yapan insandır bench_O

benım bi kız arakadsım vardı basketcıydı lise 2 ye gıdıyordum o donem. cıkıyor falandık sonra yaz geldı falan tısort gıymeye basladık. kız basketcı fızıgı benden ıyı. bıde arada bana laf cakıyordu bız spor yapmıyoruzya tabi. sonra bi zaman evdeyim. gittim aynanın karsına ustumu cıkardım. booo ırenc ^^ sonra body ye baslamaya karar vermıstım. 3 ay gıttıydım sonra saten ayrıldık falan. bende body yı bırakmıstım. gercektende sporcu kızların kafası fazla calısıyor ve cok ozen gosterıyorlar oyle seylere. kulturlerı yuksek oluyor. sureklı elestırıye maruz kalabılırız eger sporcu bı kadın evlenırsek falan.

Arkadaşlar ideal kadın da, ideal erkek gibi spor yapmalı tabi ki. Ama kadın doğasına uygun olarak vücuduna şekil vermeli.

Jamie Eason çok güzel bir kadın, fakat, kol kaslarının o derece belirgin olması, itici bir his uyandırıyor bende...

Bence ideal kadın fiziği için:

- selülit olmamalı, karın düz olmalı, göğüsler dik olmalı..
Not: İşte spor bu görüntüyü kazanmak için, kadınlar bunu anlamıyor, selülit kremleriyle yattıkları yerden fit olabileceklerini sanıyorlar...

Bunun haricinde kaslı görüntü bir kadının kadınsılığını yok ediyor bence, onunla sevişmektense insanın içinden bilek güreşi yapmak geliyor hyper_
(Sonuncusu şakaydı tabi ki...:p)

Arkadaşlar ideal kadın da, ideal erkek gibi spor yapmalı tabi ki. Ama kadın doğasına uygun olarak vücuduna şekil vermeli.

Jamie Eason çok güzel bir kadın, fakat, kol kaslarının o derece belirgin olması, itici bir his uyandırıyor bende...

Bence ideal kadın fiziği için:

- selülit olmamalı, karın düz olmalı, göğüsler dik olmalı..
Not: İşte spor bu görüntüyü kazanmak için, kadınlar bunu anlamıyor, selülit kremleriyle yattıkları yerden fit olabileceklerini sanıyorlar...

Bunun haricinde kaslı görüntü bir kadının kadınsılığını yok ediyor bence, onunla sevişmektense insanın içinden bilek güreşi yapmak geliyor hyper_
(Sonuncusu şakaydı tabi ki...:p)

Tam olarak aynı düşünüyoruz :) :)

Setenay selam, selülit ve göğüs dikleştirme için tavsiye edeceğin bir program var mı?

Benim için değil tabi ki :p, tanıdık bi bayan için...

rock bunun icin erkeklerın calıstıgı gıbı gogus idmanları yapması gerekıyor kimse o kisi. farkı yok erkek kadın. sadece setlerın sayısı 3 tekrarlar 12 li olsa daha iyi olucaktır. yani bir salonda calısmaya baslamalı hocanın gogus programı ıle.

rock bunun icin erkeklerın calıstıgı gıbı gogus idmanları yapması gerekıyor kimse o kisi. farkı yok erkek kadın. sadece setlerın sayısı 3 tekrarlar 12 li olsa daha iyi olucaktır. yani bir salonda calısmaya baslamalı hocanın gogus programı ıle.

Acaba hangı salonun hocasısında kac bayanı bu sekılde calıstırdın?..
Veya bu bılgılerı bu sporda ün yapmıs hocalardan, dergılerden mı aldın?..

The rock boyle konularda antrenorlerden bılgı almanız hem sızın ıcın hem bayan arkadasınız ıcın daha ıyı olur.. Bende fıkırlerımı yazabılırım ama boyle bır konuda yanlıs yonlendırmek ıstemem.. Kaldı ki yazsam bıle "boyle olabılır, boyle dusunuyorum vs vs" seklınde kesın bılgım olmadıgını belırterek yazardım..

Tek başınıza uygulayabileceğiniz bazı egzersizlerle daha dik ve güzel göğüslere sahip olabilirsiniz

Yaşımız ne olursa olsun vücudumuz her zaman fit görünmeli. Bu fit görünümü sağlayan önemli unsurlardan biri de göğüsler. Daha dik ve güzel göğüsler için bu egzersizler size yardımcı olabilir...

