Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

kızlar ,arkadaşlarımız,çevremeizdekiler neden kaslarımızı beğenmez neden bizi bu sporu yaptığımız için bizi beğenmezler :
"zayıflar bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar" demiş Nietzsche..fazla söze gerek yok :)

Güzel sözmüş taktir ettim.Belkide tüm konuya verilen cvbların hepsinin üstünde sadece V.g için verilmemiş genel bir felsefe kokan söz.

Beyler haklısınız ama eleştirilerin geldiği nokta vücut geliştirmeyi tadında yapabilenleri kapsamıyor genelde. Misal görsel olarak kişinin hareketleri insandan insansı maymuna dönüşüp sağa sola çökerek yürür bir hale gelmişse ki böylesi tipler de var, bu gibi insanlar kastediliyor olmalı. Ayrıca sırf aşağılık komplekslerinden ötürü kendini kabalıkla gösterme arzusunda insanlar da var, yine onlardan da haz etmiyorlar. Hatta böylesi insanlardan spor yapan biri olarak ben de hiç iyi şeyler düşünmeyip haz etmiyorum.

Son düzenleme:
Kızlar futbolla ilgilenmemizi de iğrenç buluyor , halı saha maçlarımızıda iğrenç buluyor , Play Station oynamamızıda iğrenç buluyorlar ama hepsini yapıyoruz.:DBana göre kızların düşüncelerine göre hayatımızı yönlendirmemiz doğru değil.Kaldı ki ben daha kaslarımızı iğrenç bulan bir kızla karşılaşmadım.

Hatta bir kere adonis delisi bir kızla karşılaştım antremanları aksattığım günler kızıyodu bana.:lol:

Barbell curl yaparken ki haz , barbell row yaptıktan sonraki gözlerin pörtlemiş hali .. bunlar hayatta birçok şeye değişmeyeceğim zevkler.:badgrin:

Kızlar futbolla ilgilenmemizi de iğrenç buluyor , halı saha maçlarımızıda iğrenç buluyor , Play Station oynamamızıda iğrenç buluyorlar ama hepsini yapıyoruz.:DBana göre kızların düşüncelerine göre hayatımızı yönlendirmemiz doğru değil.Kaldı ki ben daha kaslarımızı iğrenç bulan bir kızla karşılaşmadım.

Hatta bir kere adonis delisi bir kızla karşılaştım antremanları aksattığım günler kızıyodu bana.:lol:

Barbell curl yaparken ki haz , barbell row yaptıktan sonraki gözlerin pörtlemiş hali .. bunlar hayatta birçok şeye değişmeyeceğim zevkler.:badgrin:

Yapma ortak, gaza getırıyosun benı.. :D

Zaten yoksun ortalıklarda ne zamandır.. :)

Yapma ortak, gaza getırıyosun benı.. :D

Zaten yoksun ortalıklarda ne zamandır.. :)

Sorma dostum sms'im bitti telefonu kenara ayırdım biraz.:DÖzel mesaja geçelim uyarı almayalım şimdi.:lol:

Birazdan antremana gitcem gel istersen sende. Sırt-triceps yapıp biraz daha iğrençleşmek istiyorum.:badgrin:

hiç birbirimizi kandırmayalım etrafınızdaki kızlara gösterin ronnie coleman'ı veya şu anki mevcut halinizden daha fazla kaslı bir erkeği ne diyecekler?

bir çoğu hepsinin iğrenç olduğu yönünde. kızlar en fazla fit erkek istiyorlar vücut olarak.

fit demek tüm hatları belli olmuş büyük kaslı erkekler değil. bir branş sporcusuna ait branşın getirdiği fitlik kastım.

hiç bunu türk kızı şuna buna yorumlamayın. yurtdışındaki forumlarda da çokça gezdim ve oradaki kızların görüşleri de aynı şekilde "neden erkekler 45 50 cm kola sahip olmak istiyorlar anlam veremiyorum" gibi

ha benim şahsi düşüncelerimi ve fikirlerimi bir kenara koyarsak bilimsel bir araştırmanın linkini paylaşayım sizlerle

http://harvardscience.harvard.edu/c...ve-distorted-image-what-women-find-attractive

ingilizcesi olmayan arkadaşlar için kısaca özet geçmek gerekirse

harvard üniversitesindeki bir araştırma da erkeklere kızları etkilemek için nasıl gözükmek isterdiniz diye soruluyor. erkeklerde şu an ki hallerinden 15 kg daha fazla kaslı olabilmeyi seçiyorlar.

