Kadında ideal fizik...

Kadında ideal fizik özellikleri..

• Zayıf

Votes: 13 6,6%
  • Normal

Votes: 47 23,7%
  • Balık etli

Votes: 73 36,9%
  • Atletik

Votes: 65 32,8%

• Total voters
    198
bu konuda bende sanırım bir hastalık var umarım kimse beni yargılamaz ben büyük gögüs hastasıyım hani gögüsleri olsun gerisi mühim degil diyerek beraber oldugum kızlar bile oldu psi. bisey sanırım tedavi olucam inş. bu yüzden tercihim balık etliden yan'a tabi kesinlikle sisman degil...

burhan altıntop mu yoksa kadın olsun yeter mi? :D:D:D

heheh :) "nefes alsın yeter yaa" diyor ya her dinleyisimde guluyorum :)
Benim de tercihim balık etli bayandan yana. Boy konusunda pek bir takıntım yok ama ince bayanlar gözüme çok hoş gözükmüyor genelde.

Katılan kadim dostlara teşekkür ederim balık et öne geçti burası spor sitesi olmasından dolayı atletik vücuda da rağbet sözkonusu normal vücut ise ikincilik mücadelesi veriyor zayıf vücut küme düşmek üzere oylama tüm hızıyla sürüyor son yüze giriliyooor...

yaw siz hiç etrafınızda kilolu kadın zayıf erkek ewlwnmiş görmediniz mi ben çok gördüm bu aşık olma meselesi yani şimdi sen çok dersin zayıf olsun zayıf olsun die gidersin 95 kilo bi kadınla ewlenirsin yani bu aşık olma meselesi aşık olmak ta hormon meselesi karar işi değil
ve hormonların etkileri uzun sürer

Ben de zayıf kızlardan cok hoşlanıyorum acıkcası. Çıtı pıtı kızlar derler ya, aynen onlardan.

kilo olarak 48-50 kg arası, birazcık uzun boy benim idealim diyebilirim. Kızın yanında 2 katı gibi durmadıktan sonra bana zevk vermiyor, zaten anca 2 katı olabiliyorum. Bunun nedenini şöyle acıklayabilirim; Aykırılık her zaman hoşuma gidiyor hayatta. Yani, cok iri bir adamın zayıf ve düzgün fizikli bir eşinin/sevgilisinin olması veya uzun boylu birisiyle kısa boylu birisinin cıkması vs gibi örnekler.

D.wolf zayıf beğenirim demişsin ama oyunu kullanmamışsın..

Evet zayıfa 1 oy var..lütfen oylarımızı kullanalım..konuyu okuyup oy kullanmadan kaçanlar var....
Balık et hala önde kadim dostlarım doğru bilinen yanlışlar gün yüzüne çıkıyor ve oylama tüm hızıyla devam ediyoor...saygılar...

Fit ama dolgun vücutlu bayanlar hep daha seksi gelmiştir,playboy güzelleri de genelde bu tiptedir zaten.
Ama aşk açısından kesin birşey söyleyemem,fakat tatlılığın kesinlikle artısı var.

Ama biz erkeklerin unutmaması gereken bir şey var bizler hiç bir kadını seçmiyoruz ister zayıf ,ister şişman,ister atletik olsun kendiz zevkimize göre olan kadınların arasından herhangi biri bizi seçerse onunla birlikte olabiliyoruz...

Yani biz burada ne kadar şöyle olsun böyle olsun desek de ipler onların elinde arkadaşlar beğeniyorlar ve alıyorlar genelde :D:D

Bu çok tartışmaya açık bi konu :) Hatta ekşisözlükte günlerce tartışılmıştı. Olaya bir de şu açıdan bak, bir kadın bizden hoşlanıyor ve bizi seçiyor fakat biz onu seçmiyoruz. İleride o kadın seçtiği kişileri elde edemezse onu seçen erkeklerden birini tercih etmek durumunda kalıyor ya da en kötüsü bekar kalıyor. Yumurta mı tavuktan çıkar yoksa tavuk mu yumurtadan gibi birşey anlayacağınız :D

Ben atletik'i işaretledim. Özellikle bu yaz tatildeyken aynı oteldeki bir rus mankene aşık olduğumdan beri bundan etkileniyorum :D Eskiden balık etli beyaz tenlileri severdim taa ki onu görene kadar. Boyu en az 175 falandı ve rus esmeriydi fakat o bacaklarındaki kas kütlesi tam ayarındaydı ve bu sporla uğraştığı açıkça belli oluyordu. İnce beli ve bilekleri, kalfları ve özellikle üst bacak ve kalçasına bakmaktan gözümü alamıyordum o derece :D Hayatımda gördüğüm en güzel kadın diyebilirim.