Göğüslerin zaman geçtikçe formlarını kaybettikleri ve bu durumun, özellikle vücut görünümüne çok önem verenler için, oldukça sıkıcı olduğu kesin. Aslında vücut şeklimiz günlük yaşantımıza bağlı olarak belirleniyor. Çok sık kilo alıp vermekten, yanlış egzersizlerden ya da spor yapmamaktan dolayı, kimi kişilerde göğüsler erkenden sarkıp esnekliğini kaybedebiliyor. Bu kişiler çoğunlukla dolgulu sutyen kullanmadan bir şey giyemez, hiçbir kıyafeti kendilerine yakıştıramaz oluyor... Eğer siz de, bu tür problemlerle karşı karşıyasanız Coliseum Spor Merkezi?nde Fitness eğitmenliği yapan Elif Hotaman?ın önerdiği hareketlerle bu durumu biraz da olsa düzeltebilisiniz.. Eğer hala bu tür sorunlarla karşılaşmadıysanız da bunu mümkün olduğunca geciktirebilir, bu egzersilerle göğüslerinizin formunu uzun yıllar koruyabilirsiniz.

Şınav çekin

Şekildeki gibi elleriniz ve dizlerinizin üzerinde durun. Dirsekleriniz yana doğru bakmalı. Kollarınızı dirseklerinizden büküp aşağı yukarı doğru inip çıkarak şınav çekin. Bu hareketi 12 kez tekrarlayın. Hareketler sırasında düzenli olarak nefes alıp vermeyi unutmayın. Bu hareketle göğüs ve arka kol kaslarını çalıştırmış olacaksınız. Bunun dışında ön omuz kaslarınız da aktif hale gelecek. Şınav, özellikle kuvvetsiz olanlar ve yeni başlayanlar için oldukça iyi bir başlangıç hareketi aynı zamanda...

Daire çizin

Yere dümdüz, sırtüstü uzanın. Bacaklarınız dizlerinizden bükük şekilde dursun. İki elinize dambıl ya da 1'er litrelik su şişeleri alın. Şimdi "dambıl fly" hareketini yapmaya başlayabilirsiniz. Bunun için, Kollarınız gergin bir şekildeyken havada yukarıdan aşağıya büyük daireler çizin. 12 kez tekrarlayacağınız bu hareket göğsünüzün tam açılmasını sağlıyor ve sarkmaları önlüyor.

Açıp, kapayın

Yerde, dizlerinizin üzerinde durun. Gövdeniz mümkün olduğunca dik olsun. Ellerinize yine ağırlıklar alın ve kollarınızı dirseklerden bükük şekilde ortada birleştirin. İki kolunuzu da yanlara doğru açın. Ardından ilk pozisyonunuza dönün. Bu açıp kapama hareketini aynı şekilde 12 kez tekrarlayın.

Ve biraz zorlanın!

Son egzersizimiz tam şınav çekme. Kollar tamamen gergin olsun. Tüm vücut ağırlığınız kollarınızın üzerinde. Yine düzenli nefes alış verişine dikkat ederek şınav çekin. Fakat karnınızın yere değmemesine dikkat etmelisiniz. Bunun için 4 -5 cm. bir alçalma yapmanız yeterli. Başta zorlansanızda 12 kez yapmayı ihmal etmeyin. Bu sayıyı gün geçtikçe daha da artırabilirsiniz. Bu hareketin tüm göğüs kaslarınızın çalışmasını sağladığını da ekleyelim.

Son derece pratik bu egzersizler, göğüslerinizin kısa sürede forma girmesini ve daha güzel durmasını sağlayacak.

şimdi mualefet umurcum bu evde basıt bır program. bunu salonda yaptıgımızda bıldıgın erkeklerın yaptıgın program olmus oluyor. 2x12 dusuk kılolarla yapıldıgı zaman daha etkılı olcaktır.

Ayrıca erkek gogusude yag ve idmansızlıga maruz kalırsa kadınınkı gıbı sarkar arada ben pek bir fark goremıyorum. Varsa goren bilgili kisiler bilgilendırırse sevınırım. Merak ettım farkı varmı acaba . askerden sonra salon acıcamda sureklı arastırıyorum cok okuyorum.

