Kadında ideal fizik...

Kadında ideal fizik özellikleri..

• Zayıf

Votes: 13 6,6%
  • Normal

Votes: 47 23,7%
  • Balık etli

Votes: 73 36,9%
  • Atletik

Votes: 65 32,8%

• Total voters
    198
Evet Kadınsever arkadaşlar konumda yeni bir boyut açıldı eğer anlatmak istediğiniz kadın biçimini anlatamıyorsanız resim yükleyebilirsiniz konu daha renkli olur....

Not:Lütfen Başka türlü vücut severlere saygı duyalım Fanatiklik yapmayalım hangi vücut tipinden hoşlanırsa hoşlansın oda bizim kardeşimizdir hor görmeyelim dışlamayalım topluma kazandıralım.. Saygılar...

Çok ilginç bir konuya temas ettin şimdi dostum resimdeki kadını balık et olarakta değerlendiren de olabilir atletik olarakta o yüzden bu konuyu irdeleyelim..

Gördüğüm kadarıyla buradaki bayan atletik,,omuz genişliği ve kolları böyle düşündürttü.Ama allah vergisi bir kalça var,genel olarak atletik vücutlu.

diz kapaklarından beline kadarki bölümü önemli olan bölge benim açımdan. omuzuna bile dikkat etmedim şimdiye kadar, hakkaten biraz genişmiş omuzu ama çokta sırıtmıyo.

Çok ilginç bir konuya temas ettin şimdi dostum resimdeki kadını balık et olarakta değerlendiren de olabilir atletik olarakta o yüzden bu konuyu irdeleyelim..

Muhtemelen resimdeki playboy güzellerinden biri.Tanırım ben onları:DBu kadın atletik flan değil.Atletik vücuttan kastınız sadece geniş omuzsa öyledir(atletiktir) ama kaslı flan değil.Bu kadın latin fizik özelliklerine sahip.Yani daha öncede belirttiğim gibi benim için hazine değerinde.Fakat fiziğindeki bu orantı,balık etin bu kadar yakışması,sizi bunun atletik olduğu yanılgısına yakınlaştırıyor.Çünkü bazıları balık et diyince;şişmandan 1 basamak gerisini düşünüp,balık etlilerin çok yağlı ve hantal olduğunu düşünüyor.Bu bildiğin süper bir balık.Ha dersenizki atletik nasıl olur?Bak böyle olur.
2780749170_d0948005b1.jpg

2780748956_8d02a69768_o.jpg

Sayın integral,senin atletikten kastın son derece fit ve oldukça kaslı,herhangi bir sporla profosyonel uğraşan anladığım kadarıyla.Fakat bazı kızlar ve bayanlar genetik harikası oluyor,düzenli spor hayatı olmasa bile ince bel,geniş omuz,kas hatları belirgin ama fazla sert olmayan bacaklara sahip olabiliyor.Bence atletik diyince illaki profosyonel sporcu veya yağ oranı mükemmel olarak düşünmemek lazım,günlük hayatta da atletik grubuna giren pek çok güzel bayan görebiliriz.

Sayın integral,senin atletikten kastın son derece fit ve oldukça kaslı,herhangi bir sporla profosyonel uğraşan anladığım kadarıyla.Fakat bazı kızlar ve bayanlar genetik harikası oluyor,düzenli spor hayatı olmasa bile ince bel,geniş omuz,kas hatları belirgin ama fazla sert olmayan bacaklara sahip olabiliyor.Bence atletik diyince illaki profosyonel sporcu veya yağ oranı mükemmel olarak düşünmemek lazım,günlük hayatta da atletik grubuna giren pek çok güzel bayan görebiliriz.

Evet haklısın,daha doğrusu arkadaşın gösterdiği resimdekinin balık olduğunu kesin ispatlamak için böyle bir resim koydum.Yoksa bu abartılı tabiki.Bunun gibi olmazsa atletik değil demek istemedim.Ama arkadaşın resimde atletik değil.Eğer herkes onun atletik olduğunu düşünüyorsa yöneticilerden ricam benim oyum atletiğe:DBalık ete değil.değiştirsinler.

Açıkçası banada pek atletik gekmedi atletik olsa birkere kalçası dar olur he spor yapıyordur o ayrı ama atletiklik biraz farklı gibi mesela adam 3 yıldır body çalışıyor ama atletik bir vücudu yok her spor yapan atletik vücut görünümünde olmuyor kimiside çalışmadan atletik kas olayı ayrı sanki resimdeki kadın kalçasını özel çalışmalarla büyütmüş ve şekillendirmiş gibi duruyor yada tipik bir latin..Bence bu kadın spor yapan ancak balık etli bir kadın..

Usd61 anket ne güzel devam ediyordu nereden buldun bu resmi kavram kargaşasına yol açtı olaya farklı bir boyut kazandırdı:)

Usd61 anket ne güzel devam ediyordu nereden buldun bu resmi kavram kargaşasına yol açtı olaya farklı bir boyut kazandırdı:)

Benim koyduğum resim nasıl:DAtletiğin daniskası:DBeni döver o hatun.

Fanatik balıkçılar desteklediği vücut tipinin daha iyi olduğu kanıtlamak için bu tezi resimlerle desteklemeye başladılar..Ve hangi vücut tipini beğendiğine karar veremeyen arkadaşlarımıza yönelik psikolojik bir taktik olarak değerlendiriyorum:)

Bu seferde integral arkadaşımız yeni bir tartışma başlatabilir çünkü salma hayek normal vücutlu diyenlerde olabilir balık etli diyenlerde...

Not:Usd61 nin balık açılımı atletik çevreler tarafından şiddettle kınanmıştı..

Fanatik balıkçılar desteklediği vücut tipinin daha iyi olduğu kanıtlamak için bu tezi resimlerle desteklemeye başladılar..Ve hangi vücut tipini beğendiğine karar veremeyen arkadaşlarımıza yönelik psikolojik bir taktik olarak değerlendiriyorum:)

Bu seferde integral arkadaşımız yeni bir tartışma başlatabilir çünkü salma hayek normal vücutlu diyenlerde olabilir balık etli diyenlerde...

Not:Usd61 nin balık açılımı atletik çevreler tarafından şiddettle kınanmıştı..

Haklısın salma yı koyarken tereddüt ettim bu yüzden,ama göğüsleri görünce balıktır dedim koydum:D.Çünkü öyle duruyor.
Bu foto balık:http://media.fabulously40.com/images/salma_hayek1.jpg
Bu da balık bence ama normale yakın sınırda yani:http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Salma-Hayek-salma-hayek-246035_1024_768.jpg

Son düzenleme:
Back
Yukarı