Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

kızların çoğu zaman bu gibi konularda ilk söyledikleri şey doğru değildir;)
o yüzden geneli kaslı erkekleri sever ama belli etmezler,zaten çok karmaşıklar erkeklere göre onun için takmaya gerek yok bu söylemleri,çalışmaya devamdumbelllls

ya hakkatten neyi tartışıyoruz kaçımız pro vücutcular gibiyizki zaten plaj vücüdu benzeri tipleri hepsi beyenir bence aşağı yukarı birazda tüm vücüdu orantılı çalışmak lazım fazla trapez,fazla kanat, bacak kısımlarının ince kalması gibi simetriyi bozan şeylere dikkat etmek lazım fit bir vücut beyeni toplar biceps kadar gögüs omuz bacak herşeye yogunlaşmak lazım

bu sporu karşı cinsi etkilemek için yapıyorsanız yapmayın çünkü ileride o etkilediğiniz kişi siz yaşlanınca sizin şu anki haliniz gibi birisini arıyacaktır bunu unutmayın.. bu sporun zorlukları hoşunuza gidiyorsa, yaparken mutlu oluyorsanız yapın.. eğer bu sporu gerçekten sadece hoşunuza gittiği için yapıyorsanız hiçbir zorluğunu hissetmezsiniz + mutlu olacağınız için başkalarını da mutlu edersiniz... bir insan mutsuzsa, karşısındaki nasıl mutlu edebilir ki?? toplumumuzda böyle mutsuz insanlar çok.. hepsi ruh gibi... ne espri yaparlar ne gülümserler.. tek işleri içki, sigara ve kolay yoldan mutlu olmaya çalışmak..

belki pro vücutçu değiliz ama beğenmeyenleri paylaşım sitesine fotomu koyunca beğendiklerini görünce bazı arkadaşların dedikleri aklıma geliyor''beğeniyorlar ama belli etmiyorlar'' doğru ben zaten kızlar için yapmıyorum.

VG için verilen emekleri bir görseler belki hak verirler ama müstehak bişi demiyorum tek tük çıkıyor seven beğenen :) ama VG kız için degil kişinin kendisi için yapıldıgından dolayı sorun teşkil etmiyor.

evet.çok kolay birşeymiş gibi herkesin aklına bu.ter acı hırs ağrılarla geçiyor.sevenlerde var.zaten türkiyedeki kızlar kıllı bağırı açık tesbih sallayan erkekleri tercih ediyorlar.kusra bakmasınlar ama bir kız içinde karakterimi yaşama şeklimi değiştiremem.thums:

evet.çok kolay birşeymiş gibi herkesin aklına bu.ter acı hırs ağrılarla geçiyor.sevenlerde var.zaten türkiyedeki kızlar kıllı bağırı açık tesbih sallayan erkekleri tercih ediyorlar.kusra bakmasınlar ama bir kız içinde karakterimi yaşama şeklimi değiştiremem.thums:

öyle olan birisi 60 ında ölücek biz ise 90 ımızda kim daha karlı tabiki biz sağlıklı yaşamak daha iyi bence göbek yapmak yağlanmak yavaşlamak kadar kötü bir şey yok bana göre ; derlerya kızlar sert erkeklerden hoşlanır biz daha sertiz ona bakarsan ; tespihle işler degişmiyor sanırım

"Ay şuna bak ne kadar hoş ya. Pazuları, göğüs kasları, karın kasları, geniş omuzları çok güzel ya. Ama şimdi ben bundan hoşlansam her istediğini yapmam lazım! Çok güçlü görünüyor istediklerini yapmazsam kesin öldürür beni. En iyisi ben kendime göbekli ve yağlı birini bulayım." Acaba bazıları böyle mü düşünüyor? :)

Ben bu konuda ciddi araştırmalara gittim , ve bikaç sonuca vardım

1. Nesil farkı var , 85 ve sornası nesil hatalı kızlarda sanırım .. ya bizim salona bi bayan geliyo 30 - 35 yaş arası , muhabettimiz oldu , bu yeni kızları anlamak mümkün değil , erkeğinde göğüsler olucak devasa yaslancaksın , kolları olucak kocaman sarılcak sana falan , yanında kendini güvende hissetmek ister kadın biyolojk olarak , doğasında var dedi , ben anlamıyorum yeni kızları dedi , belkide önceki nesil ARNOLD la büyüdüğünden biz kaçırdık o bayanları kafa_

Kızların şu an istediği vücut bruce lee vücudundan farklı bişey değil ..

