herkes kendince haklı olarak yazmış yaşım 32. 5 yıllık evliyim.Bazıları diyor ki kızlar laf attı inanki devir çok değişti e tabi çelikde değişti

geçen yaz kilo verme ve bb başlamadan önce kilolu ama yakışıklı

biri olarak kırmız tek kapı polo arabamla yaz akşamı trafikte ışıklarda beklerken iki çıtır kız off bizide götürse bizide alsa dediler güldüm baktım ama evde hanım bekliyordu bişey diyemedim

Şu andada başka bir polo var arabada tekken o kadar bakıştıgım bayan oluyor ki malum istanbul trafigi gitmiyor bekliyoruz akşamları

evli olduğum için hiç girmiyorum bu işlere zor işler evliyken eninde sonuda yakalanırsın istanbulun çok lüks residence (lük apartman ) ında bina muhasebesinde çalışıyorum göt göbek igrenç adamların yanında tv de gördüğünüz birçok model manken beraber yaşıyorlar binayı garsiyoner olarak kullanıyorlar isim veremiyecem özel hayat ve iş kuralları gereği ama binada 407 daire var ve aidatları yatırmaya çoğunluk bana geliyor 2-3 tane fit spor yapan sağlam adam var öbürleri iğrenç tipler laf meclisden daışarı ayı gibi kırolar ama kızlar taş taş

devir değişti arkadaşlar karı kız işin hiçbir spor yapılmaz değmezde bir arkadaş çok doğru yazmış bu spora salon parası suplement özel beslenme vs.parası aylık 300-500 tl verceğinize araba taksidine girin cabrio 2000 model birşey alın 20-25 bin tl ye biraz giyim lüks bir berberde bakım solaryum vs. bir ortam edinin karı kız kum gibi gelir ha derseniz sen neden bu forumdasın bb gidiyorsun sadece kendim için hem fiziksel hem ruhsal terapi disiplin stres yenme öz güven kendini begenme,kendimi geliştirme ,bu spor adı üstünde kendini geliştirmekdir atletizmle beraber tüm sporların atasıdır eğer vücudunla beraber ruhunu aklını geliştiremediysen biryerlde yanlış yapmışsındır kendini gerçekleştirme ( psikolojide beş temel ihtitaç arasında geçer kendini geliştirme fiziksel ruhsal kariyer yapmak spor yapmak vb. ) salona isteksiz gidiyorum ama antreman esnasında ne evdeki sorunlu eşim

ne 3 yaşında oğlum ne zor stresli işim nede gün içindeki sıkıntılar aklıma gelmiyor sadece yaptığım hareketler ağırlıklara konsantre oluyprum ve antreman sonrası iyi ki gelmişim diyorum pamuk gibi oluyorum Forever Bodybuilding
Yanlız şuda var yine sözüm forum dışındakilere 15-18 yaş arası ergenler bb 3-5 ay gidip sağa sola artislik yapanlarda milletin bizim hakkımızda kötü şeyler düşünmesine sebep oluyor ben bb başlamadan önce trafikte sağa sola devamlı çatarken (hakkadenlere sinyaş vermeden önüme kıranlar zart diye önünde duran taksiler ana yola çıkarken bakmadan önünüze zırt diye çıkanlar ) ama spora başladığımdan beri kendimi daha rahat kontrol ediyorum boşver gitsin diyorum hele spordan çıkıp eve arabayla giderken öyle tatlı kullanıyorum ki arabayı gerçi araba sürcek halim bile kalmıyor