aynı şekilde kızlara soruyor bu soru. erkeklerin nasıl vücudu olmasını isterdiniz diye. onların cevapları erkeklerin seçtiği cevabın 10 15 kg daha az kaslı hali yani oldukları gibi.

Birkaç ekleme daha yapayım,yeni yeni aklıma geliyor.

Şimdi,evet ne kadar geneli iğrendiğini söylese de vardığımız ortak karar;çok iri vücutlardan iğrenildiğidir ki bence de haklılar.İri vücuttan kastım da takviye alınarak şişmek amacıyla yapılan vücuttur.Takviyeden kastım da AA veya Protein tozu değil.

Herneyse ne kadar arada iğreniyorum diyenler olsa da bizim için oldukça iyi bir anahtar bazı kapıları açmak için.Aslında onlar da içgüdüsel oalrak hoşlanıyorlar fakat,hoşlanmadıklarını sanıyorlar.Zamanla biraz bilgi edindikçe,olaya yabancı kalmadıkça sevmeyenlerin de seveceklerine eminim.Hani bazı arabaların yeni kasaları çıkar da çok acayip gelir sonra alışırız ya o hesap.Tabi çok iri kimyasal takviyeli vücutlardan bahsetmiyorum başta belirttiğim gibi,tekrar dile getirmek istedim.

Sırası gelmişken aklıma yeni düşen tespitlerden bahsedeyim.Aklınızda bulunsun mutlaka işe yarar.Şimdi bazı kas grupları bir takım cinsel mesaj içeriyor.Aklıma gelen iki tanesini söyleyeyim.Biri ve en önemlisi bu konuda Adonis kaslar ve diğeri trapezler.Birçok kez durduk yere ben rica etmediğim halde trapezlerimin bayanlar tarafından masaj yaparcasına sıkıldığına şahit oldum.Bu o bölgenin sıkılığını yoklamak adına yapılan bir hamle.Cinsel ilişki sırasında pozisyondan kaynaklı bir durum ve tek tutunacak her genelde trapezler ve boyundur.Fazla derine inmek istemiyorum.Adonisler de yine cinsel duyguları harekete geçiren bir kastır,yine derine inmeyeyim.

Kasmayın yav bu kadar adonismiş trapezmiş. O kadar ince bakacaklarını sanmıyorum.

Zaten adonisinize fln aşık olacak kızdan da hayır gelmez.

Kasmayın yav bu kadar adonismiş trapezmiş. O kadar ince bakacaklarını sanmıyorum.

Zaten adonisinize fln aşık olacak kızdan da hayır gelmez.
Hayır dostum,mesele takma meselesi değil.Bunlar yaşamın içinde bulunan ve sürekli işleyen yaratılıştan kanynaklı şeylerdir.Bunlar genetik koddur,bayanlar özellikle o kaslara dikkat edip aha bu iyiymiş demez zaten.Farkında olmadan bu tür şeylerden etkilenirler.Kızlar Adonis'ten,Trapez'den hoşlanıyormuş gidip Trapez yapalım,Adonis yapalım demiyorum ki...Bu tür şeylerin öneminden bahsetmek istedim.Sen afedersin yatakta karşında fiziğinde kadınsılığı tüm özellikleriyle barındıran birisinden mi daha kolay tahrik olursun yoksa şekilsiz birisinden mi?Bu tür şeyler birçok şeye katkı sağlar.

