Kaç saat uyuyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oric
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hafta içi akşamları kaç saat uyuyorsunuz

• Total voters
    1.101
kışın 7-8 saat uyuorum da yazın ortalama 5 saat uyuyorum

Sekiz saate sabitli düzen bozulursa antrenmanlarda haliyle performans kaybı yaşadığımdan genelde sekiz saat uyumaya çalışıyorum ve buna uygun şekilde bir uyku düzenim var diyebilirim.

hafta içleri dershaneye gitmek için 45kmlik bir yolculuk yaptığım için uyku sürem bu yıl çok az,bir de sınavlara hazırlanıyorum iyice azaldı uykum.

00.30 da yatıp 6:30da kalkıyorum. 6saatle yetiniyorum,bazen daha da az oluyor.
ama akşam üzerleri dershaneden geldiğimde de 1-1buçuk saat uyuyabiliyorum.

e buna bir de 1 saatlik yolun yarısında uyuduğumu da katarsak 8 saati buluyor :)

hafta ici 6-7 saat bzen daha az hafta sonları 10 saat felan hafta ici 1e doğru uyuyorum 5.40 da kalkıyorum.

ben 8 saatten fazla yani 8,5-9 saat uyuyorum. Bir kere hayatımdaçok büyük hata yaptım. Arkadaşlarda kaldık. Pazarteside çok sağlam idmana girmişim. Göğüslerim hala ağrıyordu. Salı gecesi arkadaşlarda kaldık vge sabah 6da yatıp 8de kalktık okula gittik. O gün amino acid, protein , enerji içecekleri vs. çarşamba günkü antremanımı anca yapabildim. Ama antremandan 8de geldim banyo beslenme vs. 9da bi yattım sabah 8de kalktık :D

Askerde büyük sorundu bu uyku.Aralıksız 5 saat uyusak kendimizi o gece şanslı görürdük :D
Spor yapınca işler değişiyor tabi 7 -7,5 saat arasında gidip ğeliyor uyku sürem.Başımı yastığa koyduğumda dakika bile sürmüyo uykuya dalmam...

3 gündür sıcaklar yüzünden uyku düzenim kalmadı ya.Gece 1,30da yatağa girdim saat 4e kadar dönüp durdum en son soğuk duş aldım öyle yattım anca öyle uyudum.Tam güneşe karşı benim oda güzdüzleri 40 derece içersi akşamlarıda ondan farkı yok.Günde anca 7 saat uyuyabiliyorum artık.

Balkonda yatıcam artık.2 gün içinde mesaj atamazsam bilinki aşağı düştüm.

gördüğüm kadarıyla çoğu kişi asgari 8 saat uyuyor.. çok iyi. ben bunu yapamıyorum.max 6,5 saat. erken yatmayı sevmediğim için böyle bir sıkıntı var.. tabi bu idman günlerinde iyi dinlenmemi engelliyor.

Back
Yukarı