Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

valla ben tam aksi yönde tepki aldım. birkaç hocam hariç her türlü kız beğeniyo kasları. onlar çok geniş olmayan parçalı ama abartılmamış kaslara bayılıyolar benim gözlemlerime göre.

herkes kendince haklı olarak yazmış yaşım 32. 5 yıllık evliyim.Bazıları diyor ki kızlar laf attı inanki devir çok değişti e tabi çelikde değişti :) geçen yaz kilo verme ve bb başlamadan önce kilolu ama yakışıklı :) biri olarak kırmız tek kapı polo arabamla yaz akşamı trafikte ışıklarda beklerken iki çıtır kız off bizide götürse bizide alsa dediler güldüm baktım ama evde hanım bekliyordu bişey diyemedim :( Şu andada başka bir polo var arabada tekken o kadar bakıştıgım bayan oluyor ki malum istanbul trafigi gitmiyor bekliyoruz akşamları :) evli olduğum için hiç girmiyorum bu işlere zor işler evliyken eninde sonuda yakalanırsın istanbulun çok lüks residence (lük apartman ) ında bina muhasebesinde çalışıyorum göt göbek igrenç adamların yanında tv de gördüğünüz birçok model manken beraber yaşıyorlar binayı garsiyoner olarak kullanıyorlar isim veremiyecem özel hayat ve iş kuralları gereği ama binada 407 daire var ve aidatları yatırmaya çoğunluk bana geliyor 2-3 tane fit spor yapan sağlam adam var öbürleri iğrenç tipler laf meclisden daışarı ayı gibi kırolar ama kızlar taş taş :) devir değişti arkadaşlar karı kız işin hiçbir spor yapılmaz değmezde bir arkadaş çok doğru yazmış bu spora salon parası suplement özel beslenme vs.parası aylık 300-500 tl verceğinize araba taksidine girin cabrio 2000 model birşey alın 20-25 bin tl ye biraz giyim lüks bir berberde bakım solaryum vs. bir ortam edinin karı kız kum gibi gelir ha derseniz sen neden bu forumdasın bb gidiyorsun sadece kendim için hem fiziksel hem ruhsal terapi disiplin stres yenme öz güven kendini begenme,kendimi geliştirme ,bu spor adı üstünde kendini geliştirmekdir atletizmle beraber tüm sporların atasıdır eğer vücudunla beraber ruhunu aklını geliştiremediysen biryerlde yanlış yapmışsındır kendini gerçekleştirme ( psikolojide beş temel ihtitaç arasında geçer kendini geliştirme fiziksel ruhsal kariyer yapmak spor yapmak vb. ) salona isteksiz gidiyorum ama antreman esnasında ne evdeki sorunlu eşim :) ne 3 yaşında oğlum ne zor stresli işim nede gün içindeki sıkıntılar aklıma gelmiyor sadece yaptığım hareketler ağırlıklara konsantre oluyprum ve antreman sonrası iyi ki gelmişim diyorum pamuk gibi oluyorum Forever Bodybuilding
Yanlız şuda var yine sözüm forum dışındakilere 15-18 yaş arası ergenler bb 3-5 ay gidip sağa sola artislik yapanlarda milletin bizim hakkımızda kötü şeyler düşünmesine sebep oluyor ben bb başlamadan önce trafikte sağa sola devamlı çatarken (hakkadenlere sinyaş vermeden önüme kıranlar zart diye önünde duran taksiler ana yola çıkarken bakmadan önünüze zırt diye çıkanlar ) ama spora başladığımdan beri kendimi daha rahat kontrol ediyorum boşver gitsin diyorum hele spordan çıkıp eve arabayla giderken öyle tatlı kullanıyorum ki arabayı gerçi araba sürcek halim bile kalmıyor :)

