Kadında ideal fizik...

Kadında ideal fizik özellikleri..

• Zayıf

Votes: 13 6,6%
  • Normal

Votes: 47 23,7%
  • Balık etli

Votes: 73 36,9%
  • Atletik

Votes: 65 32,8%

• Total voters
    198
Daha gecen gün başıma geldi ordan biliyorum da hic beklemediğim bi şekilde '' aa göbeğin yok senin ben göbekli kızlara bayılırım'' demez mi hayvanın biri ağzımı bozdurdu bak a32

bu şekilde biyolojik olarak karşı cinste pek sağlıklı ve çekici olmayan özelliklerin beğenilmesini ben bir savunma mekanizması olarak görüyorum.Bugüne kadar fit yakışıklı bir adamın yanında şişman bir bayan görmedim,hep kendileri gibi hatunlarla geziyorlar.Göbekli bir adam kendi göbeğini savunmak adına şişman kızlara yöneliyor sanırsam:)

Valla arkadaşlar shakirayı beğenmiyenin anlını karışlarım...Playboy güzellerine bakın kadında kadınsı özellikler olacak abi.....Şimdi bir erkek Sibel Canı beğeniyorum dese hemen kendiside şişkoda ondan mı diyeceğiz......
Mesela aynı meslek dalıyla yada aynı ilgi alanına sahip kişilerin birbiriyle anlaşması doğaldır orası ayrı....
İş gene yani aşık olma durumu kabul edelim kadının güzelliğinde bitiyor kısacası lise yıllarınızı hatırlayın yada üniversite hangi kızlara daha çok sempati beslediniz
Yani bebekler bile güzelle çirkini ayırt edebiliyor...

Herneyse biz vücut kısmına dönelim bir kadın güzelse şişman olmadığı sürece biraz zayıfmış biraz sportifmiş biraz balık etliymiş fark yaratmaz....
Kendi tercihime gelirsem açıkçası değişkenli gösteriyor o kadına göre değişiyor ama zayıfta olsa sportifte olsa balık etlide olsa kadınsı hatları belirgin olanlar bence daha seksi.....

Muscled_girl bu arada sana ben göbekli severim diyen kişide saçmalamış banane senin ne sevdiğinden neden öyle bir şey deme gereği hissetmiş bende atletik erkekleri sverim deseydin...

Kız olsun erkek olsun size karşı ilgisi olan kişiler sizden yüz bulamadıkları taktirde sizi başkalarıyla kıyaslamaya çalışırlar genelde sizden üstün vasıflı kıişileri örnek göstermeye çalışırlar ki aslında size karşı ilgileri vardır tam bir klasik..

Berkthagar; ben de kendi eksiklerini örtme amaclı bişey olduğuna inanıyorum bunun.

Okaaan;özel biri olmasa zaten aynı senin kurduğun cümleyi kurardım da işte :)
Motivasyonum diye bişi kalmadı yani :o

Valla kadin gicik olmasinda:))
fizik nasil olsa gelip gecici......
Dunyanin en buyuk eziyeti vidi vidici kadin bence:))) yoksa dunya guzeli olsa 3 gun pek bir sey ifade etmemeye basliyor insana( en azindan bana oyle oluyor:)))
aaa birde erkeklere kucuk bir hatirlatma... Cok guzel bayanlarla evli erkeklerde stress orani ve buna bagli kalp krizi orani daha yuksek oluyormus( bir dergide yazan bir arastirma)
sebep olarak adamlarin her an kadina mukayet olma stresi ve ben eisteyken bu sporda simdi bizim
hatuna sarkiyorlarmi???? Gibi endise ve korkular... Buna neden olarak gosteriliyor...aman dikkat ben sahsen rus bir bayanla evli samimi arkadasimda bu durumu tetkik ettim:)))))
hatunda fizik mukemmel ama.... Adama stresss buna bagli testestreron azalmasi ve bir kisir dongu:))))

benim anlamadıgım neden ankette tombiş fok tifi falan gibi bir secenek yok
sanki kilolu bayanlar boşta geziyor hiç sevgililerı yok gibi kimse onları secmeyecek gibi ankete bile almamışsınız
şiddetle kınıyorum sizi hepiniz bir gün şişko olabilirsiniz tombiş kızları küçümsemeyin :D

