Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

aslında beğeniyorlar ama biz yüz vermediğimiz için iğrenç diyorlar..Bir çok kız arkadaşım vücudumu beğeniyor ve çok güzel olmuş devam et diyorlar öğrendiğim kadarıyla karın kası omuz genişliği ve gögüsler kızların en çok ilgisini çeken bölgelermiş bir kaç kızdan aynı cevabı aldım :)

senin vucudun asiri kasli degil ama begenmeleri normal yani :D pro larinki gibi vucutlari begenmediklerini soyluyolar.

ya farzet ki surat hepsinde ayni , karakter hepsinde ayni tek fark fizik. fakat 1 yok 1i gorme 2 ve 3 var hangisini secerdin sen?
Şahin K. benim açımdan nefretlik,yani büyük konuşmak istemem ama dünyada tek erkek o kalsa bile onu beğenmem mümkün değil.3 pek hoş değil ama başka secenek yok 1 gitmesin lütfen :p

Şahin K. benim açımdan nefretlik,yani büyük konuşmak istemem ama dünyada tek erkek o kalsa bile onu beğenmem mümkün değil.3 pek hoş değil ama başka secenek yok 1 gitmesin lütfen :p

Öyle deme çok hayranı var :p:D
1 numarayı herkes beğeniyordur zaten bundan şüphem yok ama insanın 3 numara gibi olasıda gelmiyor değil. Ama avatarımdaki vücut bana yeter :)

güzel gözükmeyi sağlayacak bir çok etken var...

orantı, simetri, yağsızlık, cildin gerginliği, cildin rengi, cildin canlı-parlak-lekesiz olması, kasın şekli, kasların birbiriden ayrılması (parçalanması) kişinin duruşu, yürüyüşü, gülüşü, tavırları, mütevazi olması (kasıla kasıla yürümemesi veya millete yukardan bakmaması) ve en önemlisi suratı :)

birde bizim ülkemizde bu sporu adam akıllı yapan çok az kişi olduğu için bu iş ile yarım yamalak uğraşan kişiler bile halk arasında bodyci (bu lafıda sevmiyorum) olarak görülüyor... adam bu spora egoları yüzünden başlamış ve tek amacı millete hava atmaya çalışmak ve kız tavlamak...

çok insanlar görüyorum ne bulduysa yemiş yağlı yağlı, yarım yamalak antreman yapmış ve sadece belirli bölgeleri çalışmış... vücuduna bakıyorsunuz kolları 31 cm'den 41 cm'e çıkmış fakat 4 cm kas,1 cm su, 5 cm yağ olarak gelişmiş :) genelde bu insanların en belirgin yerleri kolları olur... omuz, ön kol, göğüs, sırt ve bacak fabrika ayarlarında sabit kalmıştır :)

Otomobiller ile örnek verirsek:

Sıradan bir insana şahin dersek.. :) yarım yamalak vücut geliştirme yapan birisi ancak modifiyeli şahin olur (ve çoğu kişi sevmez) ama ''Fast and the Furious'' filmindeki gibi Nissan Skyline'a profesyonel bir modiye işlemi uygulanırsa çoğu kişi sever ve bu işte gerçek vücut geliştirme sporcusudur :)

herkese iyi antremanlar...

genelde kızlar 1. olanı seçerler 3. yüde seçen olur ama şahin k yı sempatik gören kadın yoktur yada yok denecek kadar azdır bundan eminim

sahin kyi sahin k olarak gormeyin ben ornek teskil etmesi acisindan koydum. suratlar ayni karakter ayni sadece fizikler ordakiler gibi diyorum yanlis anlasilmasin :)

Kızlar genelde zayıf olmak isterler, biz ise zayıf olmalarını istemeyiz kıskançmıyız biz şimdi, bunun terside kadınlar çok kaslı istemez genel anlamda biraz empati yaparsanız anlaşılır aslında...

Kadınlar birbirlerine ben daha ztıfım gibi hava yaparlar ama bizim için anlamı yoktur hava yaptığı kadını daha çekici buluruz ama o öyle sanmaz....aynı mantık erkek içinde geçerli..

Mesela keanu rivas lostta oynayan adam bunlar kızların sexi bulduğu kişler ulaşılmazlıkta var tabi...kenan imirzalıoğlu, kıvanç tatlıtuğ yani..

Brad pitt kasları olmadanda sexiydi Tarkan için kızlar bayılıyordu...

Muscled girl'in dediği gibi yakışana.........