herkes kendince haklı olarak yazmış yaşım 32. 5 yıllık evliyim.Bazıları diyor ki kızlar laf attı inanki devir çok değişti e tabi çelikde değişti :) geçen yaz kilo verme ve bb başlamadan önce kilolu ama yakışıklı :) biri olarak kırmız tek kapı polo arabamla yaz akşamı trafikte ışıklarda beklerken iki çıtır kız off bizide götürse bizide alsa dediler güldüm baktım ama evde hanım bekliyordu bişey diyemedim :( Şu andada başka bir polo var arabada tekken o kadar bakıştıgım bayan oluyor ki malum istanbul trafigi gitmiyor bekliyoruz akşamları :) evli olduğum için hiç girmiyorum bu işlere zor işler evliyken eninde sonuda yakalanırsın istanbulun çok lüks residence (lük apartman ) ında bina muhasebesinde çalışıyorum göt göbek igrenç adamların yanında tv de gördüğünüz birçok model manken beraber yaşıyorlar binayı garsiyoner olarak kullanıyorlar isim veremiyecem özel hayat ve iş kuralları gereği ama binada 407 daire var ve aidatları yatırmaya çoğunluk bana geliyor 2-3 tane fit spor yapan sağlam adam var öbürleri iğrenç tipler laf meclisden daışarı ayı gibi kırolar ama kızlar taş taş :) devir değişti arkadaşlar karı kız işin hiçbir spor yapılmaz değmezde bir arkadaş çok doğru yazmış bu spora salon parası suplement özel beslenme vs.parası aylık 300-500 tl verceğinize araba taksidine girin cabrio 2000 model birşey alın 20-25 bin tl ye biraz giyim lüks bir berberde bakım solaryum vs. bir ortam edinin karı kız kum gibi gelir ha derseniz sen neden bu forumdasın bb gidiyorsun sadece kendim için hem fiziksel hem ruhsal terapi disiplin stres yenme öz güven kendini begenme,kendimi geliştirme ,bu spor adı üstünde kendini geliştirmekdir atletizmle beraber tüm sporların atasıdır eğer vücudunla beraber ruhunu aklını geliştiremediysen biryerlde yanlış yapmışsındır kendini gerçekleştirme ( psikolojide beş temel ihtitaç arasında geçer kendini geliştirme fiziksel ruhsal kariyer yapmak spor yapmak vb. ) salona isteksiz gidiyorum ama antreman esnasında ne evdeki sorunlu eşim :) ne 3 yaşında oğlum ne zor stresli işim nede gün içindeki sıkıntılar aklıma gelmiyor sadece yaptığım hareketler ağırlıklara konsantre oluyprum ve antreman sonrası iyi ki gelmişim diyorum pamuk gibi oluyorum Forever Bodybuilding
Yanlız şuda var yine sözüm forum dışındakilere 15-18 yaş arası ergenler bb 3-5 ay gidip sağa sola artislik yapanlarda milletin bizim hakkımızda kötü şeyler düşünmesine sebep oluyor ben bb başlamadan önce trafikte sağa sola devamlı çatarken (hakkadenlere sinyaş vermeden önüme kıranlar zart diye önünde duran taksiler ana yola çıkarken bakmadan önünüze zırt diye çıkanlar ) ama spora başladığımdan beri kendimi daha rahat kontrol ediyorum boşver gitsin diyorum hele spordan çıkıp eve arabayla giderken öyle tatlı kullanıyorum ki arabayı gerçi araba sürcek halim bile kalmıyor :)

Evet bazı yerlerde haklısın.Yalnız şunu unutma:İster tipin olsun ister olmasın.Sonuçta güzel bir araban varsa, o kız o araba için gelir san****ara kaşına kara gözüne gelmez...Ama bodybuilding yaparsan kız tamamiyle kişiye odaklanır.Yani parası varmış zenginmiş fakirmiş düşünmez.Çünkü onu paranla pulunla değil sadece görünüşünle etkilemişsindir.Nasılki biz yolda taş gibi bir hatun görünce yav usta acaba zenginmidir bu diye düşünmüyorsak onlarda düşünmez.Para pul hikaye kimler neleri götürüyor..Sadece bodybuilding ve biraz özgüvenin açamıyacağı kapı yok.

burdada aynı şeyi yazıyorum :) o kızlar alışmışlar langır lungur insanlara o yüzden öyle diyorlar hiç umursamayın bence spora devam gayet güzel duruyor

Derler gülüm derler :D

Gelip ellemeyi, mıncıklamayı da çok iyi bilirler.

kadınları etkilemek için ağırlık çalışanlara acırım. güzel bir vücut sosyal hayatta ancak bir albeni olabilir. yoksa aykırı olmak her zaman tepki çekmiştir.
imaj herşeydir dostlar. önemli olan üçgen vücut değil; kazanılan parayı adam gibi harcayabilmek, ikili yada çoklu diyaloglarda kültür seviyesini ifade edebilmek kısacası oturmasını kalkmasıın bilmek vs. bunların yanında kendinden emin güven veren bir fizik sizi partilerin aranan adamı kıwamına getirir. sadece kadınlar kızlar değil herkes arkadaş olmak ister saygı duyarlar.
inanın kendimi bildim bileli ağırlık çalışıyorum. çok fazla insan tandım kimileri benden kütlece hatta boyca çok ufaktı ama parlıyorlardı resmen. bazılarınaysa yutkunarak bakıyordum amma asosyal manitasız tiplerdi gel gör ki.
özetle vücudunuz cesettir ne kadar işlesenizde beş para etmeyebilir. yeşillik olsun bedeniniz yeterki gösterebilin.
beyin bedava :p

ayrıca kaslı erkekleri biraz daha vahşi görüyorlar sanırım görüntüden ötürü :) kii bende öyle görüyormuşum baya hacimli bir arkadaşım oldu ozaman anladım çok kibardıda aksine çok nazik şaşırmıştım ve ozaman anladım neden böyle gördüklerini aklıma geldi :)

kadınları etkilemek için ağırlık çalışanlara acırım. güzel bir vücut sosyal hayatta ancak bir albeni olabilir. yoksa aykırı olmak her zaman tepki çekmiştir.
imaj herşeydir dostlar. önemli olan üçgen vücut değil; kazanılan parayı adam gibi harcayabilmek, ikili yada çoklu diyaloglarda kültür seviyesini ifade edebilmek kısacası oturmasını kalkmasıın bilmek vs. bunların yanında kendinden emin güven veren bir fizik sizi partilerin aranan adamı kıwamına getirir. sadece kadınlar kızlar değil herkes arkadaş olmak ister saygı duyarlar.
inanın kendimi bildim bileli ağırlık çalışıyorum. çok fazla insan tandım kimileri benden kütlece hatta boyca çok ufaktı ama parlıyorlardı resmen. bazılarınaysa yutkunarak bakıyordum amma asosyal manitasız tiplerdi gel gör ki.
özetle vücudunuz cesettir ne kadar işlesenizde beş para etmeyebilir. yeşillik olsun bedeniniz yeterki gösterebilin.
beyin bedava :p

kızlara güzel görünmek icin yapanlar zaten 2.aylarında bırakıyorlar sporu :)