Haha fok tipimi :)))) supersin ciddirik kadinlarla ilgili kelime hazneme bir kelime daha ekledin ....

aşağı konulardaki 3 numara denen kadına şöyle bir gözle bakın kadının kalça genişliği omuzlarından daha geniş birkere damızlık olmaz :):):)

Kadın dediğin çocukluğunda ve gençliğinde yüzmüş olucak omuzları biraz geniş beli ince vücut u sert sıkı bacakları düzgün atletik yapıda olucak yani

boy en az 1.72 en çok 1.78

Son düzenleme:
Valla arkadaşlar shakirayı beğenmiyenin anlını karışlarım...Şimdi bir erkek Sibel Canı beğeniyorum dese hemen kendiside şişkoda ondan mı diyeceğiz......

.

öncelikle alnımı karışlayabilirsin:)
şişman kadın seven illaki şişman olacak diye birşey yok,sadece fikir yürütmeye çalıştım,genelleme yapmış olmayayım şimdi.ama söylediğim şekilde düşünenlerin oranı da az değil.

bu arada atletik kadın olarak beğendiğim michelle rodriguez var,avatar daki pilot bayan.ikinci fotoda yüzü biraz garip çıkmış ama sevimli bir suratı var aslında.

Eklentiler

• MichelleRodriguez2.jpg
    MichelleRodriguez2.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 438
  • Michelle-Rodriguez-027-1024x768.jpg
    Michelle-Rodriguez-027-1024x768.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 439
  • Michelle-Rodriguez-009-1024x768.jpg
    Michelle-Rodriguez-009-1024x768.jpg
    129,1 KB · Görüntüleme: 401
Bir kadında sadece fiziğe odaklanan erkek yalnız cinsellik bekliyordur kanımca...
Ne yani cinsel hevesi bitince n'olucak, fiziğinin ilgisini çektiği başka kadınlara mı bakıcak, onlarla mı birliktelik yaşayacak

Cinsellik ve de fizik kavramları önemli; karşılıklı mutluluk için, ama bir çift sadece bu kavramlardan dolayı birlikteyse, birbirine sadece bu anlamda ihtiyac duyuyor ve sevgi besliyorsa bu ilişki sağlıklı bir ilişki değildir

Ayrıca evet kilolu olmak hoş bir şey değil ama sağlık sebepleri yüzünden de insan kilo alabiliyor; ben polikistik over yüzünden yağlandım, 12 kilo aldım toplamda ama her ne sebeple olursa olsun bir başka bayan arkadaşın kilo alma sebebi bir başka şey de olabilir, zaten bu işkence insanın kendisinde özgüven eksikliği yaratıyor, partnerine sıkıntı veriyor, her ne olursa olsun her bayan bayandır, ve de saygı görmelidir, sadece bayan olduğumuz için değil insan olduğumuz için ! ve kimse kilolu olduğu için saygısız ifadeleri hak etmez. Burası bir forum, burada aynı zamanda benim gibi yağ yakmaya çalışan, kilosunun onu zaten fazlasıyla üzdüğü bayan arkadaşlar var, daha fazla üzülmek neden ? Üzmek neden ? Biz zaten farkındayız güzel olmadığımızın :( Bu bağlamda yazma gereği duydum ve yukardaki arkadaşları da çok kırıldığım için içim acıyarak ve de özür dileyerek kınıyorum !

