Kaç saat uyuyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oric
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hafta içi akşamları kaç saat uyuyorsunuz

• Total voters
    1.101
Ben cahillikten 12-13 saat uyuyorum :)) Okullar açılınca bu süre düşer elbette fakat.Fırsat buldukça öğleleride uyur 12 saatimi tamamlarım ben :)

Jay Cutlerin beyaz showda tavsiye ettiği gibi 10 saat uyuyorum.

Akşam 10.30 civarı yatış, uykuya dalış 11'i buluyor desek, kalkış 7'de. Yani, 8 saat uyuyorum. Haftasonu 9-10 saat uyuyorum.

Mümkün olduğuna günde 7 saat.Nöbetlerde bazen sıfır.Ama vücut eksikliğini dinlenme günlerinde tamamlıyor, sanırım:)

daha önceki yazıların birinde gece 11 ile 2 saatleri nin vucut için olmazsa olmaz uyuma saatleri olduğunu okumuştum şuan bende yeniden bb ye başladım ve gece olan bütün işlerimi bıraktım saat 11 olunca herşeyi kapatıp bilgisayarımıda dahil yatağa giriyorum sabah alarmını 7 ye kuruyorum ama hep alamdan 5-10 dakka erken kalkıyorum önceden geç yatardım sabah öğlene kadar iş yerinde uyuklardım şuan o derdim kalmadı. ayrıca yatmadan önce 300 ml kadar protein tozu ile süt içiyorum çok iyi geliyor !!

BB' ye başlamadan önce önce fazla uykunun kilo almaya yardımcı olacağını düşünürdüm. Mümkün olduğu kadar fazla uyumaya çalışırdım. Ne kadar yanlış düşünüyormuşum.

Şimdi 7,5 - 8 saat uyuyorum. Gün boyu daha dinç çalışıyorum ve çok daha kolay kilo alıyorum. Kilo sorunu olanlarda uyku düzeni çok önemli.

hafta içi 8-9 saat hafta sonu yaklaşık 11-12 saat uyurum bide tuvalet su gibi ihtiyaçlar için ortalama 2 kere kalkmasam tam süper olucak

Hafta içi 7-8 saat arası uyuyorum gün boyu dinç oluyorum ama hafta sonları 10-11 saat uyuyunca sersem gibi oluyorum kalktığımdan 1-2 saat sonra kendime gelebiliyorum....
Birde okuldan hocam , akşam 9-12 arası uyunan uykunun gün boyu en verimli olduğu zaman dilimi demişti.

8 saat ve daha fazla uyuyanlara üzüldüm.90 yaşına geldiklerinde sadece 60 yıl yaşamış olacaklar.Bende azaltmaya çalışıyorum uykumu bakalım haydi hayırlısı.

Eğer kişi sürekli yararlı işler yapıyor ve uyku saati 8 saatten az olunca daha çok yararlı işler yapacaksa haklısın integral fakat ,uyusada uyumasa da yapacağı şeyler aynıysa uyumaktan zarar gemez,en azında VG. yapıyorsa gelişimine de katkıda bulunur...

bu günlerde çok huzursuzum. sürekli can sıkıntısı.. uyuyamıyorum lanet olsun!! 48 saat boyunca 2bucuk saat uyumuşum sadece.. ve okul programım çok yoğun.dün tam 12 saat boyunca okuldaydım ve 10 saat dersim vardı. uykusuz oldugum için eve gelince hemen yatıp sabaha kadar deliksiz uyku cekerim diye düşündüm. ama öyle olmadı malesef...gece3de hoooop bi uyandım.. uyumaya çalıştım olmadı.. oooff offf :(
ama normal zamanlarda bana 7-8 saatlik uyku yetmiyo mesela.. sürekli uykum geliyo,esniyorum falan.

uykusuzluk çok kotu bir şey ben 8-9 saat uyuyorum ama 2de yatıorum :s erken yatamıyorum bi türlü

Back
Yukarı