Türkiyede bu tip hatunlar görme şansımız pek olmadığından ve gördüklerimizin genelinin balık etli olduğundan onlardan birine vurulup ondan sonra da balık etli severim diye dolaşıyoruz (bir zamanki ben). Ama eminim etrafımızdan bahsettiğim türden kadınlardan olsaydı burdaki çoğu kişi atletik'i işaretliyecekti :)

Bodyforum sitesinin Yaman, yiğit, cesur ve sportif üyelerinden ilginç tespit ve yorumlar gelmeye devam ediyor..Sıralamada durum aynı gözüküyor...ve oylama olanca süratiyle devam ediyor bakalım neler olacak.....

Not:Lütfen konuya bakan arkadaşlar yorum yapmasa bile vatandaşlık görevi olarak oy kullansınlar..Hala konuyu okuyup oy vermeden sıvışanlar var lütfen kötü örnek olmayalım saygılar.....

Aman Tanrım! Ankette büyük değişimler meydana gelmiş balık et ile atletik neredeyse kafa kafaya normale hala rağbet var zayıflar ise maalesef sonda..Oylama iyice kızışmış ankete katılan Babayiğit üyelere sevgiler...

Kadında ideal ölçü nedir,Erkekte nedir tarzı sorular abesle iştigaldir.Çünkü çok subjektif konular bunlar.Güzellik,çirkinlik,yakışıklılık vs.Öznel konularda ise nesnel yargılara varılamaz.Bence balık etlidir.Sence zayıftır diğeri için kaslıdır.Mankenlik için 90-60-90 dır ama sexte balık etli olması önemlidir erkekler için mesela.Bazısı sarışın sever,bazısı esmer.bazısı uzun bazısı kısa.Yani göreceli.Bu kadar göreceli bir kavram hakkında,ideal ölçü nedir diyip sormak yanlış.Bunun ideali yok.Ama sırf konu açılmış adet yerini bulsun diyip Tanımımı yapıyorum.İri gögüslü,dolgun kalçalı.Elleri ayakları zarif ve balık etli.

Balıkseverler ve atletik severler lütfen beğendiğinize destek verin şu anda kafa kafaya bir yarış hakim buradan çıkardığım ana fikir burası spor sitesi olduğu için atletik fazla oy almış gibi gözüküyor dışarıda olsa balık birinci normal ikinci olabilirdi?

Balıkseverler ve atletik severler lütfen beğendiğinize destek verin şu anda kafa kafaya bir yarış hakim buradan çıkardığım ana fikir burası spor sitesi olduğu için atletik fazla oy almış gibi gözüküyor dışarıda olsa balık birinci normal ikinci olabilirdi?

Aynen öyle,balık her zaman favori:DNormal vücutta 2.gelirdi.Atletikte sonuncu:D.Aslında bu soruyu her delikanlı cvblıyabilir kendi içinde?Soralım kendi kendimize.Bir kadında ne isteriz.Cvb basit.Kadınsı özellik ve hatlar.Nedir bunlar?Şunlardır:Dolgun kalça,Güzel dudaklar,Dolgun gögüs,Çekici gözler ve surat,Kadınsı gülüş,Narin tavırlar.Var mı itirazı olan?Kadın kadın gibi olursa erkek kadını beğenir bu kadar basit.Ha bazısı hükümet gibi kadından hoşlanır.tuttuğunu koparan kavgacı kadından veya kaslı kadından hoşlanır orası ayrı.Ama genelde erkek kadınsı kadından hoşlanır.Buda çok doğal değil mi?

175-180 arası boy. uzun bacaklar. güzel yüz. formül bu:)

175-180 arası boy. uzun bacaklar. güzel yüz. formül bu:)

Bence Kadının kadınlık özellikleri 170 ten sonra kayboluyor.Gögüsü olmuyor mesel****alçası olmuyor.Yani balık etli olmuyor kısacası.Ama 170 ten sonra da tabiki bu dediğim özelliklere sahip hatunlar var.Fakat onlarda artık enine boyuna olduğundan tabiri caizse At gibi hatunlar.

ben oyumu atletikten yana kullanıyorum fitness sporuyla uğraşan pilatesde buna dahil kadınlardan hoşlanıyorum olimpiyatlara katılan kadınlarda çok iyi fizik oluyor sırıkla atlama 3 adım atlama ve koşucular gibi birde voleybol oynayan kızlar fizikleri şahane oluyor beğeniyorum

Back
Yukarı