Kadında ideal fizik...

Kadında ideal fizik özellikleri..

• Zayıf

Votes: 13 6,6%
  • Normal

Votes: 47 23,7%
  • Balık etli

Votes: 73 36,9%
  • Atletik

Votes: 65 32,8%

• Total voters
    198
Gül Gölge için "at gibi" tabirine kesinlikle katılıyorum:p

Ama yüz güzelliği konusunda, katıldığımı söyleyemicem doğrusu:(

Linkteki fotolar sona doğru gittikçe photoshop etkisini daha çok görüyoruz, ilk resimlerle son resimler arasında epey fark var....Bir de '81
doğumlu birine göre yaşlı gösteriyor sanki...

Burda her güzele ve herkesin güzeline bir kusur bulmak kolay tabi...:D

Benim aklıma yüz güzelliği bakımından ilk gelen isim Bar Rafaeli...Ama Adriana'nın da Doritos reklamındaki gülüşünü hiç unutamıcak mıyım ben...:(

SEVGİLİ KADINSEVERLER
2009'un sonlarına doğru bizzat benim tarafımdan zor şartlarda açılmış ve yüksek katılım oranı ve şiddetli tartışmalarıyla bir döneme damgasını vurmuş son derece bilimsel konuma katkıda bulunan ve 0'dan zirveye taşıyan herkese teşekkürler....:)

Konumun başarısını çekemeyen bir takım rakip konu sahipleri görüldüğü gibi tutanamayım 3.sayfayı boyladılar...:)

Konumuzda kesinlikle insan hakları ihlali yapılmamıştır en az oy alan zayıf vücut tipine oy vermeye utanan zayıf severlere bile tarafımca sahip çıkılmış, neticede o da bir kadınseverdir diyerek ezdirilmemiş ve yaptığı seçimden utanmaması için yardımcı olunmuştur.....:)

Konumuzun amacına ulaşması için oy kullanmayan kalmamasını ve hatta son derece bilimsel ve felsefi bilgilerinden bir buklede olsa sunmalarını ve yorumlarını bekliyorum..
Kadınseverler derneği.............

krnkmdd Bilimsel tablolar için teşekkür ederim...Göğüsleri silikon olmasa daha iyi mi olurdu acaba?

Slikon olmasa daha iyi olabilir evet.Buda iyi ama fitness yakışmış hatuna dimi ;)

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=2730&p=1&rid=2369

Bence kadın budur,
Hastasıyım, bu kadar güzel mi olur bir hatun ya :D :D

Derler ya hükümet gibi kadın diye, işte ondan ;) ;)
Herkes resim eklemiş ya ben de link veriyorum...

Gözünüz gönlünüz açılsın

Ayrıca şimdiden gelecek tepkilere karşı kalkanlarımı kuşandım :D çünkü biliyorum yine bir çok arkadaş yok neresi güzel bunun, yok at gibi kadın, yok çok iri gibi yorumlar yapabilir....

Ama bence gerçekten farklı ve güzel !!!
Fiziğini ben çok beğeniyorum, yüzü de mütişşş :) :)

evet baya bir güzelmişthums:

Atletk tercihimdir :)

şahsi fikrim son nokta monica bellucidir..
fizik yüz güzelliği vs. zaten bunlara denilecek bir şey yok..
ama o bakışlar adamı delip geçer..

Eski amerikan filmlerinde olur ya bilirsiniz kovboy filmlerinde falan da vardır, işte o kadınlar tam kadın gibi kadın kıyafetleri, davranışları, makyajları aileyi ayakta tutma çabaları hani bir tokat vurunca gidip sezsizce ağlayan türden, kibar fakat güçlü kadınlar kadınlar sonra gidip gönlünü alırsın, şimdi ki kızlar öyle mi valla ölümle tehdit eden bağararak ortalığı birbirine katanlar................Eskiden kadın kadın gibiymiş, erkek erkek gibiymiş...şimdi herkes erkek..:)

Değerli Bodyforumtr sakinleri ve sevgili kadınseverler:
Bu konuyu ilk açtığım zamanı hatırlıyorum da sevgili kadınseverler, anarşi hortlamış, borsa zortlamış, yunanistan avrupa şampiyonu olmuştu:) efendime söyliyim,bu kötü gidişe birilerinin dur demesi gerekiyordu...Yaw bu ne vurdumduymazlıktır, bana dokunmayan yılan bin yaşayımcılıktır dedim ve konuyu açtım..

Bir takım bilimdışı rakip konu sahipleri, her devrin adamları ve iktidar yalakaları tarafından hor görüldüm aşağılandım, steroid severlerden tehditler aldım yılmadım süper çağdaş kişiliğim, kıvrak zekam, üstün Alman disiplinim, çevik ve ahlaklı oluşum vede aşırı derecede yakışıklılığımla bu zorlukları atlattım:) ve daha önce düşman olan balıkçılar, Atletikocular, normal ve zayıfseverleri , Kadınseverler adı altında tek bir dernek altında topladım, sendikal hakları için mücadele ettim,sorunlarıyla ilgilendim, sorun çıkaranları dövdüm, gücüm yetmeyen olunca kaçtım:) neticede ibrahim tatlıses gibi sıfırdan zirveye çıktım...
hepimiz çok üzüldük çok yıprandık ama amaca ulaştık kardeşlerim Nice başarılara diyorum..

Konularına rağbet gösterilmeyen, Bilimsellik dışı Rakip konu sahiplerine aşağıdaki ünlü sözü hatırlatırım;

Nobel ödüllü ünlü bilim adamı ve aynı zamanda da filozof olan akıl hocamız, Ankaralı Turgut'un dediği gibi Haticeye değil neticeye bakın..
gul.gif

2 zaten normal spor yapmadığı halde zayıf olan insan modeli,3ünde kalcası geniş hic hoşlanmam :badgrin:

Bence kesinlikle 8..

Kuantum fiziği... İlk önce de beyin... Fiziksel olarak o yoksa altın oranı en çıtır haliyle yakalasa neye yarar, nereye kadar dayanılır? Tabii istekler bitmez, omuz başları yuvarlak hatlarla selamlayıp, doğal dik göğüslerin gökyüzüne bakması, düz karın adaleleri, yuvarlak sıkı kalçalar, kendini en azından belli edebilen kalflar, hafif dolgun uyluk denen üst bacak yapısı ve parçalı bir sırt grubu ile süslenmiş bel gamzeleri... Saçlar mümkünse boya barındırmayan ya da en azından boyalı hissi vermeyen canlı olmalı, gözler parlak, çene kısmı geniş, yüz silüeti resmi yapılamayacak kadar kemiksiz ama bir okadar da totoş olmamalı. Dudaklar da altı üstü orantılı olup etli olmalı. Gerçi bu ideal kadından çok, ideol kadın oldu çoğusu için ama ideal budur. Yahu... :)

3 numara zaten kim kardashian onda hile var arkadan goruntu tamamen farkli vosvos kaputu var arkada =) jamie eason'u ben de cok begenirim.

benim favorim asagida artik atletik midir nedir siz verin karari :P

2mhix08.jpg

Erkekler çok şey istemiyormuş fizik olarak,bu başlıktan çıkardığım sonuç bu.Beğendikleri fizikler hep normal,oh oh :p

Back
Yukarı