Kadında ideal fizik...

Kadında ideal fizik özellikleri..

• Zayıf

Votes: 13 6,6%
  • Normal

Votes: 47 23,7%
  • Balık etli

Votes: 73 36,9%
  • Atletik

Votes: 65 32,8%

• Total voters
    198
bende mi gariplik var bütün hatunlardan etkilendim:D ama benim favori 3lü ayrı,
o resimler dekilerin adlarını bilen varmı. favorilerden 3ü sünün burası için uygun resmi yok tek onu biliyorum

nereden biliyorsun yakın arkadaşı falan mısın veya gazete ben en güzelim ben dünya starıyım diye demeçler mi verdi, bilip bilmeden insanlar hakkında laf atmak ne kadar basit stonebabymaybe her neysen

Nerede yasıyorsun marsta falanmı? Afrikadakı kabıleler bıle ogrendı hadisenin eurovisiona girdigini gecende. hadisenin eurovision a girmesi onun dunya starlıgına adım atmak ıstedıgını bende varım dedıgının en buyuk gostergesidır. bunu duymayan forumda tek sen varsın sanırım. birdahada rica ediyorum yazıyorsan 1 keredaha yaz ıcınde kalmasın birdahada benım hakkımda yorum yapma. cahillerle tartısmak bıle ıstemıyorum.

Allah'ım anneme böyle bir gelin nasib eyle!!! Amin!!!

İşte BENCE KADINDA İDEAL FİZİK budur ! Hatta oblikleri azcık daha cıkık olsa daha da iyi olur :)

bence göğüsleri oldukça küçük.Ben de atletik kadından yanayım ama kasların üzerini hafif bir yağ tabakası örtünce daha bir kadınsı daha bir tatlı oluyor sanki:) Tabi herkesin şahsi fikri.Bu arada arşivlerini döken arkadaşlara da teşekkür ederim:)

Ayrıca atletik dedim ama bende başlıktaki bütün bayanları ir beğendim yavv,bende de bir gariplik var:(

Son düzenleme:
atletik kadın demek gogus ve kalcadan yoksun ama sıkı olanıdır. ki bende kalcalı ve goguslu kadını hıc sevmem :) biraz kaslı ve zayıf birde esmerse offf diyorum ama bunu bulma ıhtımalım sayısalı tutturma ıhtımalımle aynı :D

atletik kadın demek gogus ve kalcadan yoksun ama sıkı olanıdır. ki bende kalcalı ve goguslu kadını hıc sevmem :) biraz kaslı ve zayıf birde esmerse offf diyorum ama bunu bulma ıhtımalım sayısalı tutturma ıhtımalımle aynı :D

böyle bir şart yok.Sıkı kaslara ve belli bir yağ oranına sahip olan atletiktir kanımca.Gögsü olup atletik olan bayanlarda çok,misal timea majorova.miss wallpaper gibi bir başlığık vardı,oraya da bir bak.

Benimle aynı fikirde olan erkeklerde varmış demek ki,iyi bari sevindim :)

böyle bir şart yok.Sıkı kaslara ve belli bir yağ oranına sahip olan atletiktir kanımca.Gögsü olup atletik olan bayanlarda çok,misal timea majorova.miss wallpaper gibi bir başlığık vardı,oraya da bir bak.

timea yı buldum ama hicte atletık gıbı degil bayagı kas var body ci gibi. saten gogus le kalcada yag olunca buyuk olur genelde. nese ben sevmıyorum kalcalı ve gogusluleri :) tank gibi hissetiriyorlar bana kadından cok. kaba duruyor. atletik kalcasız gogussuz daha iyi benım ıcın

Göğüssüz ve kalçasız kadın kadın mıdır :)
Nerede kaldı o zaman feminenlik ? :D

Bence kadın dediğin kaslı da olsa kadın gibi görünmelidir; erkek gibi değil thums:

Bu da benim görüşüm ;)

Son düzenleme:
Gerçi kalça göğüs belirgin olmayan kadınların güzel olanlarının yüzleri çok sevimli oluyor.bu arada biz burada ideal üstüne konuşuyoruz,jamie eason'ı yolda görsem dibim düşecek mi,düşecek tabii:)
İnsanın zevkleri de sabit kalmıyor,en azından benimkiler,bugün jamie eason daha bir hoş geliyor.

İdeal fizik kavramının neden tartışıldığını anlamış değilim.Neye göre kime göre ideal.Herkez idealini söyler ve bu onun görüşüdür illa kendi idealinizi başkasına kanıtlama çabası nedir yani?

Bana göre ideal kadın fiziği hafif derecede kaslı , kesinlikle aşırı define olmayan , keskin kas hatlarından çok kaslarının üzeri hafif yağla kaplı fiziktir.Ve kesinlikle boyunun 1,65-1,75 boyları arasında olması gereklidir.

Bu konuyu ben kendi arkadaş ortamımda tartıştığımda inanın çok fazla değişik görüş görüyorum.

Başlık amacından sapmaya başlamış.Herkez idealini söyleyip bu konuda tartışacağına idealini birbirine kanıtlamaya çalışmış.

Fikirleri öğrenme açısından güzel başlık ama sayfaları okumaya başlayınca inanın sıkkınlık veriyor.Yok şu iğrenç bu berbat iyi de sanane arkadaşım o benim için ideal fiziktir.

Stonebabybody inan senin yapında insanlarla(!) ne hayatta nede interaktif ortamda muhattap olmam.O yüzden sadece susuyorum.:) Sana Mevlana'nın bir sözüyle karşılık vereyim.

''Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verecek cevabım vardır.Lakin bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye ... ''

BODYFORUMTR ÜYELERİNE SESLENİŞ:

Sayın kadınseverler lütfen fanatizm yapmayalım herkes beğendiği vücudu söyleme hakkına sahiptir benim konum son derece demokratik bir o kadar da erotik aynı zamandada Bilimsel araştırma konusu olduğu için lütfen bu hassas konuda duyarlı olalım Kışkırtmalara meydan vermeyelim sağ duyulu olalalım efendime söyliyim neticede bütün kadınseverler kardeştir buraya yazı yazmak beleştir.....

Balıkçılar atletikocular davranın oy vermeyen kalmasın...

Back
Yukarı