Bir kadında sadece fiziğe odaklanan erkek yalnız cinsellik bekliyordur kanımca...
Ne yani cinsel hevesi bitince n'olucak, fiziğinin ilgisini çektiği başka kadınlara mı bakıcak, onlarla mı birliktelik yaşayacak
Cinsellik ve de fizik kavramları önemli; karşılıklı mutluluk için, ama bir çift sadece bu kavramlardan dolayı birlikteyse, birbirine sadece bu anlamda ihtiyac duyuyor ve sevgi besliyorsa bu ilişki sağlıklı bir ilişki değildir
Ayrıca evet kilolu olmak hoş bir şey değil ama sağlık sebepleri yüzünden de insan kilo alabiliyor; ben polikistik over yüzünden yağlandım, 12 kilo aldım toplamda ama her ne sebeple olursa olsun bir başka bayan arkadaşın kilo alma sebebi bir başka şey de olabilir, zaten bu işkence insanın kendisinde özgüven eksikliği yaratıyor, partnerine sıkıntı veriyor, her ne olursa olsun her bayan bayandır, ve de saygı görmelidir, sadece bayan olduğumuz için değil insan olduğumuz için ! ve kimse kilolu olduğu için saygısız ifadeleri hak etmez. Burası bir forum, burada aynı zamanda benim gibi yağ yakmaya çalışan, kilosunun onu zaten fazlasıyla üzdüğü bayan arkadaşlar var, daha fazla üzülmek neden ? Üzmek neden ? Biz zaten farkındayız güzel olmadığımızın

Bu bağlamda yazma gereği duydum ve yukardaki arkadaşları da çok kırıldığım için içim acıyarak ve de özür dileyerek kınıyorum !
Özetle vurgulamak istediğim noktaya gelirsem; Sadece cinsellik ve fiziksel güzellik bağlamamalı çiftleri
Evlililik ve birlikteliklerde cinselliğin önemi yadsınamaz ama tek kriter bu olmamalı bence