nereden biliyorsun yakın arkadaşı falan mısın veya gazete ben en güzelim ben dünya starıyım diye demeçler mi verdi, bilip bilmeden insanlar hakkında laf atmak ne kadar basit stonebabymaybe her neysen
Alın bir atletik; Jamie Eason
![]()
Bulabildiğim en uygun resmi buydu![]()
İşte BENCE KADINDA İDEAL FİZİK budur ! Hatta oblikleri azcık daha cıkık olsa daha da iyi olur![]()
atletik kadın demek gogus ve kalcadan yoksun ama sıkı olanıdır. ki bende kalcalı ve goguslu kadını hıc sevmembiraz kaslı ve zayıf birde esmerse offf diyorum ama bunu bulma ıhtımalım sayısalı tutturma ıhtımalımle aynı
![]()
Benimle aynı fikirde olan erkeklerde varmış demek ki,iyi bari sevindimatletik kadın demek gogus ve kalcadan yoksun ama sıkı olanıdır. ki bende kalcalı ve goguslu kadını hıc sevmembiraz kaslı ve zayıf birde esmerse offf diyorum ama bunu bulma ıhtımalım sayısalı tutturma ıhtımalımle aynı
![]()
böyle bir şart yok.Sıkı kaslara ve belli bir yağ oranına sahip olan atletiktir kanımca.Gögsü olup atletik olan bayanlarda çok,misal timea majorova.miss wallpaper gibi bir başlığık vardı,oraya da bir bak.
İşte BENCE KADINDA İDEAL FİZİK budur ! Hatta oblikleri azcık daha cıkık olsa daha da iyi olur![]()