Kadında ideal fizik...

Kadında ideal fizik özellikleri..

• Zayıf

Votes: 13 6,6%
  • Normal

Votes: 47 23,7%
  • Balık etli

Votes: 73 36,9%
  • Atletik

Votes: 65 32,8%

• Total voters
    198
Basenlerden Biraz Etli,Göğüste Aynı Şekilde,Çok Hafif Bi Göbek,Boy Fazla Uzun Değil,Çok Hafif Selülit :D İdeal Kadın İşte :D

bence bu konuda ara sınıfar da olmalı yav.mesela bazı kadınlar genetik olarak geniş omuza belirgin kalflara falan sahip oluyorlar ama biraz da etine dolgun yuvarlak hatlı oluyorlar.mjacksonın örnekleri gibi,ciara ve latin hatun tiplemesi gibi.

ya da balık etlinin şişmana yakın kısmı da ayrılmalı,dts1994ün tarif ettiği gibi.

Basenlerden Biraz Etli,Göğüste Aynı Şekilde,Çok Hafif Bi Göbek,Boy Fazla Uzun Değil,Çok Hafif Selülit :D İdeal Kadın İşte :D

:))))) ya arkadaslar supersiniz bu ne istah :))) ele gelen kadin muhabbetinide asip gecmissiniz bundan sonrasinda fantezi sitelerine dogru bir gidishat gozlemliyorum ...:)))

Allah herkese gönlündekini nasip etsin ve beni de beni güzel bulan canım kocacığımın gözüne daha bi güzel göstersin :D

duamızı ettikten sonra gelelim konuya, zevkler renkler tartışılmaz, tek bir ideal fizik olmaz, olsaydı çok sıradan olurduk herhalde. İyi karpuz nasıl seçilir, ağırlığı, yuvarlaklığı, vurunca çıkan sesi nasıl olur vs. Yani bildiğin karpuzun bile idealini seçerken bir sürü özelliğe bakılıyor ki kadında ideal fiziği tarif etmek daha bir zor olsa gerek :)

Ben diyorum ki ideal olan baktığında içini gıcıklayan, hoşuna gidendir.
170 boy mavi göz beyaz ten olur ama dondurucu bir soğukluğu vardır idealliği göremezsin, ne demiş yazar "yüreğinin götürdüğü yere git" yüreğini alıp götüren senin idealindir, öyle olmasaydı yüreğini yerinden oynatamazdı ;)

ideal bir bayan fiziği etkileyici bir yüzle birleştiğinde bu dünyanın en büyük kuvvetini meydana getirir..bu güzeeliğe sahip olmak için tacını tahtını feda eden krallar,uğruna ailesini bi kenara bırakıp bütün servetini feda edebilen erkekler,ve hatta bu güzeliiğe sahip olamadığı için hayatına son veren insanları tanıdık.eet bu güzellik dünyadaki bütün maddi kuvvetlerin hatta bir insan yaşamının dahi üzerinde bir değere sahiptir

bayanlar bu kuvvetin bu gücün daha doğar doğmaz farkında oldukları için ömürlerinin yarısını beauty center larda gecirirler. eet ideal bir fiziğe ve güzelliğe sahip bir kadın bu korkunç güce ve kuvvete sahiptir.fakat bu güzellik onu mutlu edermi orası tartışlır.bunu derken aklıma eskilerin büyük bir tecrübe sonucu ''kızımın kendi güzel olacağına baktı güzel olsun'' sözü aklıma gelir.

şahsi kannatim ikili ilşkilerde mutsuzluğun temel kaynağı kadının kozmetik kültüründe yardımıyla bu güzelliğini alalede sergilemesidir.günümüzde bu güzellik bir bayan için mutsuzluğun temel kaynağı olabilir diye düşünüyorum.

vesselam........

Son düzenleme:
Yapılan araştırmalarda testestoronu yüksek erkeklerin sexi bulduğu tipler erkeğe benzemeyen kadınlarmış...

Moskovada bir araştırma yapılmış gazetede okumuştum kadınlar mini etek giyince erkeklerin özgüveni düşüyor utanıyor yada maymunluk yapmaya başlıyormuş bunu kadın algılıyor ve özgüveni tavan yapıyormuş ve cinsel doğası gereği güçsüz erkeği reddediyormuş..........bence gayet mantıklı....

Tuğba Büyüküstün diyenler ankette normale oy verecekler arkadaşlar....

Ben latin kadınlarına bayılıyorum. Benim ideal kadın fiziğim belki çoğunuzun hoşuna gitmeyecek. Mesela boy olarak 165 civarı olacak. İnce bel, geniş kalça, iri göğüsler. Monica Belluci, Maria Carrey, Salma Hayek, Kelly brook beğendiğim fizikte kadınlar.

Yok aynı zevkleri paylaşmıyoruz :) Benim favorim yukarıda. Ekledim kendisini, insanların gönül gözü açılsın. Ne de olsa anketi balık etli tercih edenler önde götürüyor :)

Evet, öyle Gülben Ergen gibi üzüm salkımı gibi kolları olan balık eti etiketi altındaki balina gibi hanımları şahsım adına beğenmiyorum :) O esmer hanımın spor yapması gerekiyor, mesleği bırakalı salmış biraz. Hilary Duff'ın şu estetik haliyle karşılaştırmam dahi, yüz olarak da iki gömlek giydirir diğerine :) Lakin ikisi de bana hitap etmiyor, boyları çok kısa...

.
.
.

173 cm boyuyla esas kadın bellidir: Angelina Jolie...

angelina-jolie-sexy-bikini-women.jpg

Back
Yukarı