Çoğu insan senin de aynı şekilde yorumladığın gibi hayatın lehimize çevrilinebilinecek noktalarını atlar.Bunu şöyle birkaç örnekle açıklayayım.Mesela bir insanla ilk defa tanıştığınızda elini sıkarsınız.Bu el sıkma mevzusu çok önemlidir aslında,ilk gördüğünüzde fiziksel izlenimden sonra insanın iç dünyası hakkında birkaç fikir verir.Eğer ki bu kişi elinizi sıkıca sarıp tokalaşıyorsa kendine güveni belirtir.Tabi bayanlara karşı nazik olunmalı,o ayrı bir mevzu konuyu karıştırmamak için hiç girmiyorum ona.
Bu iş ararken de mühim bir mevzudur;davranışlarınızı,mimiklerinizi doğru kullanırsanız büyük bir artıyla başlamış olursunuz.

Bir diğer örnek ise şu;mesela bazı insanlar size çok sıcak,samimi gelir ilk defa tanışmanıza rağmen.Adeta 6. hissiniz devreye girer ve ona karşı güven duyarsınız,onunla konuşmaktan mutluluk duyarsınız.Burada işliyor işte farkında olmadan etkilendiğimiz şeyler.E bu nasıl oluyor diyeceksin;ben yine aynı cevabı vereceğim mimiklerle,ses tonuyla,kullandığın kelimelerle,hareketlerinle...Hayatın içinde bazı şifreler gizli,belki bana doğuştan verilen bir yetenek bu bilmiyorum ama insanları çok iyi analiz ediyorum.Bu şifreleri kullanarak hayatı lehime çeviriyorum.Bana zarar veya yarar getirebilecek insanı tanıyabiliyorum,birisinin ilk cümlesinden sonra mimiklerinden,ses tonundan ikinci cümlesini çıkarabiliyorum.Hatta birçok kez arkadaşlarım bana bu konuda şaşkınlığını dile getirmiştir.Psikolojiye biraz ilgisi olan birisi ne demek istediğimi daha rahat anlayacaktır.Herşeyimiz dışarıya bir mesaj niteliğindedir.

Kimi bayanlar çok çekici gelir,güzel olmamasına rağmen.Bunun sebebi,en başta fiziksel özelliklerine dayalıdır(Bahsettiğim kas grupları da bizim için geçerli;kasma meselesi değil,biz bu sporu hem kendi tatminimiz için hem de karşı cinse güzel görünmek için yaparız.Şimdi itiraz edenler olacaktır,ben bayanlar için yapmıyorum diye.Aslında kendileri de bilmezler,her erkekte karşı cinse güzel gözükme arzusu vardır.Bunu yine en basit olarak hayvanlardan anlayabiliriz.Erkeklerin kur yapma saflhalarını iyi analiz ederseniz demek istediğimi anlarsınız.Benimki bir tüyo idi arkadaşlara,tekrar söylüyorum kasma meselesi değil,eğer biz güzel ve çekici görünmek istiyorsak bu kas grupları önemli.Benim bu kas gruplarına ağırlık verdiğim yok,gerektiği yerde gerektiği zamanda çalıştırılıyorlar zaten.Bazı arkadaşlar eksik çalışıyorlar ondan dedim.Bu kas gruplarına önem vermelerini önerdim.).Mesele bu yani,bu tür şeylere dikkat etmeni öneririm.

Mesajında bazı yanlış kelimeler kullanmışsın veya farkında olmadan,istemeden böyle bir karşıklığa mahal vermişsin herneyse.Benim Adonis'e aşık olan kızdan hayır beklediğim yok.Meseleyi iyi irdelemediğinden böyle bir yorum yaptın sanırım,yukarıda gerekli şeyleri yazdım zaten.Mevzu sandığından çok daha derin birşey,bahsetmek istediğim de o doğrultuda.

Hayır dostum,mesele takma meselesi değil.Bunlar yaşamın içinde bulunan ve sürekli işleyen yaratılıştan kanynaklı şeylerdir.Bunlar genetik koddur,bayanlar özellikle o kaslara dikkat edip aha bu iyiymiş demez zaten.Farkında olmadan bu tür şeylerden etkilenirler.Kızlar Adonis'ten,Trapez'den hoşlanıyormuş gidip Trapez yapalım,Adonis yapalım demiyorum ki...Bu tür şeylerin öneminden bahsetmek istedim.Sen afedersin yatakta karşında fiziğinde kadınsılığı tüm özellikleriyle barındıran birisinden mi daha kolay tahrik olursun yoksa şekilsiz birisinden mi?Bu tür şeyler birçok şeye katkı sağlar.