O şahin kaya atletik vücut versen ne olur ki...Bence göbeği olmayan orantılı olarak gerektiği kadar geniş omuzlu fazla kısa olmayan bir erkek idealdir...

Bugün en yakışıklı futbolcu deseniz büyük farkla beccham birinci gelir....

Dexter r çok gerçekçi yaklaşmış yüz gerçekten çok önemli eğer önemli olmasaydı lostta daha iyi vücutlu adamlar vardı.....new moonda elemana kızlar bayıldı....

Yakışana...yani beckham daha kaslı olsa daha iyi olur ama o bechamda güzel olur...

Bu arada tecrübe puanım neden 0 olmuş hala anlayabilmiş değilim????

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:16 ----------

Bu arada arkadaşlar unutmuyorum üniversite 1 de makarasına şahin ka'nın filmini alıp kızlı erkekli kalabalık bir grup izlemiştik yalandan ıyy mıy yaptılar güldük falan aradan zaman geçtiğinde bazı kızların bakışlarındaki ciddiyeti etkilendiğini farkettim birbirimizi kandırmyalım bu ülkede genel evlerin önünde iğrenç dediğimiz kadınlarla beraber olmak için uzun kuyruklar oluşuyor aralarında yakışıklı kişlerde var bunun terside şahin kadır..

Lisedeysen şimdi utanıyorum ama arka sıraya geçip master bilirsiniz yemin ediyorum size kızların ilgisini anlatamam sizlere nasıl seyrederlerdi yanıma oturmaya çalışırlardı bazıları ayy iğrenç derdi sonra ilgi gösterirlerdi ayrıntıya girmeyeyim ama başımdan gerçenleri anlatsam film olur arkadaşlar çok fırlamaydım ben......Bar hayatımı anlatmıyorum bile..

Ailemi ne kadar sevdiğimi tanıyan arkadaşlar bilir eğer yukarıda anlattıklarımda bir abartı ve yalan varsa Ailemin üzerine yemin ederim....

Kısacası ben göbekli möbekli her erkeğin cinsel cazibesi olduğuna inanıyorum..Geçen gün bir bayan araştırmacı tvde çıkmıştı ve cinsel yönden ülkemizde erkekler kadar kadınlarında aç olduğunu söyledi.....Size nasıl sokaktan geöen 10 kadından 7 si çekici gelirse kadınlarada öyle.....

Bunları anlatmamaın sebebi zaten yaşı kemale ermişler bilir ancak yaşı daha genç olanlara önerim kendinize güvenin yok öyle gidipte kızlara penisim küçükmü falan diyerek ellerine koz vermeyin Türkiye burası 50 erkeklemi beraber olmuş siz sormazsanız büyük olduğunu düşünürler zaten.....
biraz kendinize güvenin ne küçücük boylular ne tipsizler ne tombullar fıstıık gibi kızları götürüyor bu kişilerin paralarıda yok vücutlarıda yok tipleride yok yüzsüzler kızlarda ağlıyor bunlar için...

Zaten bu anlattıklarıma doğa kanunlarını bilen sosyal çevresi olan kendine güveven çeşitli kız arkadaşları olmuş kişiler katılırlar......

Uzun yazmamın sebebi bu günden itibaren interneti kapatacağım sınavlar bastırdı son senem sınıfta kalma ihtimalim var şans dileyin herkes kendine iyi baksın Allaha emanet olun 5 dakika cevap gelecekmi diye bekliyorum sonra kapatıyorum sevgiler...

Son düzenleme:
senin vucudun asiri kasli degil ama begenmeleri normal yani :D pro larinki gibi vucutlari begenmediklerini soyluyolar.

açıkcası bu sporun içindeyim ve bi colemanın vücudunu beğenmiyorum fazlası kötü duruyor fit olacak yeterli :)

Kızlar genelde zayıf olmak isterler, biz ise zayıf olmalarını istemeyiz kıskançmıyız biz şimdi, bunun terside kadınlar çok kaslı istemez genel anlamda biraz empati yaparsanız anlaşılır aslında...

Kadınlar birbirlerine ben daha ztıfım gibi hava yaparlar ama bizim için anlamı yoktur hava yaptığı kadını daha çekici buluruz ama o öyle sanmaz....aynı mantık erkek içinde geçerli..

Mesela keanu rivas lostta oynayan adam bunlar kızların sexi bulduğu kişler ulaşılmazlıkta var tabi...kenan imirzalıoğlu, kıvanç tatlıtuğ yani..

Brad pitt kasları olmadanda sexiydi Tarkan için kızlar bayılıyordu...

