evet.çok kolay birşeymiş gibi herkesin aklına bu.ter acı hırs ağrılarla geçiyor.sevenlerde var.zaten türkiyedeki kızlar kıllı bağırı açık tesbih sallayan erkekleri tercih ediyorlar.kusra bakmasınlar ama bir kız içinde karakterimi yaşama şeklimi değiştiremem.thums:
Ben bu konuda ciddi araştırmalara gittim , ve bikaç sonuca vardım
1. Nesil farkı var , 85 ve sornası nesil hatalı kızlarda sanırım .. ya bizim salona bi bayan geliyo 30 - 35 yaş arası , muhabettimiz oldu , bu yeni kızları anlamak mümkün değil , erkeğinde göğüsler olucak devasa yaslancaksın , kolları olucak kocaman sarılcak sana falan , yanında kendini güvende hissetmek ister kadın biyolojk olarak , doğasında var dedi , ben anlamıyorum yeni kızları dedi , belkide önceki nesil ARNOLD la büyüdüğünden biz kaçırdık o bayanları kafa_
Kızların şu an istediği vücut bruce lee vücudundan farklı bişey değil ..
2. Yalnız bu tez , bu hatalı nesil sadece türklerde de olabilir , ben antalyalıyım , orda birçok rusla tanışıyorum her sene , esmer olsun , kaslı olsun , allahtan başka ne isteriz takılıyolar , esmer ve kaslıysanız size sarılıp foto çektirebilirmiyiz demeleri , ve bi öpücük kondurmaları çok olası bi durum sahilde ...
Yani her anlamda olduğu gibi yine türk kızlarında da olabilir problem ...
kimbilir belkide bu kızlar bodycilerin cinsl işlevi kötü oluyo muhabbetine inanmışlardır![]()