O kadar çalışıyorlar mı ya :D

Bizim salonun yeni başlayan tayfası 2 günde bi yenilenir :D

Kızlarda ne istediklerini bilmediginden onlara takılmadan spora devam etmek lazım genelde çevremdeki tüm herkes Göbekli göre göre kası ne yapıcaksın ol göbekli diyor.hem sağlık hemde estetik durmak amacı ile spora devam milleti geçiniz :)

en doğru söz olmuş tekrar tekrar söylüyorum bu spor kadın kız için değmez yapılmaz senelerce ağırlılar yorgunluklar değmez bu spor sadece ve sadece kendin için sağlık için yapılır stres atmak için bu sporun diğer tüm sporlardan farkı vücüdu bariz şekilde geliştirir kendine özgüvenin gelişir bir şekilde tatmindir antreman esnasında tüm dünayayı unutuyorum yeter ama bb yapmışsın vücudun süper birde bununla bayan arkadaş edinirsen kimse itiraz etmez ama sadece kadın kız için bu spora bu yorgunluga bu ağrılara değmez

bir bayan olarak asla kaslarınızın iğrenç olduğunu düşünmüyorum şahsen ..
aksine vücut geliştirme sporu yapan erkekler bence çok daha çekici .. bu işin görüntü ve fiziki kısmı ,
birde bu sporu hakkıyla yapan insanlara zaten saygım çok büyük o ağır diyetler , antrenmanlar ve o kadar emek herkesin yapabileceği bir iş değil .. helede bu sporu bir yaşam biçimi haline getirmiş uzun zamandır yapanlar her ortamda kalitelerini ortaya koyarlar .. maalesefki bunu anlayamayan kavrayamayan hemcinslerim var , sadece arabaya paraya pula bakan çok :(( onlar adına üzülüyorum ne yazıkki..
siz kimin ne dediğine bakmayın , o kızlar gibi düşünmeyenlerimizde var :))

Ben henüz kilo verme aşamasını tamamlayamadım kısmet olursa ıkı üç aya kadar bu aşamayı tamamlayıp hocamdan da ruhsatı alabilirsem kas inşaatına başlamak istiyorum :D tabiki bu arada birde kızların bu "biz kaslı erkek sevmiyoruz" söylemleri var ama bana kalırsa çoğu beğeniyor beyler kaslı erkekleri yani düşünün bir tarafta gayet fit, estetik, sağlıklı, dünyaya ışıl ışıl bakan, baktığı yeri adeta yakan, kendine herzaman, heryerde sonuna kadar güvenen ve bunu belli eden :D bir spor adamı bir tarafta ya çok şişman ya çok zayıf kolları çöp gibi bir insan :) valla bana kalırsa onlarda seviyor spor yapan kaslı erkekleri ama söyleyemiyorlar işte çıkmış ya ağızlarından birkere sevmiyoruz diye hala aynı şarkıyı söylüyorlar. Bence durum budur beyler.

benim konuştuğum kızlar kaslı erkekleri sevdiklerini söylüyorlar tabi profesyoneller hariç:) dik şişik kalçalar, kaslı bacaklar, bel kemiklerinden aşağı inen "V" şekli(oblique sanırım), karın kasları, geniş omuzlar, kalın kaslı kollar sarıldığında güvende hissettirecek vs..

yani önceki mesajlardan bazılarında da belirtildiği gibi sağlıklı görünecek. tişörtünün içine yastık sokmuş gibi duranlar ise pekte sağlıklı görünmüyor bir yerden sonra hareketlerini kısıtlar hale bile geliyor. çok kaslı dövüşçüler de vardır mesela hareketlerinden bir şey kaybetmeden olunabilecek maximum kasa sahiptirler, ideal her anlamda atletik bir vücuda en iyi örnek olarak mücadele sporcularının vücutlarını gösterebilirim. jay cutler, ronnie coleman'ınki gibi vücutların pek fonksiyonel olduklarını sanmıyorum şahsen. en fazla arnold gibi olmak lazım, tabi olabilirsek :)

mesela iri göğüsleri severiz ama sutyen yerine paraşüt takanlar itici gelir değil mi?:) herşeyin fazlası zarar.

Bence bu yorum noktayı koymalı bu konuya.

Forumun %90 ı kızların kaslarını iğrenç bulacağı kadar kütleye sahip değil zaten.
O yüzden "shut up and squat" -)

Back
Yukarı