Muscled girl'in dediği gibi yakışana.........

O şahin kaya atletik vücut versen ne olur ki...Bence göbeği olmayan orantılı olarak gerektiği kadar geniş omuzlu fazla kısa olmayan bir erkek idealdir...

Bugün en yakışıklı futbolcu deseniz büyük farkla beccham birinci gelir....

Dexter r çok gerçekçi yaklaşmış yüz gerçekten çok önemli eğer önemli olmasaydı lostta daha iyi vücutlu adamlar vardı.....new moonda elemana kızlar bayıldı....

Yakışana...yani beckham daha kaslı olsa daha iyi olur ama o bechamda güzel olur...

Bu arada tecrübe puanım neden 0 olmuş hala anlayabilmiş değilim????

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:16 ----------

Bu arada arkadaşlar unutmuyorum üniversite 1 de makarasına şahin ka'nın filmini alıp kızlı erkekli kalabalık bir grup izlemiştik yalandan ıyy mıy yaptılar güldük falan aradan zaman geçtiğinde bazı kızların bakışlarındaki ciddiyeti etkilendiğini farkettim birbirimizi kandırmyalım bu ülkede genel evlerin önünde iğrenç dediğimiz kadınlarla beraber olmak için uzun kuyruklar oluşuyor aralarında yakışıklı kişlerde var bunun terside şahin kadır..

Lisedeysen şimdi utanıyorum ama arka sıraya geçip master bilirsiniz yemin ediyorum size kızların ilgisini anlatamam sizlere nasıl seyrederlerdi yanıma oturmaya çalışırlardı bazıları ayy iğrenç derdi sonra ilgi gösterirlerdi ayrıntıya girmeyeyim ama başımdan gerçenleri anlatsam film olur arkadaşlar çok fırlamaydım ben......Bar hayatımı anlatmıyorum bile..

Ailemi ne kadar sevdiğimi tanıyan arkadaşlar bilir eğer yukarıda anlattıklarımda bir abartı ve yalan varsa Ailemin üzerine yemin ederim....

Kısacası ben göbekli möbekli her erkeğin cinsel cazibesi olduğuna inanıyorum..Geçen gün bir bayan araştırmacı tvde çıkmıştı ve cinsel yönden ülkemizde erkekler kadar kadınlarında aç olduğunu söyledi.....Size nasıl sokaktan geöen 10 kadından 7 si çekici gelirse kadınlarada öyle.....

Bunları anlatmamaın sebebi zaten yaşı kemale ermişler bilir ancak yaşı daha genç olanlara önerim kendinize güvenin yok öyle gidipte kızlara penisim küçükmü falan diyerek ellerine koz vermeyin Türkiye burası 50 erkeklemi beraber olmuş siz sormazsanız büyük olduğunu düşünürler zaten.....
biraz kendinize güvenin ne küçücük boylular ne tipsizler ne tombullar fıstıık gibi kızları götürüyor bu kişilerin paralarıda yok vücutlarıda yok tipleride yok yüzsüzler kızlarda ağlıyor bunlar için...

Zaten bu anlattıklarıma doğa kanunlarını bilen sosyal çevresi olan kendine güveven çeşitli kız arkadaşları olmuş kişiler katılırlar......

Uzun yazmamın sebebi bu günden itibaren interneti kapatacağım sınavlar bastırdı son senem sınıfta kalma ihtimalim var şans dileyin herkes kendine iyi baksın Allaha emanet olun 5 dakika cevap gelecekmi diye bekliyorum sonra kapatıyorum sevgiler...

'' Lisedeysen şimdi utanıyorum ama arka sıraya geçip master bilirsiniz yemin ediyorum size kızların ilgisini anlatamam''

''Bunları anlatmamaın sebebi zaten yaşı kemale ermişler bilir ancak yaşı daha genç olanlara önerim kendinize güvenin yok öyle gidipte kızlara penisim küçükmü falan diyerek ellerine koz vermeyin Türkiye burası 50 erkeklemi beraber olmuş siz sormazsanız büyük olduğunu düşünürler zaten''

Kapatman doğru olur çünkü insanları yanlış yönlendiriyor ve yanlış yazıyorsun. senin mesajı okuduğum da başlığın kadın ve cinsellik olduğunu sandım baktımki öyle değilmiş.

tecrübe puanının düşmesi bizim yazdıklarımızla alakalı değil senin yazdıklarınla alakalıdır.

