5 sene önce bir kiz arkadasim vardi. o zamanlar göbekliydim ve sporla alakam yoktu. kiz arkadasim dünya güzeliydi beni nasil olduysa begendi. ayrildik birgün ve bana bi mesaj atti hakaret dolu afedersiniz "g*ünü göbegini topla önce" diye biten. birkac ay sonra fitnessa basladim 5 senedir düzenli olarak yapiyorum simdi o günkü kilomdan daha fazlayim ama yag oranim düsük cok güzel bir vücudum oldu. kiz arkadasim yok ama kizlar bana bayiliyorlar. ben degil artık onlar bana teklif ediyorlar.
hatta 5 sene önceki kiz arkadasim bana facebookta mesaj yazdi ve nasilsin görüselim mi falan diye. sizce napmali? intikam almayi sevmem ama caka yapmayi severim![]()
Bu olay çok fena koyar emin olBen olsam hiç umursamam takılırdım anladın onu sen. Sonra bi gün aşk meşk muhabbetleri açılınca da hiç o olaylarla ilgilenmediğini keyfine gelirse takılıp keyfine gelmezse istediği an hatta şu an gidebileceğini söylerdim.![]()
2 buçuk yıl geçmiş hala aynı görüşteyimevet o kıza teşekkür etmen gerekir o sözleri yüzüne söylemeseydi içindeki hırs ortaya çıkmazdı vücut yapamazdın göbekli göbekli etrafda dünyanın en iyi vücuduna sahibim diye gezerdin 21 yaşımın ortasına kadar hiç param yoktu içine kapanık utangaç korkak biriydim kızlar benle dalga bile geçerdi çok ağır sözlerde söylerlerdi maddi durumumu akrabam sayesinde düzelttim utangaçlığı bir kenara bıraktım kimseyi önemsemedim çalıştım vücut yaptım en iyi ortamlara emin adımlarla girdim ve herkesin çenesini kapattım ilk başta benide çok rahatsız etti dedikleri ama şimdi görsem onlara çok teşekkür ederdim çünkü bir şey demeselerdi bu kadar hırslı azimli olamayacaktım gerçek bu
mesaj sayısını arttırmak içinde yapılıyor bazenKonuyu acan arkadas belkide evlenip coluk cocuga kavustu aradan 2,5 sene gecmis biz halen arkadasin intikam planlariyla ugrasiyoruz![]()
5 sene önce bir kiz arkadasim vardi. o zamanlar göbekliydim ve sporla alakam yoktu. kiz arkadasim dünya güzeliydi beni nasil olduysa begendi. ayrildik birgün ve bana bi mesaj atti hakaret dolu afedersiniz "g*ünü göbegini topla önce" diye biten. birkac ay sonra fitnessa basladim 5 senedir düzenli olarak yapiyorum simdi o günkü kilomdan daha fazlayim ama yag oranim düsük cok güzel bir vücudum oldu. kiz arkadasim yok ama kizlar bana bayiliyorlar. ben degil artık onlar bana teklif ediyorlar.
hatta 5 sene önceki kiz arkadasim bana facebookta mesaj yazdi ve nasilsin görüselim mi falan diye. sizce napmali? intikam almayi sevmem ama caka yapmayi severim![]()