kız bana şişkosun dedi ve ...

Ben olsam intikam almazdım,bırak büyüklük bizde kalsın;)

Ama buluşup konuşmanız çokda kötü olmaz.2-3 laf sok,sonra tükür yüzüne ve ardından spor salonuna gidip bütün stresini at:D

(Ben olsam böyle yapardım:D)

Sporcu insan erdemli olur. Küfür ederek onun seviyesine düşme. Lakin laf arasında iğleneyici bir söz söyleyebilirsin.

5 sene önce bir kiz arkadasim vardi. o zamanlar göbekliydim ve sporla alakam yoktu. kiz arkadasim dünya güzeliydi beni nasil olduysa begendi. ayrildik birgün ve bana bi mesaj atti hakaret dolu afedersiniz "g*ünü göbegini topla önce" diye biten. birkac ay sonra fitnessa basladim 5 senedir düzenli olarak yapiyorum simdi o günkü kilomdan daha fazlayim ama yag oranim düsük cok güzel bir vücudum oldu. kiz arkadasim yok ama kizlar bana bayiliyorlar. ben degil artık onlar bana teklif ediyorlar.
hatta 5 sene önceki kiz arkadasim bana facebookta mesaj yazdi ve nasilsin görüselim mi falan diye. sizce napmali? intikam almayi sevmem ama caka yapmayi severim ;)

Bence o kız sana yardım etmiş haberin yok görüş ve anılarını tazele :)

asla asla ama asla teşekkür etme özgüvenini kır ve süründür o bu övgüyü haketmiyor.
böyle patavatsız insanlardan gerçek manada tiksiniyorum eğer imkanın varsa ensesinden içeri buz falan at ağzına dambılla vur kafasını koşu bandına koyup son hıza al kıvılcım çıkartana kadar sürttür.

ben olsam, bir lokantada buluşur,kıza kebap ısmarlayıp afiyetle yiyip,, sarılır, gözlerinden öper, teşekkürümü ederdim: "bu, beni gazladığın için..."
sonra da masadaki ayran sürahisini kafasından aşağı boca ederdim. ."bu da bana g.tü göbeği erit dediğin içindi.."
hesabı da ödemeden kaçardım.
sahi eleman naptı çok merak ettim.

Ben olsam hiç umursamam takılırdım anladın onu sen. Sonra bi gün aşk meşk muhabbetleri açılınca da hiç o olaylarla ilgilenmediğini keyfine gelirse takılıp keyfine gelmezse istediği an hatta şu an gidebileceğini söylerdim. :D[DOUBLEPOST=1418884205][/DOUBLEPOST]
Ben olsam hiç umursamam takılırdım anladın onu sen. Sonra bi gün aşk meşk muhabbetleri açılınca da hiç o olaylarla ilgilenmediğini keyfine gelirse takılıp keyfine gelmezse istediği an hatta şu an gidebileceğini söylerdim. :D
Bu olay çok fena koyar emin ol ;) Bi zamnalar aşk meşk muhabbetleri yaptığın insanla bir zaman sonra "ben senle sadce takılıyorum" imajı karşındakini yıkıyor :D

evet o kıza teşekkür etmen gerekir o sözleri yüzüne söylemeseydi içindeki hırs ortaya çıkmazdı vücut yapamazdın göbekli göbekli etrafda dünyanın en iyi vücuduna sahibim diye gezerdin 21 yaşımın ortasına kadar hiç param yoktu içine kapanık utangaç korkak biriydim kızlar benle dalga bile geçerdi çok ağır sözlerde söylerlerdi maddi durumumu akrabam sayesinde düzelttim utangaçlığı bir kenara bıraktım kimseyi önemsemedim çalıştım vücut yaptım en iyi ortamlara emin adımlarla girdim ve herkesin çenesini kapattım ilk başta benide çok rahatsız etti dedikleri ama şimdi görsem onlara çok teşekkür ederdim çünkü bir şey demeselerdi bu kadar hırslı azimli olamayacaktım gerçek bu
2 buçuk yıl geçmiş hala aynı görüşteyim

Nefret edenler nefret etmeye devam etsinler nefret eden biri olmaktansa nefret edilen biri olmayı tercih ederim. Çok sevdiğim bir sözdür.

Ben olsam sakin sakin yemek yerken bir anda thisirtu cikarip "bak hoşuna gittimi yağ torbasi?" Derdim ve hemen giderdim hesabı ona kitlerdim oh bedava protein :)

Konuyu acan arkadas belkide evlenip coluk cocuga kavustu aradan 2,5 sene gecmis biz halen arkadasin intikam planlariyla ugrasiyoruz:):)

5 sene önce bir kiz arkadasim vardi. o zamanlar göbekliydim ve sporla alakam yoktu. kiz arkadasim dünya güzeliydi beni nasil olduysa begendi. ayrildik birgün ve bana bi mesaj atti hakaret dolu afedersiniz "g*ünü göbegini topla önce" diye biten. birkac ay sonra fitnessa basladim 5 senedir düzenli olarak yapiyorum simdi o günkü kilomdan daha fazlayim ama yag oranim düsük cok güzel bir vücudum oldu. kiz arkadasim yok ama kizlar bana bayiliyorlar. ben degil artık onlar bana teklif ediyorlar.
hatta 5 sene önceki kiz arkadasim bana facebookta mesaj yazdi ve nasilsin görüselim mi falan diye. sizce napmali? intikam almayi sevmem ama caka yapmayi severim ;)

İLAHİ ADALET diyorum ve susuyorum:D

KEyfine diyecek yok :))))

yeni okudum şimdi belki kızan oluyordur bu sporu kızlar için için yapmayın vs diye ama ben bu tür hikayeleri vs okudukça kendi hayatımla karşılaştırıp daha çok hırslanıyorum bu spora bağlanıyorum sadece kızlar için yapılmamalı tabiki ama bu sporun her avantajınıda ayrı bir yere koymak gerek

Back
Yukarı