Bu şekilde yazmana izin veremeyeceğiz.

açıkcası bu sporun içindeyim ve bi colemanın vücudunu beğenmiyorum fazlası kötü duruyor fit olacak yeterli :)

Coleman bu işi spordan öte meslek edindiğinden bu kadar abartılı kaslara sahip. Ama misal hakan79 abi gibi bir vücuda sahip olmayıda hepimiz isteriz. Vücudun aslında kişiye yakışmasıda önemli bir faktör belki. Ayaz'ın resimlerinden ne kadar da hoş olduğunu görebiliyoruz. Ayaz'ın başlığını incelersen eğer hakan79 ile Ayaz'ın birlikte olduğu bir poz vardı. Şu an vaktim olmadığından tam bakamıyorum. Orada hoş mu yoksa kötü mü sen karar ver:)

>>> Kızlar tam orantı istiyor arkadaşlar... Fakat Anlaşılmaları Zor... Arnold da anılarında "Kaslarımı Çok Beğenen Kız arkdaşlarımda Oldu İşte Bakın Arnold geliyor erkek dediğin öyle olmalı heykel gibi... Diyenler olduğu kadar sen narşişt sin Arnold kendine Tapıyorsun Hayatında Tek değer verdiğin şey Kasların" Diyenlerinde Olduğunu Söylemiştir... Fakat Graz a ailesini son ziyarete gittiğinde kızların bir kaçının Arnoldu tekrar aradığını yada Arnold la Buluştuğunu Artık Onu beğendiklerini ondan hoşlandıklarını söylediğinide yazmıştır Yani Bundan Çıkarılacak Tek şey Beğenilmek Çok Ayrı Bir mesele O halde Gel beni Kesele :D

İnce fit bir vücut daha çok beğenilir bence fakat şuda var gfb zorba gibi hakan79 ve Ayaz gibi vücutlara sahip olmayıda herkes ister bunu kendin ayarlamalısın bence kendine yakıştırabileceğin bir vücut yapmalısın

Flexör birkere tecrübe puanının düşmesinden despo ve diez haberi olmadığını ilgileneceklerini söylediler...

Ayrıca gerçekten konuyla ilgisiz yazmışım kabu ediyorum bunun için özür dilerim..

Ama yanlış yönlendirmeyi kabul etmiyorum..

İnce fit bir vücut daha çok beğenilir bence fakat şuda var gfb zorba gibi hakan79 ve Ayaz gibi vücutlara sahip olmayıda herkes ister bunu kendin ayarlamalısın bence kendine yakıştırabileceğin bir vücut yapmalısın

Umarım avatarımdakini benim vücudum sanmamışsındır. Nerde bende o kadar iyisi =)

Flexör birkere tecrübe puanının düşmesinden despo ve diez haberi olmadığını ilgileneceklerini söylediler...

Ayrıca gerçekten konuyla ilgisiz yazmışım kabu ediyorum bunun için özür dilerim..

Ama yanlış yönlendirmeyi kabul etmiyorum..

Son mesajındı fakat geri dönmüşsün madem dönmüşsün bende söyleyeyim. yazdıklarını eşim dahil bir çok bayan okumakta. benim aldığım tepkiler bir insan nasıl arka sırada bunu yapar ve bir insan nasıl millete bunu açıklar.

yazdıklarını biraz düşün derim.

Reklam yapar gibi konuşmuşsun bağlantılar, cümle oyunları süper ama! neden yazdığın her mesajda yaşadıklarını vurgulamışsın ona bi anlam yükleyemedim.

Bu sporu yapan kendini sevmek, istediklerini gerçekleştirmek, azmini ölçmek - kontrol etmek, sağlıklı kalmak, sporu spor olarak yapmak için yapıyor.

ben bacak çalışmıyorum 1 ay çalıştım daha çalışmadım ama çalışmayı o kadar iştiyorum ki :( yaş 18. ilerde çalışmayı düşünüyorum boy alabılırsem aldıktan sonra.

abartmanın bodyci gözüyle çok iyi fizik yapmanın çok kolay bir şey olmadığını düşünürsek çoğumuz estetik bir fizikten öteye gidemeyeceğimize göre korkmanın bir anlamı yok Jay Cutler gibi olunacak sanıyorlar kızlar halbuki bilmiyorlarki Jay Cutler gibi olmak o kadarda kolay değil çoğu kişi en fazla Brad Pitt bilemedin Jason Statham kadar kaslı oluyor şimdi ben bugüne kadarda bu insanların kaslarını iğrenç bulan kız görmedim

Back
Yukarı