Kaç saat uyuyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oric
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hafta içi akşamları kaç saat uyuyorsunuz

• Total voters
    1.101
çok uyumak da ,az uyumak da çok kötü bir yerde....ben fitnessdan eve 23:00 de geliyorum.1 saat uyuyor ve kalkıp yemek yiyorum...yatış saatim ise 05:00-07:00 arası değişiyor....kendime eziyet ediyorum açıkçası..yıllardır bu böyle...şu uyku sorununu giderebilsem gelişme katsayım da artacak...uyku sürem ise 7-8 bazen ise 10-11 saate çıkıyor...

Eskiden kuzular gibi uyurdum ama son zamanlarda ciddi uyku problemi yasıyorum . Yaptıgım arastırmalardan sonra soyle bir sey elde ettim; yatmadan evvel çok yüksek protein alıp bundan sağlayacağınız aşırı enerji, beyninizi zorluor, gergin rüya ve uykusuzluğa neden oluyormus.

3-4 saat uyuyorum günde hafta içleri...hafta sonları ise 6-7 saat

Hafta içi 8 ya da 9,hafta sonu 11-12 saat.
Spor salonunda duvardaki posterde yazan bir yazı:
train smart
sleep 10 hours a day
eat right

10 saat mi :(
Bence 10 saat uyku çok fazla ve gereksiz
7 saat uyumak isterim ben günde
O da olucak inşallah yavaş yavaş :D

Yani sabahları gec kalkıyorum genelde 12 gibi.Sonra akşamüstü yine uykum geliyor yine uyuyorum evde olursam.Gece de geliyor ama uyumuyorum :)
Ama hep var yani daimi.Dra mı gitsem cidden :confused:

Yani sabahları gec kalkıyorum genelde 12 gibi.Sonra akşamüstü yine uykum geliyor yine uyuyorum evde olursam.Gece de geliyor ama uyumuyorum :)
Ama hep var yani daimi.Dra mı gitsem cidden :confused:

Tabii Canim; devamlı uyku hali normal değil ;)
Tıpkı bendeki uykusuzluğun normal olmadığı gibi :(

Şu an senin durumun cok garip geliyor cidden bana,beni bıraksalar bütün gün aralıksız yatıp uyuyabilirim sanırım :) Senin de tam tersi.Aslında senin durumunda olmak isterdim,gayet verimli değil mi ? Doktora gittin mi ?

benimde uyku yönünden hiç şansım yok . anette önce 8 saat diye kullandım ama.sorum bende değil ama
hiç bir sabah saat 9a kadar uyuyamam, tatillerde bile haftada 3 gün tatilim var. Annenemle küçük kardeşim bağıra bağıra kavga içinde. sonra onların bağırtılarını dinle y susun diye bağırıyorum yok. sonra suçlu ben oluyorum yok öyle yok böyle niye bağırıyorsun. erken yatsaydın mış
erken yatınca uykum günde iki saate düşüüyor ama malesef

(edit dertleşmeye yazmaya karar verdim)

Son düzenleme:
Şu an senin durumun cok garip geliyor cidden bana,beni bıraksalar bütün gün aralıksız yatıp uyuyabilirim sanırım :) Senin de tam tersi.Aslında senin durumunda olmak isterdim,gayet verimli değil mi ? Doktora gittin mi ?

Verimli, Bilgisayarın başından kalkabilirsen tabii :( :(

Dr. a gitmedim, finallerden sonra :D
Sen de git bence !!!

Evet kesin karar verdim dersim olmadığı gün gidicem doktora.Artık cevremde tiksinmeye başladı benden zaten sürekli bi uykucu şirin modu :)

Sen de öyle finnalerden sonra,tatild dönüşü,vizeler falan diye aksatma Setenay!! :)

Evet kesin karar verdim dersim olmadığı gün gidicem doktora.Artık cevremde tiksinmeye başladı benden zaten sürekli bi uykucu şirin modu :)

Sen de öyle finnalerden sonra,tatild dönüşü,vizeler falan diye aksatma Setenay!! :)

Birbirimize motive veriyoruz Muscled Girl ;) ;)
Ertelemiyoruz; Dr'a gidiyoruz o halde thums:

Uykucu Şirine Seni :D :D

Şu an senin durumun cok garip geliyor cidden bana,beni bıraksalar bütün gün aralıksız yatıp uyuyabilirim sanırım

Çok uyku depresyonun belirtisi olabiliyor. Sorunlardan kaçma yolu olarak kişi uyumayı seçebiliyor. Bir psikolog ile görüşmek de faydalı olabilir muscled girl...

Ben de tam aksi bir süredir uyku problemi çekiyorum. Akşam uykuya güzel dalıyorum ama beş, beş buçuk saat sonra alarm çalmış gibi uyanıyorum. Bir daha da uykuya dalmak mümkün olmuyor. Şöyle bir-birbuçuk saat daha uyuyabilsem süper olacak ama....duh

Evet galois91 normalde öyle şeyler olabiliyor ama benim durumum öyle değil pek yani ben uyumak istemiyorum,tam tersi sürekli bişeyler yapmak istiyorum ama uykumla savaşmak zorunda kalıyorum bu durumda da :)

Back
Yukarı