Çoğu insan senin de aynı şekilde yorumladığın gibi hayatın lehimize çevrilinebilinecek noktalarını atlar.Bunu şöyle birkaç örnekle açıklayayım.Mesela bir insanla ilk defa tanıştığınızda elini sıkarsınız.Bu el sıkma mevzusu çok önemlidir aslında,ilk gördüğünüzde fiziksel izlenimden sonra insanın iç dünyası hakkında birkaç fikir verir.Eğer ki bu kişi elinizi sıkıca sarıp tokalaşıyorsa kendine güveni belirtir.Tabi bayanlara karşı nazik olunmalı,o ayrı bir mevzu konuyu karıştırmamak için hiç girmiyorum ona.
Bu iş ararken de mühim bir mevzudur;davranışlarınızı,mimiklerinizi doğru kullanırsanız büyük bir artıyla başlamış olursunuz.

Bir diğer örnek ise şu;mesela bazı insanlar size çok sıcak,samimi gelir ilk defa tanışmanıza rağmen.Adeta 6. hissiniz devreye girer ve ona karşı güven duyarsınız,onunla konuşmaktan mutluluk duyarsınız.Burada işliyor işte farkında olmadan etkilendiğimiz şeyler.E bu nasıl oluyor diyeceksin;ben yine aynı cevabı vereceğim mimiklerle,ses tonuyla,kullandığın kelimelerle,hareketlerinle...Hayatın içinde bazı şifreler gizli,belki bana doğuştan verilen bir yetenek bu bilmiyorum ama insanları çok iyi analiz ediyorum.Bu şifreleri kullanarak hayatı lehime çeviriyorum.Bana zarar veya yarar getirebilecek insanı tanıyabiliyorum,birisinin ilk cümlesinden sonra mimiklerinden,ses tonundan ikinci cümlesini çıkarabiliyorum.Hatta birçok kez arkadaşlarım bana bu konuda şaşkınlığını dile getirmiştir.Psikolojiye biraz ilgisi olan birisi ne demek istediğimi daha rahat anlayacaktır.Herşeyimiz dışarıya bir mesaj niteliğindedir.

Kimi bayanlar çok çekici gelir,güzel olmamasına rağmen.Bunun sebebi,en başta fiziksel özelliklerine dayalıdır(Bahsettiğim kas grupları da bizim için geçerli;kasma meselesi değil,biz bu sporu hem kendi tatminimiz için hem de karşı cinse güzel görünmek için yaparız.Şimdi itiraz edenler olacaktır,ben bayanlar için yapmıyorum diye.Aslında kendileri de bilmezler,her erkekte karşı cinse güzel gözükme arzusu vardır.Bunu yine en basit olarak hayvanlardan anlayabiliriz.Erkeklerin kur yapma saflhalarını iyi analiz ederseniz demek istediğimi anlarsınız.Benimki bir tüyo idi arkadaşlara,tekrar söylüyorum kasma meselesi değil,eğer biz güzel ve çekici görünmek istiyorsak bu kas grupları önemli.Benim bu kas gruplarına ağırlık verdiğim yok,gerektiği yerde gerektiği zamanda çalıştırılıyorlar zaten.Bazı arkadaşlar eksik çalışıyorlar ondan dedim.Bu kas gruplarına önem vermelerini önerdim.).Mesele bu yani,bu tür şeylere dikkat etmeni öneririm.

Mesajında bazı yanlış kelimeler kullanmışsın veya farkında olmadan,istemeden böyle bir karşıklığa mahal vermişsin herneyse.Benim Adonis'e aşık olan kızdan hayır beklediğim yok.Meseleyi iyi irdelemediğinden böyle bir yorum yaptın sanırım,yukarıda gerekli şeyleri yazdım zaten.Mevzu sandığından çok daha derin birşey,bahsetmek istediğim de o doğrultuda.