2. Yalnız bu tez , bu hatalı nesil sadece türklerde de olabilir , ben antalyalıyım , orda birçok rusla tanışıyorum her sene , esmer olsun , kaslı olsun , allahtan başka ne isteriz takılıyolar , esmer ve kaslıysanız size sarılıp foto çektirebilirmiyiz demeleri , ve bi öpücük kondurmaları çok olası bi durum sahilde ...;)

Yani her anlamda olduğu gibi yine türk kızlarında da olabilir problem ...

kimbilir belkide bu kızlar bodycilerin cinsl işlevi kötü oluyo muhabbetine inanmışlardır :D

Ustam Kızların korkulu rüyası dır body ciler aslında içlerinde aşkla beslerler duygularını. Ben ünv. okuyorum okuma gözlüklerimi yakıyorum dar body yana yatırılmış saçlarım çenemde ortadan çiziktir böyle beni çok çekici bulan kız var ama ben adault çalışıyorum. Yeni yetmeler kesmiyor deneyim lazım yenilik peşinde olan lazım :D Ama bakımlı olucak olay zevk meselesi , çok iğrenç diyende var terk edilince evin kapısında sabahlıyanlarda var ama BByaşamaktır elit insandır vucutcu, vucutcu klastır, vucutcu cool dur, vucutcu zekidir, vucutcu kıskanılır kaçınılmazdır :)

evet katılıyorum.kıskananlar bana photoshopmu yaptın diyorlar.yada böle dalgavari sözler söylüyorlar takmıyorum.kızlar içinde yapmıyorum.bizide duygusuz zannediyorlar ama o tikkiy ve göbeklimsi erkeklerden daha duygulu ve daha insancıl olduğumuz kesin(görünüşte belki insan gibi gözükmeyebiliriz) :D

Her şey bizim için güzel, Yemeğine kim bizim kadar dikkat eder , Kim bu kadar disiplinli çalışabilir, Bu kadar ağrı ve acıyı kim göze alabilir , Yeri geldi ağırlık başında ağladığımda oldu , yeri geldi omzumu incittiğim ama egzersizde olsa cardio çalıştığım sancılı günlerimde oldu, Benle ne işe yara o spor diye dalga geçende oldu ama hepsi susmayı bilicek bildirdim yaptım olucak :D:D:D

Klasik ithamlar artık beni duyarsızlaştrdı eleştirileri kulak arkası özellikle bayanlardan gelenleri Bulk diyince öküz gibi bakan bir zihniyet, Ve İlaçla suplument arasındaki farkı bilmeyen fikirler için tedavi merkezleri açılırsa daha iyi olur

Genellikle itici hiç hoş değil ne gerek var falan derler ama güzel fit bir vücuda laf edeni hiçbir zaman duymadım açıkcası.Genellikle ağızları açık bakıyorlar. :) Ama tabi yolda jay cutler la karşılassalar dedikleri gerçek olabilir orası ayrı. :)

açıkçası her yaz bambaşka şeylerle karşılaşıyorum. ama bu gune kadar beğenmeyen olmadı olduysada bellmi etmedi acaba :D şu bir gerçekki oran neredeyse yarı yarıya. evet fit bir vucuda kimse hayır diyemez. hatta fitin birazdaha ustundede olabilir. ama kendi hocamdan biliyorum. daha doğrusu hocayı gorupte yanımda konuşulanlardan '' yaa o ne oyle ayı gibi. o gitsin merada otlasın Allahın ayısı '' kusura bakmayın arkadaşlar ama o olculere gelen yorum buydu ben bunu duydum . amaa begenenelerde vardı. zaten hocamda derdi bana yuzde 5 li bir kısım ilgi gosteriyor. ee oda bana yetşyor zaten derdi hep. bence herkes istediği gibi çalışsın. kor atın kor alıcısı olur diye bir laf var . onemli olan bizim ne istediğimiz. aynada gormek istediğimiz. ve en onemliside mutlu hissetmemiz. iyi çalışmalar saygılarımla ...

kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş :)

Back
Yukarı