Son düzenleme:
şimdi mualefet umurcum bu evde basıt bır program. bunu salonda yaptıgımızda bıldıgın erkeklerın yaptıgın program olmus oluyor. 2x12 dusuk kılolarla yapıldıgı zaman daha etkılı olcaktır.

Ayrıca erkek gogusude yag ve idmansızlıga maruz kalırsa kadınınkı gıbı sarkar arada ben pek bir fark goremıyorum. Varsa goren bilgili kisiler bilgilendırırse sevınırım. Merak ettım farkı varmı acaba . askerden sonra salon acıcamda sureklı arastırıyorum cok okuyorum.

Terbıyenı takın bence ben senin hicbir seyin degılım, umurcugun hıc degılım.. Kuralları oku nasıl hıtap etmen gerektıgını ogren..
Muhalefet denılır ayrıca ona mualefet degıl..
Tum bunları gecersek ben arkadasın hakkını korumak adına sormam gerekenlerı soruyorum.. Alınacak bırsey yok bunda.. ;)

Terbıyenı takın bence ben senin hicbir seyin degılım, umurcugun hıc degılım.. Kuralları oku nasıl hıtap etmen gerektıgını ogren..
Muhalefet denılır ayrıca ona mualefet degıl..
Tum bunları gecersek ben arkadasın hakkını korumak adına sormam gerekenlerı soruyorum.. Alınacak bırsey yok bunda.. ;)

bende senın kafa bulcak adamın degılım. 2 gunde bır mesaj atıyorsun. her yazdıgımı elestırmek zorundada degılsın senı tanımam etmem.

Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için teşekür ediyor, sonra sizi sükunete davet ediyorum ;)

Ahkam kesmek istemem ama; hemen hepimiz burda bu sporun inceliklerini, en doğru, en bilimsel şekilde öğrenmek ve bu doğrultuda bildiklerimizi paylaşmak için burdayız...Tartışmalar tabi ki olacak ve olmalı da....

Fakat bu sitedeki seviyeli tartışma ortamını korumalıyız...thums:

Konuya gelince; aslında mjackson ve umur35'in tavsiyeleri benim de kendi programlarımdan esinlerek aklıma gelen şeyler (tekrar sayıları haricinde).... Ben de bu tür zanni tavsiyelerde bulunmamak için, şayet bunları uygulamış ve sonuçlarını görmüş bir bayan arkadaş varsa diye soruyu yöneltmiştim.

Yine de ilginize teşekkür ederim....Sizden ve diğer arkadaşlardan başka tavsiyeler gelirse, ondan da ayrıca memnun olurum...

Bir dakika arkasdaşlar ya neyi tartışıyosunuz konuyu sahipsiz mi sandınız....Bu konuyu biz kurduk dedem kurdu kağnılarla toplarla tüfeklerle dişimizle tırnağımızla kurduk sıfırdan zirveye taşıdık:)
The rock dostumuz bence soruyu doğru yerde sormuş sonuçta konumuz kadında ideal fizik olduğuna göre doğrudur...

NOT: Değerli Kadınseverler;
Konuya bakanla oy kullanan arasında büyük fark var heleki bazı kişiler yorum yapıp konumun bilimsellliğinden faydalanıp efendime söyliyim oy vermeden kaçıyorlar efendim bu nedir yani.....Lütfen oyumuzu verelim vatandaşlık görevimizi yerine getirelim....

Oylama son sürat devam ediyor son 100'e giriliyoooor..

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=2730&p=1&rid=2369

Bence kadın budur,
Hastasıyım, bu kadar güzel mi olur bir hatun ya :D :D

Derler ya hükümet gibi kadın diye, işte ondan ;) ;)
Herkes resim eklemiş ya ben de link veriyorum...

Gözünüz gönlünüz açılsın

Ayrıca şimdiden gelecek tepkilere karşı kalkanlarımı kuşandım :D çünkü biliyorum yine bir çok arkadaş yok neresi güzel bunun, yok at gibi kadın, yok çok iri gibi yorumlar yapabilir....

Ama bence gerçekten farklı ve güzel !!!
Fiziğini ben çok beğeniyorum, yüzü de mütişşş :) :)

Back
Yukarı