Kadında ideal fizik...

Kadında ideal fizik özellikleri..

• Zayıf

Votes: 13 6,6%
  • Normal

Votes: 47 23,7%
  • Balık etli

Votes: 73 36,9%
  • Atletik

Votes: 65 32,8%

• Total voters
    198
İnteqral bence senin çoğu balık dediklerin bana göre normal kategorisinde yer almakta :D Yani Bilhassa son foto balıksa normal vücut tipi herhalde kaburgalar gözükücek seviyede olmalı :D Her göğsü büyük olan balık değil bence, balık etinin en önemli faktörü bel bölgesinin "normal" vücuda göre biraz daha dolgun olması. Aynı şekilde kollardanda kendisini belli eder diye düşünmekteyim =)

Not: Resimler çağrıştırdı tabi hepsi tanıdık simalar :D:D

İnteqral bence senin çoğu balık dediklerin bana göre normal kategorisinde yer almakta :D Yani Bilhassa son foto balıksa normal vücut tipi herhalde kaburgalar gözükücek seviyede olmalı :D Her göğsü büyük olan balık değil bence, balık etinin en önemli faktörü bel bölgesinin "normal" vücuda göre biraz daha dolgun olması. Aynı şekilde kollardanda kendisini belli eder diye düşünmekteyim =)

Not: Resimler çağrıştırdı tabi hepsi tanıdık simalar :D:D

o resim hariç gerisi kesin balık e, o ise normale yakın,ama resimleri koyarken gözümden kaçmış,salma balık olduğundan resme pek bakmadan koydum ama normalmiş gerçekten o yüzden ona normal diyelim gerisi balık ama.Salmanın yana eğik fotosu normal gerisi balık et.

never-quit-19.jpg

Burda 3 numaralının göğüsleri 2'ye koy tamamdır :D skinny diyor ama bence skinny daha ince oluyor

2shae Dostum çok sağol gerçekten çok güzel paylaşım bu resimlerde bütün kategoriler mevcut sağol..

Flabby iyiymiş:)
curvy ve chubby'de iyi

Son düzenleme:
2shae arkadaşın eklediği fotolardan 2 ve özellikle 8 nolu fotoda kadın işte beğendiğim fizik türü bir kaç isim vermek gerekirse benim beğendiğim sitede mevcut timea majarova bunun dışında nurcan taylan birde voleybolcu rus natalia Hanikoğlu gibi

Sevgili Kadınseverler oylama sürüyor genelde biraz farklı olmanın avantajlı olduğu anketimizde görülüyor...Artık tüm vücut tiplerini gösteren resmimizde yukarıda mevcut oradan bakıp değerlendirmenizi yapabilirsiniz kadim dostlarım...İstediğiniz modeli rahatça inceleyebilmeniz ve bu konforu yaşayarak dilediğinize oy vermenin dayanılmaz mutluluğunu yaşayabilmeniz için siz değerli kadınsever dostlarımıza Resim desteğide sunduk....İstedeğinize oy vermek bir mouse kadar uzağınızda.......

omuzmuş bacakmış vs. bunlar hikaye bence. Vücut açısından 5 anahtar benim kalbimi çarptırır.

İnce bel - dik ve orta boy göğüs - dışa çıkık kalça - nazik el ve ayaklar - ne çok açık ne çok koyu ten rengi.

bu kriterler olunca boy kısa olsa da estetik duruyor bu da sorun yaratmıyor. Estetik 1.60 lık bir hatun 180lik bir kadını sollayacaktır. Arkadaşın resmine istinaden de 3 numaralı hatunun göğüslerini 2'ye koy perfect.

Bu konuyu biz açtık babam açtı kağnılarla dişimizle tırnağımızla zirveye taşıdık..
Siz hetoreseksüel(kadınsever demek) dostların katkısını unutmamak gerek hepiniz çok üzüldünüz çok yıprandınız..
Bilimsellikten uzak birtakım rakip konu sahipleri konumun üstün tirajı karşısında çaresiz kaldılar ve diğer sayfayı boyladılar...

Tabloda görüldüğü üzere aşırı zayıf aşırı şiman ve aşırı kasla bayanlara rağbet az..Ozaman bu açıklarını her aldıkları 5 kiloya karşılık 1 kitap okuyarak telafi edebilirler..konu açıldığında hemen victor hugodan girip kenndynin suikastina kadar anlatımlarını sürdürerek ortamın yıldızı olmalarıda mümkün ama bence bunun yerine spor yaparak zayıflamaları daha kolay yol olacaktır.....

Not:Kadın çirkin bir adamla çıkar ve bunu gururla anlatır o iyi bir adamdı ancak erkek çirkin bir kadınla beraber olduğunda bunu ölene kadar saklar...

Kadın bahane muhabbet şahane....oylama sürüyooor..........

Arkadaşlar sanırım artık msonuç netleşti 1.Garantiledi Balık etli...Sonuncuda garantiledi zayıf....yanlız 2.atletik ama norman ummadığımız bir atakla potaya girdi ve 2.lik mücadesi devam ediyor..

Bence Kadının kadınlık özellikleri 170 ten sonra kayboluyor.Gögüsü olmuyor mesel****alçası olmuyor.Yani balık etli olmuyor kısacası.Ama 170 ten sonra da tabiki bu dediğim özelliklere sahip hatunlar var.Fakat onlarda artık enine boyuna olduğundan tabiri caizse At gibi hatunlar.

Misal Gül Gölge :)
At gibi diyorsunuz ama bence "hey maşallah" dedirtecek kadar güzel !
Ben bayanken hastasıyım; çok kıskanıyorum :D

Bence TR'nin en güzel hatunu ! Kadın dediğin böyle olur :D
Çok güzel çokkkkk !!!

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=2730&rid=2369

never-quit-19.jpg

Burda 3 numaralının göğüsleri 2'ye koy tamamdır :D skinny diyor ama bence skinny daha ince oluyor

Bence en güzeli 3 - curvy ...
bayan gözüyle yorumum bu tabii !
Kadınsı hatlar önemli bence :)

never-quit-19.jpg

0,1,6,7 direk gitti. diğerlerinin güzel örneklrini gördüm. eklemeyi düşünüyordum ama sadece vesikalık gibi resimleri var:S ama yukarıdaki resimler arasında en tatlı 2 numaralı :)
29328967.png

n66490498471598.jpg

Back
Yukarı