Özetle vurgulamak istediğim noktaya gelirsem; Sadece cinsellik ve fiziksel güzellik bağlamamalı çiftleri

Evlililik ve birlikteliklerde cinselliğin önemi yadsınamaz ama tek kriter bu olmamalı bence

Setenay bana deselerki güzel mi sadık mı istersin ? Tercihimi sadık tan yana kullanırım. Her erkeğin aklında bir kadın modeli vardır onu anlatmışlar Konudada ideal fizik denmiş. Bir kadın da ne ararsınız adında bir konu açılsa anlatılanlar çok farklı olur bence sende birçok kişiyi kınamazsın ;) ( ben dahil )
saygılar...

fiziğine bakarak kadın söyleyecek olursam canlı gördüğüm için Didem Erol derim fiziğine çok önem verdiği belli bunun karşılığınıda fazlasıyla almış birisi.

fiziğine bakarak kadın söyleyecek olursam canlı gördüğüm için Didem Erol derim fiziğine çok önem verdiği belli bunun karşılığınıda fazlasıyla almış birisi.

:)
bence oncede yazdigim gibi
1- kadin kafa eti yiyen tip olmamali( vidi vidici kadin bas agrisi yapar)
2- Fazla guzel olmamali ( fazla guzeli mukayet sorunu nedeniyle stress ve testesteron seviyesi azalmasina neden olur)
3- Yap boz tipi olmamali ( bu tiplerde estetik , makyaj , botox , giysi cizme , altin, pirlanta turu degerli tum malzemeleri tuketme egiliminde olup salonda koltuklarin yerini degistirir gibi estetik pesinde kosarlar)
4- Ben evde sana yemek yaparim ev isleriyle ugrasirim tipi olmamali ( bu tipler bir sure sonra ben evde cok bunaliyorum spora gidicegim, anneme gidicegim, daha sonra arkadasima ugrayacagim bidi bidi bidi tarzi ile bir sure sonra ev isleri cok agir geliyor bir yardimci tutalimla konuyu noktalarlar)

emin olun bu listeyi saatlerce uzatabilirim her gun spor salonunda , calistigim hastanede o kadar cok bayanla karsilasiyorum ki .... Bu ve buna benzer tum ozellikler bir sure sonra fiziksel ozellikleri maskelemeye basliyor
yine deneyimlerimden bir ek guzellik yarismasinda derecede yapmis olsa bir kadinin guzelligi 1. Haftadan sonra hic bir anlam ifade etmez hale geliyor :)))))))

Son bir ek kadin fok tipide olsa ( ya ciddirik bu cok komik :))))
ne diyordum fok tipide olsa kadin olsun kadin gibi olsun ....

Sayın setenay,şişman olmanın sağlıklı ve çekici bir durum olmadığını söylediğim ve savunma mekanizması ile ilgili birşeyler yazdığım içinde kınamanızı üstüme alındım,son 2 sayfada da üstüne alınabilecek pek kimse yok.
Öncelikle kimse hakkında saygısız bir tutumda bulunmadım.Şişmanlığın sağlıklı birşey olmadığı zaten tıpta kabul gören bir olgu,şahsi fikrim değil.Şişman kişilerin de toplumun geneli tarafından çekici bulunmadığı da sanırım bilinen birşey.Bu konuda yapabileceğim birşey yok sadece olanı yazdım.
Kimseyi kırmak gibi bir niyetim yoktu,kırılmanıza da üzüldüm ama kimse hakkında saygısız bir ifade kullanmadım,sadece şahsi fikrimi söyledim.
Fiziksel güzellik ve ilişkinin temelleri ayrı bir başlığın konusu,biz sadece fizik üzerine konuşuyoruz.
Dediğim gibi kırılmanıza üzüldüm ama kınamanız beni hedef alıyorsa hakettiğimi düşünmüyorum.

