Bence Kadının kadınlık özellikleri 170 ten sonra kayboluyor.Gögüsü olmuyor mesel****alçası olmuyor.Yani balık etli olmuyor kısacası.Ama 170 ten sonra da tabiki bu dediğim özelliklere sahip hatunlar var.Fakat onlarda artık enine boyuna olduğundan tabiri caizse At gibi hatunlar.
Evet kadim dostlarım bu yarışa yürek dayanmaz zayıf dibe vurmuş,Norml ise yarıştan kopmuş görünüyor.......
Gelenekçi Balıkseverler mi, yoksa Yenilikçi atletikseverler mi? Her an herşey olabilir saygılar..
Gelenekçi,atletik demiyelim biz ona,çünkü aşağılama gibi duruyorbence şöyle diyelim:Kadınsı fiziğe sahip kadın isteyen balıkseverlerle,Body sporuna aşık gençlerden;çevik,sportmen kadın sevenler diyelim.
Bence oylede demeyelim istersen..
Bizim atletik tanımımız kadınsı fizige aykırı degil cunku..
Sadece beli ince olsun, belini ince göstermek icin omuzları biraz genis olsun, karnı duz olsun, bacakları toplu ve hafıften kaslı olsun vs vs.. Bunlar kadınsı fızıge aykırı degıldır dıye dusunuyorum..![]()
hepimizin hayalinde çok güzel mükemmel kadınlar var bence biraz düşük seviyelere inmek lazım biz çok mu yakışıklı ve çekiciyiz de çok mükemmel kadınlar hayal ediyorz ?
Direkman kadınsı özelliğe aykırı değil şu açıdan aykırı;Çünkü bu özelliklerin bir çoğu erkeksi özellikler.Neden mi çünkü geniş omuz erkeği çekici kılar.Ben daha dar omuzlu sevgilim olsun diyen kadın görmedim.Geniş omuza bayılırlar.ve erkeğe ait bir özelliktir diye düşünüyorum tabi kişisel birşey.o yüzden öyle söyledim.Halbuki balık et öyle değildir.Gögüsler dolgun,dolgun kalça vs.Ama bu demek değil ki ben kadından anlıyorumBen gögüsü büyük kadından hoşlanmıyan,kalçalı kadından hoşlanmıyanda biliyorum.tamamen kişisel tercih aslında.Ama kişisel olmayan birşey var o da geniş omuzun ve kasların erkeksi olduğu.ha erkeksi özellikler kadında iyi durmaz mı?İşte o senin tercihin
![]()
nasıl yaglı kadınlardan hoslanırlar anlamıyorum migdem kalkar benım uf
hepimizin hayalinde çok güzel mükemmel kadınlar var bence biraz düşük seviyelere inmek lazım biz çok mu yakışıklı ve çekiciyiz de çok mükemmel kadınlar hayal ediyorz ?
Mesela Deniz Seki Balık etli, hayranım![]()