İnsan ilişkileri konusundaki tüm dediklerine katılıyorum. Bu çok önemli bir konu olduğu için dikkat etmek gerek. Fakat diğer konu çok uç bir şey. Kızların bilinçaltını etkilemek için ben o kadar uğraşmam açıkçası. Sanırım sen de aynı fikirdesin benle.

bu hayat bizim hayatımız kızların değil onlar istiyorlar yada bir başkası beğenmiyor diye kendi zevklerimizden bizi gerçekten mutlu edecek şeylerden vazgeçmemeliyiz Orhan Gencebayın dediği gibi beni böyle sev seveceksen ben şuna inanırım eğerki dürüst iyi kalpli biri iseniz 50 cm lik pazunuz olsa bile kız sizi sevecektir birde bu zamana kadar çok kaslıyım hiç kız arkadaşım olmadı diyen birini görmedim mesala kızlar çok göbekli erkeklerdende hoşlanmaz fakat sokakta aşırı göbekli yanında fıstık gibi kız olan çok kişiyi gördüm

İnsan ilişkileri konusundaki tüm dediklerine katılıyorum. Bu çok önemli bir konu olduğu için dikkat etmek gerek. Fakat diğer konu çok uç bir şey. Kızların bilinçaltını etkilemek için ben o kadar uğraşmam açıkçası. Sanırım sen de aynı fikirdesin benle.
Aynen katılıyorum,benimki sadece bir anektod idi..

abi iğrenç bulmuyorlar bence. aslında kendi erkek arkadaşları öle olmadığı için kıskanıyorlar hyper_

Üsk Sporium

Son düzenleme:
türkiyemizde spor yapan insanlar avrupadakine nazaran çok daha az . vucudunu geliştirmiş erkek spor yapmayan kızlar için uzanamıyacakları cigere benziyor kızlarda bu durumu kabullenmiyip bahaneler üretiyorlar :D bu tip kızların sporla yakından uzaktan alakası olmadıgı için yanında iyi vucuda sahip bi erkegi kontrol altında tutamıyacaklarını düşünüyorlar sebebi yanlarındaki erkege bakılmasından rahatsız oluyorlar ve spor kültürüne sahip bi insanın yanında ezilmekten korkuyorlar olay budur :D

• Like
Reactions: Eqo
ilk başta beğenmemiş gibi davranıyorlar ama içten içe bayılıyorlar özellikle dokunduklarında kaslarına buna defalarca şahit oldum :) bide şu var beğendiklerini direk yüzüne söyleyemezler örneğin sen bi kadına ben büyük göğüslü yuvarlak kalçalı kadınlardan hoşlanırım dermsin yüzüne benim için önemli olan iç güzellik dersin

Birçok şeyi iyi yapan insanların belki de en büyük sıkıntısı başkalarını beğenmiyor sanılmasıdır. Bu noktada karşı taraf da onu baştan frenleyerek durumu dengelemeye çalışır ki günümüz kadınında bu eşitlik merakı üst noktalara ulaşmış durumdadır. Onun sevgilisi herkesinden iyi özellikler taşıması önemlidir ama onu da gölgeleyecek boyutta olmamalıdır noktasında bir düşünceye sahiptirler. Belki de haksız da sayılmazlar, öylesi de dişine göre birini bulmanın ya yolunu seçer ya da kendi çıtasını yükseltmeye çalışır.

Bence body aşırıya kaçılmadan yapılmalı iğrençleşmemek için doğal görünen fit bir vücudu herkes beğenir diye düşünüyorum ülkemizde az gelişmiş mahalle kabadayıları yada şu duygusal yumuşak çocuklar yani ikiside zayıf bunlar daha çok ilgi görüyo magazincilerin ve başka yayın organlarının body cileri sevmemesindende kaynaklanan bişey var bodyciler kas torbası, kas yığını, iri kas küçük beyin, duygusuz ve sert kişiler olarak tanıtılıyor.Bu yüzden yeni nesil kızlar kaslı erkekleri pek sevmiyor diye düşünüyorum..

Back
Yukarı