Sayın setenay,şişman olmanın sağlıklı ve çekici bir durum olmadığını söylediğim ve savunma mekanizması ile ilgili birşeyler yazdığım içinde kınamanızı üstüme alındım,son 2 sayfada da üstüne alınabilecek pek kimse yok.
Öncelikle kimse hakkında saygısız bir tutumda bulunmadım.Şişmanlığın sağlıklı birşey olmadığı zaten tıpta kabul gören bir olgu,şahsi fikrim değil.Şişman kişilerin de toplumun geneli tarafından çekici bulunmadığı da sanırım bilinen birşey.Bu konuda yapabileceğim birşey yok sadece olanı yazdım.
Kimseyi kırmak gibi bir niyetim yoktu,kırılmanıza da üzüldüm ama kimse hakkında saygısız bir ifade kullanmadım,sadece şahsi fikrimi söyledim.
Fiziksel güzellik ve ilişkinin temelleri ayrı bir başlığın konusu,biz sadece fizik üzerine konuşuyoruz.
Dediğim gibi kırılmanıza üzüldüm ama kınamanız beni hedef alıyorsa hakettiğimi düşünmüyorum.

Setenay cok guzel bir bayan ... Aslinda sismanda olsa .... Hic farketmez hastaneye geldiginde... Ertesi gun butun kizlar ... Ne kadar hos bir bayandi seklinde yorumlar yaptilar:))))))
isin asli sansli dogmus bayanlardan ( nazar degmesin:))
sismanda olsa pek birsey farketmez....:))) bence...

Aaaa neler goruyorum baslık karısmıs..

Beyler setenay ablamı kırmayın lutfen.. Her ne kadar yuzyuze gorusme fırsatımız olmasa da kendısını cok severım ve profıl fotograflarından da gercekten guzel bırı oldugu bellı oluyor.. :)

Bır daha olmasın bak.. :D
Benım gıbı dusunen mod varsa ban yeme tehlıkenız var.. :D

Not: Berkthagar soyledıklerım sana degıl sakın kısısel alma, amacım ortamı yumusatmak ve gerceklerı soyleyerek setenay'ın gonlunu almak hepımız adına.. :)

Setenay, ruhsal yönden rehabilitasyona ihtiyacın varsa klinik psikolojisi eğitimim bitmemiş olsa da yardımcı olmaya çalışabilirim. Durumundan tedirginiz, sakın yanlış bir şey yapmaya kalkışma. Bak herkes seni çok seviyor ve lütfen üzme bizi.

Berktager, erkek olduğun gerçeğine küs sen de. Bayan olsaydın sana da ne methiyeler düzerdik ama sen sadece paravan olarak kullanılıp üstünden Setenay'a mesaj vermek için kullanabiliyoruz. Hakkını tüm forum alemine helal et. Sen de üzme bizi.

Bu mesajda yazılanların hiç birisi hedefe atış değildir. Edebi açıdan güzellemeler silsilesidir. Beni de sevin ve beni de üzmeyin.

Arkadaşlar,amacım Setenay'a karşı kırıcı olmak değil.Sadece Setenay'ın sözleri beni insanları fiziksel görünümüne göre değerlendiren ve küçümseyen biri olarak yargıladı,en azından ben böyle anladım.kendisi pek öyle insanları yargılayacak biri değil bildiğim kadarıyla ve beni yargılaması bu yüzden rahatsızlık yarattı.
Ama Setenay'ın bugünlerde morali bozulmuş sanırım,estetik fenomenin mesajıyla farkettim şimdi.Sanırım bunu daha önce anlamalıydım,benim hatam.

Setenay ablacım,kusura bakma niyetim seni kırmak değildi.Sadece ben de biraz olaya şahsi baktım,seni kırdıysam özür dilerim.

Not:Evet,haklısınız bu arada,kendisini şahsen görmedim ama son avatarında yüzü gayet güzel çıkmış:)

benım hayelımdekı zayıf kaslı kadın ve koyu esmer sıyah gozlu ama asık oldugum ve cıktıgım kadın hafif balık etlı sarısın yesıl gozlu. hatta adı gogusumde yazılı dovme bıle yaptırdım. Ne kadar sevdigimi dusunun 2 seneyi gectı

berkthagar gibi bir turlu cozemedım bu olayı. Demek ıstedıgım bazen bende cozemıyorum bu durumu. Benım kriterlerime uymayan bı kadınla cıkıyorum ve manyak gıbı asıgım :S

Son düzenleme:
Back
Yukarı