alakası yok bunun bence. ben yağlı biri değilim hatta kilo almaya çalışan biriyim. fit bir vücudum var , sporculuk geçmişimden kalma(yüzücüydüm) ,ben hacim kazanmak istiyorum sadece .
ama yağlı kadın yani balık etli kadın severim. kadın göbekli ise güzeldir bana göre(hafif göbek tabi obez bir kadından bahsetmiyorum

). basenleri iri olmalı. kalçaları iri olmalı.bacakları ince bi kadın çok sevimsiz değil mi? iskelet gibi

kolları kalın olmalı(kas değil)vs. bence o tarz kadınlar daha anaç oluyor , daha sevimli oluyor.kadının hatları belirgin olmalı , ne bileyim kadınsı olmalı . tuttunmu ele gelmeli

bu benim zevkim , fit olan aynı zamanda 'kadın zevki' benimkine paralel olan pek çok arkadasım da mevcut. yani bence fit olmakla alaksı yok kadın zevkinin.
manken vücudu diye tabir ettiğiniz 0 beden, ben ve benim gibi düşünenlerin ise 'çar çöp'

olarak nitelendirdiği kadın modeli bana sıska çelimsiz birini çağrıştırıyor nedense , hoşuma gitmiyor. kadında kaburga görmeye tahammül edemiyorum. safinaz gibi
bu benim görüşümdür. herkesin beğenise tabiki saygım var ben bunu kalınlaştırdığım yer için yazdım.